Отговори
# 255
  • София
Е филма ни измени и времето на праймтайма нали, той почва от началото на сериала ни и свършва с него.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 11:52 от Leddel

# 256
# 257
  • Кърджали
Айфер е фенка на натрапницата.
Натрапницата е поръчала предваритвлно любимите храни на Айдан и Серкан.че и торта за Серкан
Еда ревнува, Серкан ме дразни с това пе се прави че не уаеща налазването на актрисата

# 258
  • София
Айфер гледа сериали, хванахме я! От нашата група е. Grinning И е фенка на новичката.

# 259
Какво е това събиране и кой покани тази новата или тя просто дойде и се натресе?
В чата в ютуб коментарите са Балджа 2.0 и че е като Селин - змия. Описват си я така. Joy

# 260
Марги, страхотен пост, ако можех 172729292 пъти щях да харесам 💜💜💜

# 261
В туитър паднахме на 1,8 М, тотал щета е положението също като предната седмица

Еда е прекрасна в бяло Heart Eyes
Пак отрязаха сцената в нищото...

Марги , уникален пост Heart

# 262
Торта в знак на благодарност за добрата игра, нямало ягоди в нея Joy 🤦🏻‍♀️
Какво е това събиране и кой покани тази новата или тя просто дойде и се натресе?
Уж по случайност дошла

# 263
Май наистина ще е по-кратък епизод, горе-долу всичко от фрага видяхме вече

# 264
заблудих се, че новата няма да е нова Балджа...

# 265
Хайдеее, сцената с бутилките идва 💓💓

# 266
На мен ми показва
#yenidenbuluşacağız 2,59 млн. туита.

# 267
  • София
Айфер е фенка на натрапницата.
Натрапницата е поръчала предваритвлно любимите храни на Айдан и Серкан.че и торта за Серкан
Еда ревнува, Серкан ме дразни с това пе се прави че не уаеща налазването на актрисата

Серкан ме дразни с това пе се прави че не уаеща налазването на актрисата - Серкан в това отношение е много постоянен, явно в ролята му е включена тази роля на мъж, имащ крещящата нужда да задоволява егото си! Правеше се, че не забелязва влюбените погледи на Селин, така й не й изясни грешката от подслушания разговор, че не се отнасяше за нея, а за Еда; правеше се, че не разбира какво цели Балджа; сега отново се прави, че не усеща от къде духа вятъра! Аз такова мъжко поведение не харесвам, не одобрявам, не толерирам! Особено в такъв етап на връзката им с Еда!

# 268
  • Кърджали
Снимкитв ги преместили в огиса на Серкан.

# 269
Уж по случайност дошла
Айде, и тя преследвачка се оказва. Навсякъде по всяко време е.
Марги, чудесен пост! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт