Отговори
# 135

Софи, чаках и тайно се надявах, че ще публикуваш снимката на тази страница, че да не започваме новата с фотка на "красивата перфекционистка". Stuck Out Tongue Winking Eye
     Толга тук изглежда по-нормално - посъвзел се е. Брадата му е доста в повече, но ще го преглътна, пък и той като не снима обикновено пуска по-дълга брада.  
Скрит текст:

Алмеда Абази Сайъшман, която брои дните, за да вземе дъщеря си Алина на ръце, публикува видеоклип на канала си в YouTube, в който разказва за чантата за раждане, състояща се от предметите, от които се нуждае по време на раждането.
Алмеда сподели опита си, придобит при раждането на Ефехан, в първия си видеоклип в YouTube с феновете си.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 03:00 от Emiliya

# 136

Two Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* видеото на албанката
с чантата за раждане и споделяне на опита от
първото раждане  ме оставиха без думи..
особено възторга/скимтенето с които посрещна
откъснатото жълто цвете от Ефехан
 и го сложи на ухото си.. чудо не виждано!!
Joy Joy

Kissing Heart

# 137
Здравейте, момичета!

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...
Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене.
Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Софи, не й е лесно на Алмеда, да знаеш. Cry Няма нищо по-трудно от това да стоиш без работа и да се чудиш как да привлечеш погледите на зрителите. Joy
     Толга стана продуцент, ще инвестира в млади таланти, ще снима за платформи, ще се пише за него. Не може Алмеда да е по-назад, тя дори изпревари съпруга си. Купи си канал в YouTube и ... продуцира себе си, колко успешно - времето ще покаже! Може и да пожъне "световна слава", както се случи с единствената й песен и клип. (охх, забравих името на прословутата песен).
     Ново от Суде.

# 138

Емии , интересен колаж си спретнала .
 Хахде време е за следобедното кафенце Yum

иии внимание първата целувка на Семих Атеш с бившата жена . Бивша ама го вълнува обаче играе  двойни игри палавия продуцент. Подарява цвете на малката и я ухажва и се целува с бившата после .
 Казановааа с мустак Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=IPrmvQfe55g

дали ще има продължение в лИглото да я гътне и  да я прати в рая, както умее . Ще разберем в епизода .
 Не знам ама Йешилчам казват че  можело да се гледа заедно с възрастинте и от малки деца.
 Да нарушат това правило  иначе ша ги убия . Искам Казановаааа Nature Fire

По въпроса за халките , няма опасност , но  сме на тръни .
Скрит текст:
.  Така мислим повечето фенове.   Тази на Ча е на героя му Семих Атеш , Дуда и друг път е била с такава . Ко се сгодили тайно е в негов стил .Cold Sweat Шаманската вещица се изтипоса в ИГ с лиготии  , художничка ша става.  Скучно й е в локдауна нема проекти велката звездЪ на киното. Ама на нея й е бана не , важното е да се знае че Ча я пази като съкровище .  Imp Дрънкам ги и аз и си щракам на клавишите само да е посмял да ми причини това ще ме загуби , ще ме фанат лудите и бесните...
 Съществуват и разводи  де и то бързи .

нежни лаленца за цвят и настроение Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 15:07 от femmi2

# 139

Феми, ще ме умориш Joy - може ли заради Дуда да оставиш любимеца си?! Какво значение има личният живот на Чачо, по-важно е да ни вълнува от екрана, да пресъздава образи, които да ни карат да мечтаем и въздишаме. А какво прави в живота си е негова работа!
     Я по-спокойно го раздавай и му се радвай!
     Днес отново само снимките на Алмеда се въртят из нета, затова аз ще пусна нещо за Илайда Алишан/Неслихан от "Шампион". Актриса, която като Суде уверено превзема телевизионния екран и върви упорито напред.

Илайда, Ела от „Masumiyet”, е влюбена в звездата от „Kardeşlerim”! Любовната бомба избухна внезапно Ето кой е любимият на Илайда Алишан.

03.05.2021 17:32
25-годишната млада актриса Илайда Алишан в момента е на върха на кариерата си. Нейната актьорска игра с персонажа на Ела Юксел, на която тя даде живот в сериала, в който участва, е възхитителна.
Илайда Алишан, която има близо 2 милиона последователи в Instagram, тук е мястото да се  каже, че всъщност израсна пред очите ни.
От друга страна, новият сериал на Atv „Kardeşlerim” се превърна в любимец на публиката още от първия си епизод.
Твърди се, че Илайда Алишан, която  играе образа на Ела в телевизионния сериал „Невинност“, има  любовна връзка с Халит Йозгюр Сари (Halit Özgür Sarı) от сериала „Kardeşlerim”.
Сред твърденията е също така, че младите влюбени са се събрали в новата къща на Алишан, за да не бъдат видяни.
Двамата влюбени се срещат за първи път на снимачната площадка на сериала „Шампион” и пресъздават образите на Неслихан и Керем.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 20:31 от Emiliya

# 140

Nature Boom

Nature Boom

Nature Boom

Днес очаквам много нови снимки на Толга
покрай РД на Ефехан и сестра му Нил*
Balloon

# 141
Здравейте, момичета!

„Бъди благодарен за истинското ти богатство – семейството ти е безценно, времето ти – златно, здравето ти – цяло състояние.“
Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

Софи, аз също съм в очакване на нови снимки около рождения ден на Ефехан и Нил Сайъшман. Може "продуцентката" да се включи и предава на живо в канала си. Ако не друго поне гърба на Толга ще видим! Stuck Out Tongue Winking Eye
     Толгахан вчера пусна тази снимка в Instagram. Не можах да разтълкувам защо - снимката е от 2008 г. Какво ни намеква маминият, само той си знае! Да допълня - днес и аз разбрах:
"Предизвикателство - 20 години назад сред турските знаменитости."

Много поздрави, пожелания и колажи спретнаха феновете на малкия бонбон!

Да ни е жив и здрав!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 12:18 от Emiliya

# 142
Flowers Bouquet ЕМИ* очакването е било напразно,
дамо една снимка на Толга и то почти същата,
само брадата ми се струва по-малка..

Flowers Tulip ФЕМИ* феновете на Чаго се раздвижиха
и красавеца трябва да оцени това..
Sunglasses

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*  дълга почивка си взе,
хайде връщай се с нови комикси и любопитни истории..
Hug

# 143

Софи, може да е една снимката, ама нашият любимец е уауу! Хареса ми този път - намалил е брадата, косата изглежда е оставил по-дълга, но очарованието се възвръща. Ееее, щях да съм още по-доволна ако беше се снимал и сам. Ще го преглътна, пък и утре ще го поизрежа в едно самостоятелно колажче! Stuck Out Tongue Winking Eye

Малкият музикант ли ще става? Blush Hug

Сякаш и Нил Сайъшман се е прибрала от Америка, снимката ми се струва да е нова. Родата е на линия, всички са в трепетно очакване на раждането на Алина.
    Снаха да си във фамилия Сайъшман - на такава почит и внимание се радва албанката. Късметлийка!

# 144

Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover

Green Heart Flowers Four Leaf Clover Green Heart

Broken Heart

Green Heart Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover Yellow Heart Green Heart

Скрит текст:

Bowtie Joy Notes
 Честит празник на именниците
и на празнуващите с тях,
много усмивки и весело настроение!!
Wine Glass Balloon Kissing Heart

# 145
Здравейте, момичета!

И днес не позволявайте на никой облак да закрие цялото небе.
Понякога сърцето ни се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух, мечти и нова гледна точка!

Честит празник!
Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

# 146
Честит празник на всички . Наздраве !  

Софи , гифчето е  тематично като за празника Wink
След трапезата малко да се раздвижим и за десерт сладолед и танци , манци Yum

в Т под тая сцена са сложили музиката от рекламата на сладолед поне аз така я свързвам
Скрит текст:
 на тоя кадър е мутто бене Sleeping

Да чиститя и РД на Ефехан  от вчера , подобаващо са го отпразнували .  Толга ми хареса с небрежната прическа и брада .

Емиии Flowers Tulip, ще резнеш ли любимият Сарп , когато  имаш време .. Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=7f6sTuahXFk&t=1
 Мерси и за танцувалните гифки и че си харесала и мойте ,които направих .

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:44 от femmi2

# 147

Феми, благодаря за сладоледа, а аз прибавих и кафето, без което не мога! С удоволствие ще направя гифки на Сарп, но сега съм ти приготвила други!

Скрит текст:

# 148
Чудя се какво става с модното предаване на Амине ,изобщо дали е била вярна новината ? Доколкото помня по новата платформа Ексен щеше да бъде.

Емиии ,страхотни са . Тенкю.Kissing Heart Прибирам си ги в моя архив . Grinning

Гледах снимки от Семих Атеш и бившата .
Немам търпение до утре да видя в епизода има ли гореща сцена.
Семих я докосва с ръце ,поглежда я с неговия съблазняващ поглед ,тя докосва ризата му и айде в чаршафите . Видях ги гушнати. Това показват засега и се бъзикат ко това беше в турски сериал по телевизията ,а не на платформа ша ти се изчака чакалото за целувка.

В момента зяпам Вятърничав по фемилито и там мъка ,отмъщения ,лъжи .
Главните са Огън ,заради тях го гледам. Heart Eyes Сега страдат заради една лъжа ще се съберат пак.

# 149

Феми, вече изобщо не се надявам, че Амине ще излезе на екран, та било то и като водеща на модно предаване. Тя си стана послушна домакиня и примерна съпруга. Не публикува нищо в Instagram, не се мярка никъде, а и почти никой не се интересува от нея. За журналистите тя е просто съпругата на Месут Йозил. Грозника е доволен - купи си спокойствие и прекрасна майка на децата му.
    Алмеда се вихри и днес - публикува, рекламира, изобщо "шуми" и предоставя информация на сайтовете. Рожденият ден на Ефе продължава да е тема на разговор:

Синът на Толгахан Сайъшман вече е на 2 години
Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман, които се ожениха в Лос Анджелис през 2017 г., прегърнаха Ефехан през 2019 г.

Тези дни отново бебешко вълнение ...
Двойката, която продължава да се вълнува от предстоящото раждане, отпразнува рождения ден на сина си, който навърши 2 години.

"Ти си обичан"
Организирайки изненадващо тържество в семейството, дуото не пропусна да сподели своите снимки, направени заедно в профилите си в социалните медии. Преброявайки дните, за да бъде майка за втори път, Абази каза в публикацията си: „Честит рожден ден, скъпи мой сине. Обичан си днес, утре и винаги.”

"Радвам се да те имам, скъпи синко!”
39-годишният Сайъшман от своя страна, на рождения ден на Ефехан, написа следното: „Честит рожден ден! Радвам се, че си тук, скъпи мой сине! С благословията на Аллах нека да имаме шанса да видим красивите ти дни; Надявам се със здраве и мир ... ”

Феми, ето го и красавецът Сарп:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт