Отговори
# 150
Ехоооо   Grinning
 Сервираме кафенцето

ново от албанката с родата . Слагам в спойлер заради Еми Hug
Скрит текст:

ръце божествени и пръсти . Как да ги опишеш  колежките от камък требва да са  аз не съм и съм грешна Blush

Емиии , ще  резнеш ли това , на мен не се получи продължителния целуфан.
 Още  чакам епизода да вида кво са забъркали или не е като Нетфликс.
https://twitter.com/CagatayUIusoyIn/status/1390497206780764164/photo/1
леле мустака хич не пречи  да целува страстно. Kissing Heart

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 16:26 от femmi2

# 151
Здравейте, момичета!

Обичайте тези, които рисуват усмивка на лицето ви.

Ведър и спокоен ден

Толга сподели в сторито си тази снимка, публикувана от Берк Октай.

Цитат
През 2003 г., преди 18 години, младежите на около 20 години, които се занимават с професията си на модели и мечтаят за актьорско майсторство, осъществяват мечтите си в настоящето.
berkoktay, ibrahimçelikkol, tolgahansayışman

Феми, за теб:

# 152
Здравейте! Весели празници, макар и със закъснение.
Надявам се, че тези дни сте ги прекарали прекрасно, при мен поне беше така... Гледам, че за сега е бедно откъм новини, но като се роди малката Алина няма да е така. Тогава ще бъдем затрупани с много нови снимки.

И по случай вчерашния Гергьовден, и агнето като символ на курбана в този ден... един по- нестандартен поглед на курбан

Скрит текст:
Bindalli е специална нощна рокля с къна, която жената носи веднъж в живота си. Това е красива рокля от скъпи струящи се червени материи, върху която е облечен кафтан, избродиран с дантели и камъни. Главата и лицето на булката са покрити с най-финия червен шал. В един от моментите на церемонията къна се внася в залата с гостите и булката. Къна за жителите на Анадола е символ на здраве, благополучие, просперитет. Ритуалите с използване на къна имат свещено значение. Ето защо от древни времена е било прието да се прилага къна върху войник, преди да замине за армията, върху животно, което ще бъде принесено в жертва на Аллах и върху младо момиче преди брака. Навремето се вярвало, че войникът е свещена жертва на отечеството си, животно на Бог, млада жена на съпруга си. Това е един вид преход от един живот към друг. Понякога къна се прилага не само върху ръцете на булката, но и върху младоженеца.
Не случайно в стаята се внася „запалена“ къна - поднос с горящи свещи. Навремето се вярвало, че къната ще „озари” сърцата на млад мъж и момиче, тоест ще им помогне да се обичат (игра на думи от турския Якмак - да запали. Кна Якмак - да запали къна ; kalp yakmak - буквално „да запалиш сърце“, да обичаш). Понякога младоженецът присъства на церемонията и къната се нанася и върху неговите ръцете.

Интересно е, че върху ръцете на момичетата се нанася красива рисунка и в нея са вплетени инициалите на младоженеца. След това той търси - докато намери инициалите си в ръцете на булката. Така булката и младоженецът се сближават.

# 153

Цеце, добре дошла! Благодаря за интересната статия.
    Вярно е, че новини няма, но ние успяваме да се забавляваме в темата. Толга не се показва, но Алмеда всеки път ме усмихва с клипчетата, които качва в сторито си.
    Днес се смях на това. В нетърпеливо очакване е "нашата" съпруга. А аз съм още по-нетърпелива, да вземе да роди най-после, че да видим Толгахан в действие. Стига е подпирал корема на жена си! Stuck Out Tongue Winking Eye Да се захваща с актьорството, че ми омръзна да пускам стара информация!

Скрит текст:

# 154
Всеки път като видя от тези ''образователно'' откачени клипчета на Алмеда си мисля, че Толга все пак направи най- добрия избор за съпруга. Той е по- обран, а тя е луда по цялата глава - взаимно се допълват.

# 155

То и аз като се замисля кои са старите любови на Толга, предпочитам албанката пред другите. Умее тя да върти на пръста си нашия красавец. Stuck Out Tongue Winking Eye Добре гъделичка егото му и прави, каквото си иска.
     Е, става за резил понякога, "крилатите й фрази" предизвикват искрен смях, но нейсе - обичат се двамата, демонстрират го и публично, но не прозира фалш и лицемерие, характерно за други известни двойки.

# 156

Наздраве с тези мустакатковци Wine Glass единия на морето, другия вкъщи романтично на свещи .
Скрит текст:
малиии , колежката  ша го изяде бе сега й е паднало. Ох котарачето ми.Kissing Face

втори тийзър на Случайна любов със Суде Гюрел .

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:05 от femmi2

# 157
Здравейте, момичета!

Желая ви един специален ден... един от онези дни, които започват с усмивка и завършват със спокойствие.
Мечтайте, за да има какво да Ви се сбъдва!
Приятен уикенд!

# 158

Баровец в черно Sunglasses пу !
 Следобеден лимонов десерт . Чак ми се прияде такъв сладкиш Yum

Софиии , нерде си ?
 Хайде че изпуснахме и тоя каст на втори сезон .
 Гледай какво ни показват от сета .   Blush
 Блазе на колежката , тия бели постели мноУ измачкани , ами така е нема задръжки с такъв мъж !
Скрит текст:

продуцента огладня Yum

# 159

Феми, благодаря за лимоновия десерт и продуцента, който така сладко си похапва, че и аз взех да преглъщам с него. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Днес всички така са се умълчали, дори и албанката не пусна нищо. Пълен релакс! Предполагам, че така ще бъде до края на пълния локдаун, който бащицата наложи на турците.
    Но за Ийт Козан - забрани няма! JoyТой действа нон-стоп.

# 160
Емиии , локдауна в Турция малко остава да свърши . Лятото зове и нема да има забрани.

Ето нещо прясно от днес Чаго и Дуда пекат пица на пещ при съседите или съседите са у Чачови не стана ясно . Съседите са Исмаил Филиз и Нурана . Толга и Алмеда бяха на  бейби партито им заедно с Ча и Дуда. След това Нурана роди дъщеричка и го поздравиха. Те са съседи на Ча в Зекаракьой. Приятели са отдавна.
 Чува се гласа на Ча мед направо Heart Eyes
 Казва на възлюбената да ръси още кашкавал малко му е ох ще го изям бе гладничето ми то . Требва да пази форма за проекта .
Алергия получавам от тая чок се ядосааах Imp като Ийт Козан. И аз мога така да ръса кой знае кво напрайла Дуда.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 01:23 от femmi2

# 161
Феми, и ние можем да правим пици, и то с любов. Даже нашите са по- хубави... с мноого кашкавал.

# 162
# 163
Здравейте!

Днес в Турция празнуват Деня на майката.
Децата идват в нашия свят, за да дадат топлина и нежност, море от усмивки, радост и щастие!
Детето е цялата вселена за майката...  Да са честити всички майки!

# 164
Има ли новини  ,може Алмеда да е родила ,серозно не се бъзикам.

Мастър шефа дали пак я кара на пица тая вечер и суджук да нареди само с кашкавал постно ,на диета е Joy

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 00:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт