Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Аз я взех от Pink and Dazzle , не Кибрит ,защото много харесвам серума и ми беше свършил и исках да тествам нещата на ecoocoking. Много хубаво беше усещането ама явно тоя сърбеж си е знак. 😄 Е, ако някой я иска да намига. Само веднъж я пробвах. Жалко.

# 586
Fancy Box е пълна с продукти със съмнително качество (така да го кажа), не знам какво може да го привлече човек, честно... Кремът струва 29 лв. - ok, но всичко останало в кутията е Rolling Eyes
Ттези продукти са пълни боклуци за мен:
"💄#Червило
👁#Сенки за очи - три различни цвята
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста - Laughing
👩Руж"
Cougar Products Ltd, CB&CO, Ikarov Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 12:38 от jazzzzy

# 587
  • София
Имаш предвид Fancybox. Мен ме блазнят и скраба за тяло, и серума. Нямам против Икаров също.

# 588
🌞#Fancybox  Summer Edition е тук и те очаквам.
🦩В нея ще откриеш 1️⃣3️⃣ продукта специално подбрани за теб.
☀️Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG ⛱
🌾Вода от лайка City Cocoon, 100% чиста City Cocoon BG използва се за тонизиране и успокояване на кожата 🏖
🍓CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява кожата.🧚‍♀️
🍫#Chocolate Espresso Body Butter Bar #Sknfed  - ексфолира и подхранва кожата.
👀Хидратиращ серум за лице @evolueskincare
🏝Стягащо масло за тяло Ikarov  масла от черен пипер и пачули - има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер ❤️
💄#Червило
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

За тази кутия какви са ви мненията относно продуктите? Благодаря!☺
Кутията изглежда примамливо, но не бих я поръчала. За разлика от другите момичета, на мен този крем на City Cocoon не ми хареса. Много ми беше гъст, белееше, трудно попива в моята кожа.

# 589
🌞#Fancybox  Summer Edition е тук и те очаквам.
🦩В нея ще откриеш 1️⃣3️⃣ продукта специално подбрани за теб.
☀️Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG ⛱
🌾Вода от лайка City Cocoon, 100% чиста City Cocoon BG използва се за тонизиране и успокояване на кожата 🏖
🍓CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява кожата.🧚‍♀️
🍫#Chocolate Espresso Body Butter Bar #Sknfed  - ексфолира и подхранва кожата.
👀Хидратиращ серум за лице @evolueskincare
🏝Стягащо масло за тяло Ikarov  масла от черен пипер и пачули - има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер ❤️
💄#Червило
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

За тази кутия какви са ви мненията относно продуктите? Благодаря!☺
Кутията изглежда примамливо, но не бих я поръчала. За разлика от другите момичета, на мен този крем на City Cocoon не ми хареса. Много ми беше гъст, белееше, трудно попива в моята кожа.
Благодаря! ☺
Значи да си ползвам слънцезащитата от корейската My full box.

# 590
Не бих разчитала на крема на City Cocoon за основна слънцезащита, но ще ми дойде добре като дневен крем. Трябва са извадя мострите от Good Box, защото не съм го пробвала, просто ми хареса описанието 😁

# 591
Здравейте, нещо знае ли се за юнския Кибрит, какво ще включва или е още рано Simple Smile

# 592
  • Варна
Моята лятна кутия от Pick N Dazzle дойде с 2 подаръка- флорална вода и мъничето на Авант, страхотни са! Heart Забравих си слънцезащитата за тяло но нищо. Сега с кода BOX6, получавате подарък изненада в първа и пета кутия+ обявения за втората. Има най-различни бонуси, обявени в соц. мрежи и в сайта им.

# 593
Моята лятна кутия от Pick N Dazzle дойде с 2 подаръка- флорална вода и мъничето на Авант, страхотни са! Heart Забравих си слънцезащитата за тяло но нищо. Сега с кода BOX6, получавате подарък изненада в първа и пета кутия+ обявения за втората. Има най-различни бонуси, обявени в соц. мрежи и в сайта им.

Тази кутия каква цена е, много интересни неща има ?? Отдавна се чудя за тези кутии.

# 594
  • Варна
babyesi714, това са 2 кутии от отделни абонаменти. Първата е от 70лв. втората от 35, подаръците дойдоха с новия ми Dazzling Picks, а мострите са бонус към всяка кутия

# 595
  • Пловдив
Поръчах юнския Кибрит, но още няма издаден продукт.

# 596
  • София
Real Fantasy, кутиите изглеждат страхотни! Дай отзиви за продуктите, моля Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Кибрита ме съблазнява с това, че ще има слънцезащита, но може би ще изчакам да разкрият продукт 😇

# 598
Ооо суперска е. И аз съм доволна от моята обмислям абонамент.

# 599
И аз ще изчакам да разкрият продукта. Слънцезащитата не ме блазни, за лице ползвам само определени кремове, а за тяло противоалергичните плажни млека. Ако скъпият им продукт е слънцезащита, ще пропусна пак.

Общи условия

Активация на акаунт