Любители на кучета - 117

• 29 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях прибрала бездомно куче след операция у дома. За 5 дена не се е изпуснало нито веднъж вътре. Мисля , че и дворното куче, ако му се подсигурят достатъчно разходки няма да има изпускания вътре.

# 106
И чаровната,  Маги/на Стела/ е доста  живяла навън...Я, сега каква принцеса е, вкъщи! Лори е също от улицата.На 5, 6 месеца я осиновихме, вътре никога не се е напишквала./ Тревичката си търси/Иначе на всеки му е криво, от свободата на дворчето, в апартамент.Но и с това се свиква.Ще му е уютно и добре на дакелчето в дом. Ходенето с каишка, ще му е  нещо ново.С обич на всичко ще привикне!

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 08:13 от Roo Roo

# 107
  • София
mtzКакво е това чудо, три седмици вече!? Айде, да си отива и да се наслаждавате на разходките с твоите хора и кучовци, че и коте!
Иланг Още малко и да сте здрави, ей!
Капончо се възстановява добре, днес дадох и вътрешно хапче / Диронет /... Интересно ми е, дали ще се промени откъм характер - засега, възвръщайки си формата, пак си лае натрапниците по Неговата улица. Не е хапал никого досега, но като мине някой подозрителен субект и да видиш как се втурва заплашително към глезените - навреме съм го спирала обаче де. По начина, по който реагират хората можеш да си направиш заключение какви са ... Имахме случка с прочутия Е.Минчев - като го излая нашия бандит, оня с такъв един кофти тон му се озъби ... Повечето хора реагират с усмивка, та има надежда.Колкото до другите кучета, гледам да съм спокойна като видим голямо куче / те всичките са такива Laughing де / и гледам езика на тялото и окуражавам младежа да не се плаши.

# 108
Благодаря ви за отговорите момичета. В скоро време мисля да си го доведа вкъщи. И аз мисля, че ще е щастливо между нас. То е много кротко и любвеобилно.

# 109
Зита, моля те,преди да вземеш кученцето, първо почети и се информирай относно навици,оставяне самичко,правила и всичко останало.С кое да започнеш.Не критикувам, от личен опит говоря.Ако ние се бяхме разчели предварително как да запознаем нашите две кучета,животът им щеш да протече по различен начин.
    Иланг, айде,оправяй се и бабчето и всичко лошо да е зад гърба ви!
   MTZ ,  много време продължи това сътресение!И на теб от сърце желая бързичко възстановяване!!!Нъки е невероятен!
   Абе всички са супер!

# 110
"Малко рибка да си наловим?"  "Ще е вкусноооо..."   Лори!Изтънчен дегустатор!

# 111
Да бъдеш най-доброто кученце си е изтощителна работа 😄

# 112
  • Sofia
Белята следобяд тичане,като изпусната и сега с 4 обелени/ожулени  лапи на възглавничките,даже едната във въздуха държи. Само лежи и се ближе,дори се дърпа за разходка преди малко.
На вас случвало ли.ви се е такова нещо? И мажете ли с нещо?

Ей я Белята,лежи и не мърда,пък ако някоя ожали още по добре

# 113
  • София
Мазала съм Фея с обикновен вазелин,много бързо мина,макар че беше доста протрито. Но след намазване пазех известно време да не го ближе

# 114
Здравейте, всички бъдете здрави!
Кученцата са чудесни!

Научили сме команда "седни!"

# 115
И Арчи има подобрения с командите - вече знае "седни" и ака само в банята Grinning

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:13 от blueberry84

# 116
  • Sofia
Маргаритка, и Чоки е с протрити лапи от бягане по асфалт оня ден. Дъщеря ми е взела някакъв крем от ветеринаря да го маже, искаше ми кислородна вода за промивки.
Изнежени принцове и принцеси...

# 117
Лека нощ от едно уморено момиче ❤

# 118
Добро утро от моята рожденичка, вече на две 🎉🥰
Сякаш беше вчера, когато донесохме малката топчица вкъщи и тя ни донесе само усмивки, любов и мокри целувки ❤️ Пожелавам си още дълги години да сме заедно, да се слушаме взаимно и да се обичаме

С един от подаръците си, заболяха ме ушите от пискуна на топката, но тя е щастлива Grinning

# 119
Banks , честит рожден ден на Кийра ! Heart Cake

Общи условия

Активация на акаунт