Отговори
# 570
То по ясно от това няма... Heart Иначе е ег*ати съвпадението, "приятелчетата" съвсем случайно са се засекли на Малдивите ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Cupid

# 571
  • Пришълец
Миси, Линда и Лейди Лаура откога ни казват, ние не вярваме. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Неслихан била ”сватосала” и тези Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
  • Монтана
Каква хубава новина, макар че за мен е само потвърждение, а не новина!
Желая им цялото щастие на света! Много, много се радвам!
Заслужават да се наслаждават на воля и свободно на любовта си!
Ханде и Керем са прекрасни хора, нека са намерили своята половинка в живота! Благословени да са!

# 573
  • София
Някой дали следва Дилара (приятелката на Ханде) в Туитър? Твърди се, че е писала нещо ново по повод Малдивите, дори пише, че е там с Ханде... Не знам дали е вярно, понеже профилът й е заключен. Поне на мен така ми излиза. Simple Smile

# 574
Марги, не съм отговорила, защото бях твърдо "Не" до скоро, после "може би", ама май от днес съм "да" JoyJoyJoy щом и двамата са getting lost... Heart

# 575
  • Пришълец
Мики, вярно ли устиска досега без да отговориш?! Joy И без да ви кажа ще се сетите, че бях първа, понеже аз пускам анкетата - с огромно недоверие както винаги, но реших Да Joy Макар, че клонях към третото.

Слагали сме го и преди, но пак ми попадна
https://twitter.com/i/status/1384164489596080135

# 576
Айде имате моя глас , чукнахме 69 Joy

# 577
ХанКер сбъднаха мечтата на ЕдСер Joy Heart Eyes Много съм щастлива, бях сигурна, че има нещо, но все пак ми се разтуптя сърцето. Мноого се радвам за тях Heart

# 578
  • Пришълец
Много сме активни при гласуването този път, за два дни близо 100 гласа Stuck Out Tongue Winking Eye

Али, как хубаво си го казала Sunglasses

# 579
Аз я следвам и само това е качила не виждам да е писала че е с Ханде

# 580
  • София
Али,
точно всички коментират, че това е била поредната импровизирана сцена в сериала. Grinning Heart

Мерси, Сани! Явно "феновете" пак си измислят и украсяват... Wink

# 581
  • Пришълец
Али,
точно всички коментират, че това е била поредната импровизирана сцена в сериала. Grinning Heart
От снощи я мисля тази сцена от сериала някаква подсказка за бъдещи събития в реала ли беше Sweat Smile

# 582
  • Монтана
Али,

Мерси, Сани! Явно "феновете" пак си измислят и украсяват... Wink

Де да им бяха дали все да импровизират!!!На какви ли красоти щяхме да станем свидетели!?!
Защото много, ама много талант се срещнал с любовта и ....се получило това, което гледаме и на което се възхищаваме!
Зарадваха ме, не крия! Те са на възрастта на сина ми, много ме зарадваха!

# 583
За изминалата седмица според DigiLUP сме на 2-ро място, а дори нямахме епизод Wink

Gift Heart

# 584
Миси, Линда и Лейди Лаура откога ни казват, ние не вярваме. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Неслихан била ”сватосала” и тези Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги само ще кажа, че те плодовете и зеленчуците по принцип си вървят заедно.😜 Плодове и зеленчуци. Да сте видяли някъде магазин Риба и зеленчуци или Месо и плодове! 😁😂😁

Общи условия

Активация на акаунт