Отговори
# 180
Момичета , имам добра новина за вас , в този епизод Ердем няма да го има , чак сега се сетих Joy

# 181
БРО, моля те, не ми напомняй за вампири... Че е студено навъм, апак ще трябва да оставям вратата отвпрема. Опс, то мъжа ми е до мен. Каквп ще му обяснявам после. Ама то вампир бв, да не съм го викала специално 😂😂😂😂

Лейля убеждава Енгин че Пъръл иска момче

Алекс , вампирите минават и през стената Grinning Joy

# 182
  • Кърджали
Ердем изобщо няма да ми липсва

# 183
100% ще е момиче, убедена съм Joy Ама реакциите им като чуха, че според Лейля е момче бяха... Joy

# 184
  • София
Керем да се прави на актьор и да не става! Велик е. Падам от смях. Grinning

# 185
  • София
Не търсете много логика, момичета 🤣

Магийка, то няма смисъл да търсим логика, колкото и да се опитваме, просто няма да намерим такава, няма я! Хубавото е само, че имаме много Еда и Серкан! Този филм с липсващи главни актьори, не бих искала да го гледам в действителност! Gift Heart

# 186
Момичета , имам добра новина за вас , в този епизод Ердем няма да го има , чак сега се сетих Joy

Ще те разочаровам, но мисля, че точно той имаше снимка пред караваната. Satisfied

Погледите на Керем са си цяло изкуство.

Edit: Да онагледя Satisfied

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 23:34 от midnight__sun

# 187
  • София
   И бях права,и в 3 часа през нощтта да бе почнал сериала ни ,пак ще е гледан от няколко пъти повече зрители.Нима сега всички ние не се чувстваме като чаша вода с лимон- освежаваща и успокояваща ръководството на  FOX.Този филм е край на сесона ,в задачата се пита.Кой с по голямо нетърпение ще чака завръщане на сериала през юни ,Ние феновете ,или главните ръководители на телевизия FOX.Май засега феновете печелят,но от печалбата на феновете се възползва материално и рейтингово телевизията.

# 188
На който му звъннел телефона на сет, черпел целия екип със сладки неща Joy

# 189
Наказание имало, никакви целувки, ама това само докато не извикат Серкан да стане актьор и отпадат тези неща.
Не мога днес. Joy
Серкан за актьор не става, то телефона ще звънне, то няма да може да си каже репликите. Ама мимиките и физиономиите му са топа, признавам, Керем играе страхотно и с лицето си само. Heart Eyes

# 190
Ох, на Керем физиономиите са един път 🤣🤣🤣🤣
Серканджиммм

# 191
  • Плевен / София
да...и без него до сега гледаме глупости...

# 192
На тая сцена и аз научих репликите Joy

# 193
Тая как е налазила Серкан обаче Joy
Режисьорът пита Серкан дали нямал проблем с очите, че така си ги свива постоянно Joy

# 194
Сладки са Еда и Серкан , но много глупости са сътворили СЦ този път . Айде липсват актьори , важното е ,че Еда и Серкан са здрави . За какво им трябваше тази глупост с филма , не разбирам ...

Общи условия

Активация на акаунт