Любители на кучета - 117

• 29 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Хепи Бърдей на Кийра🎂!Да е жива и здрава,и дълги години да ви радва,повече от колкото до сега!🍀🥰

# 121
Честит рожден ден на Кийра 💗
Няма да ме има вкъщи повече от 24 часа. И друг път се е случвало веднъж, Кио беше тъжна и само лежеше, гледа към вратата, купата стоеше пълна. По принцип съм единствения човек, който я разхожда, храни, обучава и тя е свикнала с мен най-вече. Някакви съвети? Как да го направя по-лесно за нея и въобще има ли начин? Ще я храни и разхожда човек от семейството, с който е свикнала, но има ли още нещо, което мога да направя?

# 122
Честита да е сладунка,Кийра!Много щастливи дни заедно!

# 123
  • sofia
Да е честита Кийра! Да е здрава, с все така ослепителна усмивка и да сте дълго заедно!
Халеси, съвета ми е да не показваш, колко ти е трудна раздялата. Знам, че е така. А те усещат. Излез, както обикновено. Всичко ще е наред!

# 124
  • София
Party Timekhaleesi_x Добре те е посъветвала Кришка, аз бих добавила от моя опит - да оставиш твоя дреха наблизо, въпреки, че всъщност едва ли ще се получи за вас, че Кио е големичка. Капоне лягаше в моя дреха и така ни чакаше, нямало ни е половин ден всички /заради онлайн обучението, децата са си вкъщи и реално винаги е имало човек/.
Сутринта така го оставих в ръцете на големия бате -
Скрит текст:
Честит ден-ден на Кийра - да е здрава, пълна с лудории и любов Animal Paw Prints

# 125
  • под тепетата
Честит РД, Кийра! Да си здравичка, весела, пъргава и глезена мома!

# 126
  • Варна
Честит ден, Сладкишке ❤

# 127
  • тук-там
ЧРД на Кийра! Все така да ви радва и ощастливява с мокри целувки!
Халеси, понеже кучетата нямат нашата представа за време, Кио ще си те чака като всеки друг ден. Опитай се да не правиш въпрос нито от заминаването, нито от посрещането. Знам, че е трудно! Успех!

# 128
  • Варна
ЧРД на Кийра! Все така да ви радва и ощастливява с мокри целувки!
Халеси, понеже кучетата нямат нашата представа за време, Кио ще си те чака като всеки друг ден. Опитай се да не правиш въпрос нито от заминаването, нито от посрещането. Знам, че е трудно! Успех!

А ти оздравяваш ли? Как си днес?

# 129
Снимка от Арчи _ показващ , че е научил командата "седни" .

# 130
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден Ден и от нас! Здраве и дълги години заедно. Това ни е пожеланието!

# 131
  • София/Севлиево
Данък от нас

Връщам се да чета,че изпуснах цялата тема ...

# 132
  • София
Много сладичка рожденничка. Да ви радва дълго.

# 133
Честито на рошавата рожденичка! Да е жива и здрава, много игрива и жизнерадостна!

# 134
  • Sofia
Честита рошкава муцунка!
Да си най вече здрава още дълъълги години! За щастието и късмета вече ги имаш с твойте хора Grinning

Общи условия

Активация на акаунт