Отговори
# 360
  • София
хайде, честито! сега ще чакаме до началото на юни да разберем накъде.....

# 361
Е браво. Animal See No Evil Сега Ханде и Керем да се разкрият като компенсация и всичко съм забравила. Trollface

# 362
Лека нощ, нощни момичета! Ще се събудим и вече ще е юни! За мен беше удоволствие!

# 363
  • Кърджали
midnight__sun, това би било добра компенсация наистина

# 364
  • София
Flowers Cherry Blossom Момичета Flowers Cherry Blossom,
първо, искам да ви благодаря за компанията тази вечер! Второ, искам да ви помоля да не бъдем критични към екипа, а да им благодарим за целия труд през тези 10 месеца. Нека не пълним темата с отрицателни коментари, защото... каквото било - било. Нека гледаме напред. Нека мислим позитивно. Лютван! Почерпете се, усмихнете се, тази вечер раздавам вкусотии вместо розови очила. Simple Smile

Heart Eyes Ей така си чакам аз новия сезон, изпълнена с надежда за по-добри, по-смислени и по-красиви епизоди. Heart Eyes

Вярвам, че нашата приказка ще завърши щастливо, но много искам да се наслаждаваме на всеки епизод и да гледаме с интерес и удоволствие.

Heart Благодаря на Керем и Ханде, че ме накараха отново да повярвам в любовта и красотата! Heart

# 365
Щастлива съм, че го има сериала със всичките емоции, които ми носи.  Purple Heart Магия е.

Песента от тази вечер. Страхотна е!
Пак се редактирам: Ако може да преведете текста, когато ви се занимава. Simple Smile

А за тези двамата думите не стигат. Purple Heart

#yenidenbuluşacağız
2,85 млн. туита

Edit: Слушам песента и се разплаках. Днес бях хипер активна, някой да сме спре. Satisfied

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 01:42 от midnight__sun

# 366
  • Кърджали
БРО, аз съм им благодарна и възхитена от таланта на всипки. Но това не ми пречи да помръмкам малко, ще това изобщо не бвшв финална серия. Може би е нормално за сериали тип ромком, не съм гледала много много, но... Яд ме е зашото знам че могат повече. И заслужават повече. Защото всеки актьор и актриса в екипа спечели свое място в сърцето ми, и искам да ги гледам и гледам и гледам....
Но каквото са написали, това е. Поне се нагледах на Серкан и Еда. Ще ги чакаме отново всипки отново юни месец. Зслужиха си почивката

# 367
Тъй като Бърборанка помоли, ще се въздържа от коментар, защото щеше да е отрицателен, а пък нали е по-добре без такива. (Без лоши чувства, Бро! 😇) И аз като Алекс си затварян очите, но накрая няма да мога да ги отворя от затваряне..
Харесаха ми сцените с Ханде и Керем, страхотна двойка! 🌸💓
Благодаря на Алекс и Али за преводите, без вас сме за никъде, момичета! 💜
Благодаря на всички останали за компанията, по-интересно беше тук, с вас! 💓
Актьорите заслужават почивка, а ние, като зрители, заслужаваме повече. За сега това ще кажа само.
Лягам си да премисля епизода, чаршафа утре, след като го изгледам със субтитри. Може липсата на точно разбиране да ми пречи да разбера епизода, знам ли..⭐

# 368
  • София
Включвам се с благодарности към Алекс и Али, които превеждаха отново отделни откъси от епизода, към всички момичета - пишещи, споделящи и коментиращи по време на излъчването тази вечер! Присъединявам се към благодарностите отнасящи се за екипа, който твори вече 10 месеца тази магия наречена Почукай на вратата ми!

Спокойни сънища, прекрасни момичета Nature First Quarter Moon With Face

# 369
  • Кърджали
Магийке, сз дето рсзбирам на моменти се чудих дали разбирам. 😁
За лека нош си оправих вкуса с ей тази сцена

Една от любимите ми. Може би колкото танца от годежа ми е любима.
И думите на Серкан, изтривайки сълзичка от лицето на Еда "Нищо не заслужава сълзите ти и никой не може (не трябва) да те разплаква". И как леко му се променя гласа... Става един разтопен от любов( все оше непризната), разтапя... Пропуква се роботската му същност...

# 370
Скъпи момичета!

Благодаря ви за всеки ден, за всяка вечер в киносалона и за всичко, което правите!
Благодаря на Ханде и Керем, на целия екип за всичко, защото в това време, в което живеем, те ми дадоха начин за бягство от реалността, ако не бяха те нямаше да ви открия!
Пожелавам си юни месец да започне отново тази невероятна приказва, която започна на 8.07.20г. и да си остане прекрасна до края на сериала, и всяка серия да слагаме към любими епизоди!  Нека сценаристите имат време да измислят хубав сценарий за 2 сезон, а защо да не се включи отново и Айше. Да го напишат на спокойствие, защото според мен имаше моменти, в които писането на феновете до сценаристите объркваше сценария, защото искаха феновете да са доволни, а то накрая пак имаше недоволни.
Не е много времето до юни, а и ще си пишем в темата и няма да усетим как е дошло времето за епизод 1 сезон 2, а може и да разберем официално за ХанКер.

Лека нощ!⭐

# 371
  • София
Nature Moon Лека нощ, момичета! Nature Moon

Не ме разбирайте погрешно - всяка от вас има право да сподели мнението си, каквото и да е то. Просто аз съм много позитивен човек и винаги търся хубавото, хващам се за него, опитвайки се да игнорирам лошото. Защото така животът е по-красив. Във всяка ситуация, колкото и неприятна да е, успявам да открия позитиви и да намеря ползи. Това ми помага да живея по-спокойно и по-щастливо. Не се опитвам да слагам табу на отрицателните мнения в темата, уважавам мнението на всяка една от вас, просто за момент ми се иска да погледнете на света през моите розови очила и да разберете, че така е по-здравословно за нас самите. Надявам се да бъда правилно разбрана. Вие сте интелигентна аудитория. Вярвам, че ще схванете правилно думите ми. Gift Heart

# 372
  • Кърджали
Надявам се наистина за лека нош, макр че след вска серия нв ми се спи изобщо
Преведох набързо песента. Казвала ли съм, че много обичам този, който подбира музиката. Жив и здрав да е, и все такива избори да прави. Прекрасна е. Изглежда е съвсем нова песен, качена е в YouTube преди седмица. Но доста щемя слушам.

Превърти отначало защото
Нищо не остана в ръцете ми,
Всичко изведнъж се преобърна
Видях реалността, обидих се на мечтите си
Превърти отначало защото

Много е трудно, питай мен
Тъкмо започна всичко, а виждам наближава края
Остави настрана сънищата
Защото като се събудиш няма връщане

Втурнах се след невъзможни мечти
Може би на моменти и оправдания
Една по една надеждите ми се сринаха
Спрях се, вече няма накъде...

Но превърти отначало защото
Превърти отначало защото

Няма да се върна повече назад, повярвай ми,
Но сякаш остави дълбоки неизтриваеми белези
Следи от изживяното ще ме следват навсякъде

Втурнах се след невъзможни мечти
Може би на моменти и оправдания
Една по една надеждите ми се сринаха
Спрях се, вече няма накъде...

Но превърти отначало защото
Видях реалността, обидих се на мечтите
Превърти отначало защото

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 02:09 от Aлекcандрa

# 373
Момичета благодаря за компанията и преводите Sparkling Heart
Епизода беше лек и приятен, съгласна съм, че се виждаше, че е писан на крак и че са включили, когото са имали под ръка, за да има сцени.
Браво на Ханде и Керем, наистина изнесоха епизода и ми бяха интересни.

# 374
Благодаря за преводите и на всички останали за компанията. Green Heart Flowers Hibiscus
Крайни заключения няма да си правя. Надявам се екипа да си почине, сценаристите и продуцентите да обмислят развитието на сериала и юни месец да почнем както обичат да казват "бомбастично". Феновете не щадят, колкото трябва ще им сипят.

#yenidenbuluşacağız
3,05 млн. туита

Певецът е споделил момента с песента на стори. Благодари им.
https://www.instagram.com/stories/egecansal/2554133885259043977/

Чета, че Сарп е недоволен за отрязаната сцена с него. А той ако знае, ние колко сме доволни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Edit: Алекс благодаря за превода. Нова е да, засичам в спотифай преслушванията са 700 хиляди. Другата седмица ще видим.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 02:16 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт