Отговори
# 615
  • Кърджали
Айдан е тъжна, че живота си тече, Алптекин си прави каквптп иска, а тя не може да излезе навън

А Селин е със самочувствие че само тя знае къде изчезва всяка година на този ден Серкан

# 616
  • София
Misc Ghost Гюнайдън, дружки! Misc Ghost

Не знам за вас, но аз днес мисля да поспортувам.

И да ви надъхам малко - вчера уж ви хареса идеята за “седмицата на Еда”, а много малко момичета се включиха в нея. На толкова от вас знам, че е любимка. Очаквах по-активно включване. Но сигурно сте заети, началото на седмицата е, затова още няма да започвам да пиша неизвинени. Wink

По-късно ще се включа отново с нещо за Еда. Дотогава ви желая усмихнат ден! И огромни благодарности на Али за труда! Gift Heart

# 617
Минавам и заминавам...

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/bodrumda-kavgaya-kar … -edildik-41792540

Ханде ханъм и Керем бей отидоха на Малдивите за да си починат. След въпроса дали са заедно и отговора ще се разбере, май вече разбрахме. Нощуват в апартамент за 10 хил  тур лири. / превода ми не е буквален, а по смисъл/

Мави е голяма сладурана и май една малка беля.
И за малко настроение в днешния мрачен ден
Скрит текст:

# 618
Мерси за преведената сцена. Чудя се какво е казал докторът на Серкан. Серкан казва, че иска да живее с Еда в караваната няколко месеца далеч от всичко и всички....

какво значи няколко месеца  - няколко месеца живот....? или няколко месеца преди да се подложи на операция?

и някак си като излиза от офиса поглежда назад все едно няма да се върне

Много тъжно ми стана, защото Серкан цял живот се е борил да се докаже в професионален план, заедно с Енгин и Пъръл са създали АртЛайф и са превърнали фирмата в най-престижната в бранша....

В последствие Серкан пое и работата от Холдинга, изпълни мечтата си (Нали Селин в 10 епизод каза, че мечтата на Серкан е да управлява холдинга след като баща му се пенсионира - Серкан искаше цялата власт в ръцете си и не искаше да работи с баща си).

И сега някак си ми стана мъчно - целият живот на Серкан се е въртял около работата. Познава всеки един от колегите.

Недоумявам как може да даде на Ердем ръководството, като в началото дори не искаше да го вижда във фирмата... а сега дава права на него, а не на Енгин или Пъръл?

И на всичкото отгоре - Кемал явно хареса Ердем и дори е готов да прави бизнес с него. Tired Face

Да не би Серкан да е видял лидерски качества у Ердем, или Ердем е незаконен син на Алптекин... вече взех да се чудя.

Разбирам да му даде правомощия за 1 ден. Но в последния епизод Ердем все още заместваше Серкан и беше дал разрешение да правят снимки в офиса.
Т.е. Серкан наистина промени живота на Ердем, но не схващам какво е видял в него.

----

А за Ханкер много се чудех дали постят и спазват забраната за секс и веселие по време на Рамадана, ама явно не са от най-религиозните. Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам щом са на почивка на Малдивите няма да се лишат от всички удоволствие или поне така се надявам.Joy

# 619
Добро утро! Coffee

Включвам се и аз в седмицата на Еда!:blush:
Винаги си е била ината и това си пролича още в 1-ви епизод!
Сега ще видиш ти-

Хареса ми това,че не му се даде на Серкан,още в университета.След това в ресторанта Grinning И той разбира се,остана очарован,дори и да не си го призна.
И краят на епизода-

Усмихнат и спорен ден! Hug

# 620
Лелеее ,какви неща съм пропуснала днес ! 🥳

Ноо аз като един Тома Неверни 😅 ще си остана безмълвен свидетел на случващото се . Но тайно ще се надявам да бъда невярващият ,който повярва ! 🤭

И аз съм Тома Неверни и за сега оставам безмълвна, затаила дъх в очакване....Sweat Smile

Но много ме зарадваха някои коментари Simple Smile

От миналата седмица още, в това дъждовно време, навсякъде по улиците виждам хора с чадър като на Еда и си се хиля вървейки

# 621
Тематично: Flowers Tulip

Gift Heart

# 622
Имате ли проблем с мамата? Не получавам известие за нов отговор в следените от мен теми, влизайки в подраздел Романтични сериали показва, че темата има 4 нови отговора от преди 2 часа, а дефакто аз имам публикация от по късно и нови отговори ...

# 623
Феновете се развихриха GrinningGrinning

Хайде дано скоро и истински такива Blush

# 624
И аз имам проблем - не мога да харесвам, не ми идват известия и трудно прикачвам снимки ...

# 625
  • Пришълец
Славена, същия проблем и при мен. От снощи не получавам известия за нови отговори. Дори сега като пиша виждам мнението на Бърборанка и преди нейното, но не и след.
По-големият майтап е, че снощи си изпращам на ЛС нещо, което исках да си запазя. Няма го ни в получени, ни в изпратени. Започнах ад се чудя къде отиде и на кого погрешка пратих нещо безполезно за него. Ама тая сутрин си го получих, пък макар и с няколко часа закъснение. Joy

# 626
  • София
При мен също има проблем - не мога да да давам “полезно”, на нотификации ми изписва едно, в действителност е друго и така. Забива много.

По темата с лошата сестра близначка от вчера - рускините са готови с първия фенски клип. Не им е лош. Даже доста добре се е получил. Засега го има само в Инстаграм, затова споделям линк за там. Би трябвало да можете да гледате, дори да нямате профил, защото видеото е public. Wink

https://www.instagram.com/p/CN2GelTJk3v/?igshid=1q17w5v7pwc8

# 627
Миси, явно проблема е навсякъде. Има оплаквания и от други потребители в Правила. Но за момента при мен се оправи.

# 628
Пак ви изпуснах от поглед заради задължения в реала , но се радвам ,че ви изчетох . Хубави новини от Ханде и Керем .
Аз гласувах ,че са заедно . Много им личеше на лайфовете и сета  , но ако наистина искат да спре тази истерия трябва да си признаят . Така ще им бъде по лесно , а и ще е по честно към феновете . Що се отнася до лично пространство , никой не ги снима в тоалетната или в леглото .Мисля ,че това е цената на славата и те трябва да я платят , нямат избор . Като пристигнат и с-во Йълдъръм , да пуснат снимки и да се приключи . Нека да са щастливи заедно и дано е завинаги . Не им е за първи път .Аз съм убедена ,че и Ханде с Мурат Д. , и Керем със Серенай са изпитали любовно щастие . Няма лошо . Но нали всяка любов е различна .Пожелавам им тази любов да е още по красива и щастлива от предишните Heart
Така ,че очакваме снимки с онзи бонбон Мави Grinning

# 629
A аз имам известие, че имам ЛС, а нямам..

Общи условия

Активация на акаунт