Отговори
# 585
Хахаха не мога , тази вечер в туитър ще е забавно. Този Ясин нали е голям фен на ХанКер и пуснал туит "Как си , Мурат Далъклъч" JoyJoyJoy

# 586
“When I first watched The Notebook, I said I hope this kind of love will happen to me. A story that turns life into a dream. I think love should make people feel that they are living a dream, how lucky they are..”

Kerem Bürsin for in 2015

„Когато за първи път гледах „Тетрадката“, казах, че се надявам този вид любов да ми се случи. История, която превръща живота в мечта. Мисля, че любовта трябва да накара хората да почувстват, че живеят една мечта, какви късметлии са ... ”

Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 587
# 588
На работа имам време само да ви чета, като гледам снимката на Ханде и надписа, очаквам на фона на залязващото Слънце и един силует на широк гръб в близък план в посока и зад залеза😉... не знам какво да си мисля, но докато пиша поредния мейл и усещам аромата на морето, нали съм си морско чадо то ми е в кръвта, нищо че сега съм сред гори и планини.  Само дето вместо слънчеви лъчи и морски бриз в гърба ми бие климатика. 😅
Ханде и Керем са медийни личности, така че славата върви и със вмешателство в личния им живот колкото и неприкосновен да искат бъде. А и жълтите журналисти и феновете хич не са толерантни за съжаление.

# 589
Здравейте прекрасни момичета, много отдавна ви следя от балкона и много ама много се радвам, че ви открих🍀😍 За жалост нямам време да пиша, но с удоволствие ви чета и следя  и искам да ви кажа, че сте много забавни, талантливи въобще страхотни.
Повода да сляза е естествено новината за ХанКер и за мен това си е истинско потвърждение и се надявам от цялото си сърце да запазят любовта си до дълбоки старини🍾  И аз като вас негодувам от грубото им навлизане в личното им пространство просто и журналисти пък и някои фенове прекаляват😤 Нека си починат хубаво  и юни да ги видим отново на екран😁За протокола и двамата ги открих в този сериал като ако трябва да съм честна Хандето не я харесвах, но сега съм убедена че е страхотна и като човек и като жена😍
Керем е мъж-мечта😍😍😍
Стана дълго извинявам се😚пазете се и бъдете здрави🤗

# 590
  • София
Как по-добре  и по-интелигентно от това, може да се обясни връзката им?

Преди да потегли на път Мави реши да поизчисти малко.

И вече е готова за път при леля Ханде.

# 591
Сарп е на писал че теста му е отрицателен

# 592
Момичета, този хотел са тези сладки къщички в морето!

От 22 до 26 април са само някакви си 7000 лева! 😁😂
Да се мятаме на Чавдара и да гребем до там! 🤪Вси пак в тези къщички не се знае има ли ток, може да се наложи да им светим! 🤭😆🙈

# 593
Пак ви изпуснах от поглед заради задължения в реала , но се радвам ,че ви изчетох . Хубави новини от Ханде и Керем .
Аз гласувах ,че са заедно . Много им личеше на лайфовете и сета  , но ако наистина искат да спре тази истерия трябва да си признаят . Така ще им бъде по лесно , а и ще е по честно към феновете . Що се отнася до лично пространство , никой не ги снима в тоалетната или в леглото .Мисля ,че това е цената на славата и те трябва да я платят , нямат избор . Като пристигнат и с-во Йълдъръм , да пуснат снимки и да се приключи . Нека да са щастливи заедно и дано е завинаги . Не им е за първи път .Аз съм убедена ,че и Ханде с Мурат Д. , и Керем със Серенай са изпитали любовно щастие . Няма лошо . Но нали всяка любов е различна .Пожелавам им тази любов да е още по красива и щастлива от предишните Heart
Така ,че очакваме снимки с онзи бонбон Мави Grinning

# 594
Здравейте, момичета!

Когато видях сторито на Ханде сърцето ми за малко да не издържи.
Нека да си починат заслужават го, да бъдат много щастливи и да създадат прекрасни мигове и извън сета! Много хубаво потвърждение на връзката им! Знаех си че има нещо повече от приятелство, за това още като пуснахте анкетата веднага отговорих с "Да".

И по темата на седмицата Еда,
любимо нещо свързано с Еда:
Името ми е Еда, ако не ме обичаш сбогом!

И Еда от последния епизод:

# 595
  • Кърджали
Моят преговор тече по-бавно. Но днес цял ден не съм влизала тук.

Продължавам с 6та серия. Еда взима емоционално решение и поема ремонта на къшата

Нарочно не пиша нишо за Малдиви, любов и сърчица, защото това си е тяхна работа. За есеки слупай обаче пазя една бутилка шампанско, да я отворя когато има официално потвърждение на връзнакта им. Но им стискам палци да успяват да стоят далеч от прожектори, папараци и медии..

# 596
Намерих тази красота в Туитър и идвам да ви споделя. Simple Smile

# 597
  • София
Revolving Hearts Историята на едно желание... Revolving Hearts
Пожелахме си Ханде и Керем да са заедно, написахме го на листчета, които сложихме в бутилки и ги хвърлихме в морето. Ханде и Керем са намерили стотиците ни бутилки с желания и сега ги сбъдват на Малдивите...

# 598
И аз да се присъединя към всеобщата радост и задоволство.Да им пожелаем отлично да си починат,това е втората им почивка след Анталия.Желая им цялото щастие на земята.
В Любов под наем много упорито феновете свързваха Елчин и Баръш,като игнорираха дългогодишните им севгелита, но пък те непрекъснато напомняха за себе си.
Слава богу при нас няма утежняващи обстоятелства.
След като вече имаме яснота за Малдивите и част от почиващите там изпращам позитивна енергия и наСЦ.Нека и те да си починат добре,ще ги сменят ли,Айше ли ще връщат,нови попълнения ли ще включат-без значение.Дължат ни приказни моменти и достоен финал.

# 599
  • София
А когато се усмихват, сякаш светът се усмихва с тях

Общи условия

Активация на акаунт