Отговори
# 375
Оставам с изключително топли чувства към целия екип на сериала и само мога да съм благодарна, че  в тази covid обстановка, в която работиха  продължиха да ни събират в събота вечер.
Знам, че е финал на сезона, но като че ли усещам вече липсата му.
Щастлива съм, че открих актьора Керем Бурсин и преоткрих Ханде като актриса, за да ги прибавя към списъка ми за любима екранна двойка!
Лека вечер и благодаря за компанията, момичета!

# 376
Лека нощ! Nature Fireworks

# 377
  • София
Nature Boom Момичета Nature Boom,
не мога! Трябва да споделя веднага - открих гифчето на гифчетата. Като го видите, ще ме разберете. Trollface

Sweat Smile Сега вече мога да си легна спокойна... Sweat Smile

# 378
Добро утро, момичета! 🌸
Пожелавам ви спокойна и усмихната неделя! 💙
Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта..  прави са! Не беше лош епизода, за толкова кратко време и под тези обстоятелства няма за какво да се оплаквам. Вече ми е празно, обаче.. без нашия сериал...
Чакам рейтинги и статистики вече 💓

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 08:34 от Есенна магия*

# 379
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден и изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 380
Добро утро. Не съм доволна от епизода. Снимали от тук от там и събрали епизод, при това финален. Добре, че са Ханде и Керем, че иначе епизода е боза.

# 381
Добро утро 😊
Вчера аз заспах 😂😂 така че като изгледам епизода ще мога да коментирам повече.
Радвам се, че успяха да ни подарят един последен епизод въпреки ситуацията. Надявам се да си починат хубаво и юни да ни понесат едно невероятно завръщане.

# 382
Добро утро, момичета. Нека неделята ви е усмихната. Благодаря на всички, за всичко - гифчета, коментари, участие, мнения. Част съм от една неподозирана за мен положителна емоция. Бъдете здрави.
И нещичко за серията. Снощи аз не гледах Еда и Серкан, а Керем и Ханде. Тези двамата сладури /защото за мен отдавна не само колеги и приятели/, ни изнесоха урок по любов. Не зная дали са заедно, не зная дали ще продължат, но ме караха да се усмихвам от сърце. Бяха повече от прекрасни. В условия на пандемия, когато нищо не е както трябва, когато дори целувките не са позволени, те изиграха серия с една каравана, актьори, броящите се на едната ръка/останалите бяха фон, но залужават поздравления/, бяха в часови пояс за финален епизод граничещ с лудост, и още, и още. Не подценявам труда на никого от екипа, но всеки знае,защо сериалът се гледа. За да ги има Керем и Ханде, трябва да ги има всички останали. Почти една година ни заковаха пред екрана. Относно сценария - не смятам, че трябва да е чудо, за да повярвам в чудо. Понякога е необходимо просто една любов , за да напишем "Вярвай в чудеса!".
Неделя е. Бъдете щастливи. И...ей къде юни. Ние ще ги чакаме. /За протокола - как ли е на Малдивите?/

# 383
# 384
Реалност ли ще е? Фенски мечти ли са?  Ех, Кире, ех. Огън си.

# 385
Рейтингът неофициално:
Total : 1,98 (26)
AB : 1,88 (26)
ABC1 : 2,42 (22)

# 386
Здравейте!

Изписали сте старата и 50% от новата 😏
Благодаря за новата тема, както и за всичко постнато!
Не съм гледала епизода , но ви изчетох и сякаш нямам желание все още. Но затова пък стигнах до 16 епизод. Ах Серкан Болат, любовта обича комуникацията и истината, но да не забравяме че влюбеното сърце прощава.
Отивам да си оправям цветята,имам 50 сандъчета с мушката и половината на това саксии, кактусите съм ги редуцирала до 10. Може пък Серкан да се появи и да ме познае сред китките... Мечти....😜

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 10:52 от Slawena

# 387
И официално;

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 10:44 от mi_si

# 388
Страхотен рейтинг, браво! Насила ни съсипаха рейтинга..

# 389
Добро утроо ! 🙈
   Не мога да се разсъня след снощния маратон .

Много съм разочарована . В серията не се случи нищо ,ама нищоо изненадващо . Дори финалът ни беше известен . 😔 Не остана никаква питанка за другия сезон  . Можехме да си останем с фраговете .
     Поне си имахме ЕдСер моментите 🎈

Сега нека си починат, сценаристите да осмислят как ще развиват историята . Такива недоразумения няма да понеса повече .И това го пиша не заради зрителите ,които гледат ,а заради невероятния каст ,които са принудени да го играят . За тях ми е тъжно ,за мен е ясно - ще се ядосвам и пак ще гледам 😅
    Алекс ,Али , благодаря за усилието в този късен час ! 🍫🌷
    Благодаря и на момичетата ,с които успяхме да изчакаме финала ! 🤗 Признавам си , след финалната сцена просто си затворих очите и бях до там .🤭
    Пожелавам ви лежерен и спокоен неделен ден ! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт