Отговори
# 600
- Когато бяхме малки, с брат ми искахме да направим това...
- А сега го правиш с мен. 💓

Колкото до личното пространство, което сте обсъждали.. Не е нещо ново да се навлиза в личното пространство на известните личности. Не ме изненадва и мисля, че не би трябвало и тях да ги изненадва. Това е рискът на професията им, който те са си поели. Не е приятно, но се случва на всички така като гледам.

# 601
Привет, момичета прекрасни!
Ей, така съм днес след последните новини 🙂🙃🙂

Ханде и Керем, нека бъдат много щастливи, да се допълват, да се обичат, да извървят пътя си заедно!
Така се развълнувах, когато видях сторито на Ханде😇🙃🥳🧚‍♀️💑👨‍👩‍👧‍👦🤹‍♀️🤸‍♀️❤

# 602
Te бяха от два различни свята. Двама напълно различни човека. Веднага щом се събраха, те създадоха.. те намериха техния път. Те имаха свой собствен свят и в този свят те бяха едно. Всичко друго беше извън този свят, надалеч...

# 603
  • София
Има внедрен агент на Малдивите. Някой не спира да следи и да снима нашите влюбени гълъбчета. 
Ето как се забалвяват там Бамби и Керем. Прекрасници. Машалла! 
Как благородно им завиждам. Как ми се иска сега да съм там и да ги видя отблизо и на живо. Радвам се за тях. Нека времето да не спира за тях. Обичайте се и се наслаждавайте един на друг.

Ето в каква обстановка почиват Ханде и Керем. Те са в Рая.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 23:04 от БлагаВест

# 604
lady laura, със сълзи се смях на коментара ти, развесели ме страшно много:sweat_smile:

За лека нощ  нещо от мен:smiles:

https://www.youtube.com/watch?v=XO_OUCcr62w

Момичета, този хотел са тези сладки къщички в морето!

От 22 до 26 април са само някакви си 7000 лева! 😁😂
Да се мятаме на Чавдара и да гребем до там! 🤪Вси пак в тези къщички не се знае има ли ток, може да се наложи да им светим! 🤭😆🙈

# 605
  • Кърджали
В офиса разбират за това че Еда е приела поръчката на Фикрет бей

И Серкан еn меко казано бесен

Май гости оо-добре се справяше с преговора на материала. От мен една серия ще я глдатв 3 дена

# 606
Лелеее ,какви неща съм пропуснала днес ! 🥳

Ноо аз като един Тома Неверни 😅 ще си остана безмълвен свидетел на случващото се . Но тайно ще се надявам да бъда невярващият ,който повярва ! 🤭
            "Щастието обича тишина ..."

# 607
Добър вечер!
Вай, вай, ваййй, какви новини, getting lost... Преди време се пошегувах, че очаквам снимка от Малдивите, засега само Ханде потвърди, ще видим дали ще се покаже и Керем бей. До Малдивите не ходиш сам или с приятел/ка. Stuck Out Tongue Winking Eye На размазаните кадри аз лично нищо не разпознавам, докато не обявят или не ги снимат недвусмислено, няма да бързам да се радвам. Стискам палци да са заедно наистина и да успеят да съхранят каквото има между тях. Heart Тъй като харесвах много и РП, неминуемо ми изниква съпоставка с Джан и Демет, и те така в паузата направиха Малдиви, после продължиха със сериала, Айшето се върна. Да не стане и тук така? Joy Няма да се изненадам, ако се окаже, че Айше е поела новия сезон.
Серията няма какво да я коментирам, освен че си имаме страхотни кадри с ХанКер / ЕдСер Heart Eyes

# 608
Не ми се спеше и реших да преведа някоя сцена, та си харесах тази:
,,Да заживеем заедно в каравана" с бг субтитри
https://ok.ru/video/2273846430220 

# 609
  • In the light side of the Moon!
вай, вай, вайййй беееееее!!!
уф, че хубавоооо!
и аз като Сезария съм безмълвна 😉 😂😂😂😂
Хади бакалъм!

отивам да гледам финалния за сезона епизод!

здравейте и благодаря за новата тема 🤗

# 610
Добро утро, момичета!💚
Пожелавам ви успешен ден, изпълнен с много настроение, въпреки лошото време! 💚
Али, благодаря за преводите, които ни носиш, златна си! 💛

- Koлко дълго ще продължи това?
- Завинаги!

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 07:59 от Есенна магия*

# 611
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

П.С. Али, много ти благодаря! Hug

# 612
  • Кърджали
Али, страхотна си.
На мен все не ми остава време дамседна да преведа сцени, а така от теб е даже по-хубаво за момичетата.
Аз да продължа със 6та серия
Еда убеждава Енгин да ѝ помогне

И събира екипа си

# 613
Добро утро

https://twitter.com/mynameis_evi/status/1384317985985290241?s=19

и другите пътешественици са тръгнали

# 614
  • Пришълец
Една тава баклава специално за Али. Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart Нас, незнаещите езика всякак ни устройва, но така със субтитри удоволствието е двойно.

Алекс, добре се движим с преговора. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт