Отговори
# 345
и без фраг кво ще правим?

Лека нощ!

# 346
45+ хиляди гледат на тези реклами. Ама дали не беше финала това? Толкова дълго се гледаха май така ще свърши..
Иначе Керем пак с рекламата на чая Grinning

# 347
Поне Керем със студения чай гледаме днес много

# 348
  • Кърджали
За юни не знам каквп ще правят, какво ще струват, ама да си връщат Айше за сценарист. Задължително!

# 349
Така ли свършва!?

# 350
И пак ни показаха финала.. пуууу
Много смесени чувства за епизода. Съжалявам, но няма да си кривя душата, на няколко пъти изобщо не гледах, а си цъках на телефона..
Ханде и Керем само сериал не правят. Дано за новия сезон помислят за сценария повече, защото за season finale това трябваше да е ударен епизод..

# 351
  • София
Май така ще приключим. Все си мислех, че няма да е това краят и ще ни изненадат... Така де. Разочарована съм, защото ни го показаха във фрага. Не трябваше да го показват, за да има момент на изненада. И сега какво - два месеца ще се чудим какво следва? Серкан наистина ли е болен... Ще оздравее ли... Как ще оздравее.. Каква ще е реакцията на Еда... И въобще какво са измислили за сезон 2... От караваната ли ще продължим или ще имаме скок? Серкан дали вече ще е излекуван или ще го влачат това с болестта няколко епизода? Според мен една идея са имали в началото сценаристите и затова вкараха това с тумора, но сега ще имат време да преосмислят нещата и все пак ще имаме втори сезон. Може да измислят съвсем нови неща. И това с болестта бързо да го приключат. Много се надявам да се харесат новите епизоди и да си продължим през цялото лято. Purple Heart

Алекс, не знам за Айше - и тя беше зациклила по едно време. Спомням си колко недоволствахме и от нея. Та... не знам какво ще правят. Но наистина, ако този дизи-мизи рейтинг им е толкова важен, ще трябва да се постараят. Интернационалът гледа заради ХанКер, но турците явно не са привлечени от нашата двойка. Wink

# 352
Кола, фанта, чай, вода. Днес го караме само на течности.

Дано това не е финалът. Не така си представях да завършим сезона.

# 353
  • София
Беше странен епизод. Това мога да кажа. Хареса ми като цяло. Но определено съм разочарована от финалната сцена. Confused

# 354
Дано не е това финала.....

# 355
Аз пък много се смях на сцената с хипнозата Joy но като цяло епизодът си беше доста хаотичен , епизод пълнеж или както там се казва, но пълнежът беше с Еда и Серкан , а не Ердем и Лейля, така че съм доволна Heart
Очаквах по -драматичен финал на сезона, но каквото - такова. Няма защо да мрънкаме. Оставаме с надежди за следващия сезон. Преди всичко се радвам , че открихме , а някои и преоткрихме Керем и Ханде , както и доста нови талантливи актьори , чиито кариери ще следим и в бъдеще! Но най-много се радвам, че открих вас и вашата компания 24/7 Heart
Пожелавам ви приятни сънища , ще се видим отново през юни Blush шегувам се , няма да напускам кораба Joy
Лека нощ и до утре! Моля ви , не бъдете много жестоки към екипа, да бъдем смирени, празници са Joy

# 356
  • Кърджали
За мен това засега си е нормална (дори нв много силна) серия, не и финал на сезона. Бих могла да им простя заради екстремната ситуация с тозо вирус, ама толкова пъти си затварях очите, че имам чувството че още веднъж и няюа да мога да ги отворя.... Ако не бяха Ханде и Керем като Еда и Серкан мисля че слвд една такава серия бих зарязала сериала.
През почивката наистина трябва да седнат да обмислят сценария и истприята. Хубаво ромком, ама нека да е малко по-лохично. Малко поне (да беше лека серия, но на мен повече ми припомни защо мразя комедии, затен сал един Ердем с неговите идкотщини липсваше).
И как си липи че сценаристите са съшитв писали сагата с Балджа. Окей, Еда не се даде въпреки ревността, но Серкам отново беше съшия идиот дето уж нишо не разбира...
За първи път май пиша толкова ясно критика, но честно казано дори когато бяха разделени в сериите писани от Айше ми беше 300 пъти по-интересно отколкото в тази серия...

# 357
Али, Алекс, благодаря! Златни сте! Flowers Bouquet Purple Heart
На всички вас, момичета, благодаря за страхотната компания! Чудесно си прекарах в киносалона заедно с нашите обсъждания и толкова много ЕдСер моменти! Purple Heart
И аз се дразня малко, че видяхме финала, но не е за пръв път.. ще изчакам да минат рекламите все пак, да не би да ни изненадат.
Лятото ги очаквам с романтика, любов и никакви драми. Викам да се оправя набързо Серкан, да ги женим(и ние най-сетне да отиваме, че само се каним, то сватба все няма Grinning ), да има семейно щастие, епизоди по Анталия(а защо не и Париж) за медения месец и то 1 лято колко епизода са, около 15. Тъкмо ще ги направим. Smile

# 358
  • София
Ето това имам предвид като казвам, че имаме страхотен екип - цветовите корекции са много важни. Wink

# 359
  • Кърджали
Довиждане до месец юни. Това изписаха...

Общи условия

Активация на акаунт