Отговори
# 120
Relieved

и другия рибар , който направо се вмириса от риби ...
  по нашия сценарий..... Като се върнем от църкавата и не ми се спи може и да напишем .

Софиии , щом казваш отворихме с продуцента бутилката и сме ето така сега , а за стената и страстите ще сме замаяни

# 121

Flowers Bouquet ЕМИ* разсмя ме по нощите..
нали сме една зодия,Толга може да не снима повече
но ние  не се отказваме да чакаме..!
Joy

Flowers TulipФЕМИ* не ходя на църква нощно време
но ..Честит Великден* - Христос Воскресе!

# 122
# 123

Hands Pray Нека ни дава  сила за живот,вяра и любов,
много усмивки и пълна Тема* с хубави емоции!
Heart Eyes

# 124

Hands Pray Нека ни дава  сила за живот,вяра и любов,
много усмивки и пълна Тема* с хубави емоции!
Heart Eyes

Амин! Дай, Боже!  🙏❤️

Ако Толга не се погрижи в най-скоро време да ни достави приятни емоции, участие в сериал и нови фотографии - грабвам пушката като Вахиде и .... Joy Joy

# 125

Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

Hands V Най-хубавото предстои..! Joy

Wine Glass Yum

# 126
Здравейте, момичета!

Добрина в сърцата, здраве и вяра в душите. Това ви пожелавам днес, в деня който е символ на нашата най-светла надежда, че доброто ще възтържествува по света.
Нека бъдем силни и чисти в помислите и делата си.

Честито Воскресение Христово!

# 127
Честит Великден !
Пресъединявам се към пожеланията и да сме здрави  и хората да сме по добри.

Надявам се че Толга не се е отказал от Лимит . Трябва време и търпение .
Сега му предстои да стане баща за втори път. Преживяха и тежки дни.

Софи Flowers Tulip В подем е Чаго и се радваме и още един филм ще заснеме .
Феновете свикнаха с метаморфозите , има които са на различно мнение ,което е нормално.
Имал е периоди да не снима и релаксира или подготвя проект година и повече .
Големи суши сме преживявали.
За Сарп в Ичерде стоя в Америка ,Лос Анджелис и там се учеше на оръжие, тренировки , инглиш.

# 128

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Heart Eyes Notes

# 129
Здравейте, момичета!

"Мечтите се сбъдват. Ако я нямаше тази възможност, природата нямаше да ни подтиква да ги имаме."
Джон Ъпдайк

Лека, спорна и емоционална нова седмица!
Усмихнато и цветно да е днес ...

Софи, музикалният поздрав е уаууу! Първото кафе не успя да ме събуди, но този красавец ме закова пред екрана! Stuck Out Tongue Winking Eye Порових и в коментарите:  "Ако този тип беше стриптизьор, щеше да бъде хит за всички жени."; "В тази карантина на коронавирус ще науча хореографията"; "ето истински мъж ---- атлетичен, красив и весел ---- браво" ...

Феми, давай информация от "първа ръка" - какви са тези пръстени при Чачо и Дуда, сгодени ли са?! Това ли е голямата изненада, която чакаме?

# 130

Sleeping Как може тази красота да стои
далеч от очите на феновете.!?

# 131

Sleeping Как може тази красота да стои
далеч от очите на феновете.!?

Красивата Амине се е затворила вкъщи, отдадена на домакинстване в услуга на съпруг и дете, а Алмеда се вихри  из нета. Снимки, видео, усмивки - тази жена ме изненадва. Мога само да я аплодирам за умението й да демонстрира свободния си дух и да извади на показ и тъжните моменти, и щастливите мигове.

Цитат
muhtesemagazine
📍Нова поза дойде от Алмеда Абази, съпруга на Толгахан Сайъшман, която брои дните до раждането. Абази, която е бременна в 9-ия месец, обяви, че ще кръстят дъщерите си Алина.

📌Абази каза: "Нямам търпение за раждането." Двойката има още един син на име Ефе.

# 132

Flowers Bouquet ЕМИ* колкото и да е активна албанката в нета
предпочитам Толгахан да е такъв..
не отричам че е красива като бременна!
Joy

фотошоп* от феновете..

# 133

Flowers Bouquet ЕМИ* колкото и да е активна албанката в нета
предпочитам Толгахан да е такъв..
не отричам че е красива като бременна!
Joy
    Софи, ако Толга е активен в нета, на албанката внимание няма да й обърна, колкото и да ми е симпатична като бременна и майка. Нямаше и постове да й "посвещавам". Stuck Out Tongue Winking Eye
    Доскоро и профила й не поглеждах, но откакто Толга се запиля, аз ровя из сторито на Алмеда, за да зърна физиономията на маминия.
    Радост голяма е когато съпругата се отпусне и публикува я гръбче, я краче и маратонки  на нашичкия.
    Но ... още малко остана - ще родим, ще прегърнем дъщеричката и .. на снимачната площадка. Чакаме с нетърпение, а с какво ще ни сюрпризира Толга - само той си знае!

# 134
Flowers Bouquet ЕМИ* ето го нашия красавец
пак държи корема на жена си..да са живи и здрави!
Blush

Flowers Tulip ФЕМИ* тази снимка на Чаго е страхотна,
не съм я виждала до сега!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт