Любители на кучета - 117

• 29 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • тук-там
Аз изобщо не ги отразявам хората наоколо, повечето са скопени и нямат отношение към животните.
Иланг, как си? Подобрява ли се бабинка?
Аз вече 3 седмици лежа от това мозъчно сътресение. Не знаех, че е такова чудо това нещо - като се надигна, започва един световъртеж и една замаяност. Гадна работа, не функционирам нормално Sad
Ей го Нъкчо - кажи речи по цял ден ме пази пред дивана:

# 91
  • Bарна, морето, сините вълни
Мамината душица проверява дали си по-добре. 🥰 ❤️
Желая ти много скоро да се чувстваш в кондиция и неприятните чувства ппсганат зад гърба ти!

# 92
  • Пловдив
Последната седмица основно спам пиша. Седя си вкъщи две пълни седмици, добивам все по идеална (кръгла) форма. Липсват ми разходките с Шошото, особено в усмихнатите дни като днешния.
Темата ми е едно от малкото дневни удоволствия. Blush
mtz, за сега вървим добре (Благодаря на Бог!) - баба май започва да се подобрява, аз съм добре, не съм била и зле де. Тя започна да се храни малко, но и това е напредък. Чете книга, гледа сериали - не лежи само. Даже днес отиде да си полива някакъв босилек на терасата, защото ние сме го пропуснали.

# 93
Супер Иланг ,много се радвам! Скоро пак ще дойде времето за разходки.Важното е да сте живи и здрави 🍀🌞

# 94
Иланг радвам се , че всичко е наред ! Flowers Deciduous Tree

# 95
  • sofia
Иланг, mtz, оправяйте се вече, момичета!
Времето тук е толкова отвратително, че никак не ми се разхожда...Подтискащо ми действа...Като някакъв неочакван ноември...
За подвикванията...има криви хора. Един дядко веднъж така крещя след мен: Всички кучета повлекли, па не хванат да раждат деца!
Но пък има и много мили хора, от всякакви възрасти, които ахкат по Лелето, радват му се и нареждат колко е хубав! Е, такива хора ми оправят денят!

# 96
Моята, докато беше бебе, много й се радваха. Сега пак се случва да й се радват, ама тя си е зверчуга, та не давам много да я доближават непознати Grinning Две момиченца днес ме изгледаха много подозрително като казах да не я пипат, че хапе - хич не ми повярваха Joy
Искам да попитам дали някой има опит с такъв тип нагръдник:

В парка добре ходи горе-долу, но по улицата между хора е нещо страшно...впечатлява се много и настава едно дърпане...

# 97
Здравейте, имаме куче на село-на 2 години и половина е. От баща късокосмест дакел и майка пинчер. Искам да си го взема да го гледам в апартамента при нас. Много е добро, кротко, дружелюбно. Искам да попитам, ще свикне ли да живее в апартамент? То е свикнало да живее вън на двора, пуснато свободно из двора. И другото, което ме притеснява е как ще го приуча на хигиенни навици-не е ли твърде голямо вече? Кучето е мъжко. Ще съм ви благодарна за съвети.Нямам опит с кучета.

# 98
Зита добре дошла!
Има шанс да се научи, с доста упоритост и време. В началото ще ви е трудно определено,и на него и на вас,ще ви трябва доста търпение и нерви,особенно с хигиенните навици,но според мен ще се справите! Хайде чакаме снимки като дойде в новия дом 😉

Да пусна един пресен данък-Ин и Ян 😁

# 99
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз съм толкова емоционална, че някой като се схапе с мен, независимо дали за кучето или нещо друго, понякога го мисля с дни. Обаче и хубавите думи и жестове си спомням с дни.
На Ерос понякога възрастни хора така му се радват, а той ги лае. Друг път, когато си мълчи ни мърморят.
Сега си спомням една много хубава постъпка от строители на пътя. Щом видяха, че чакаме на светофара, веднага спряха да работят с машината, за да не ни напрашат. Няма как да не благодариш. И в такива моменти си припомням, че все пак има Човеци. Други живеят, за да тровят чуждите животи. Ако ме настъпят си показвам рогата, но иначе не съм заядлива, държа се възпитано с културните хора. Ако всички бяха като хората в тази тема, щяхме да живеем чудееесно.

# 100
Аз изобщо не ги отразявам хората наоколо, повечето са скопени и нямат отношение към животните.
Като каза отношение. Любим цитат ми изникна веднага:

Скорошно оздравяване, момичета

Пп:утре или в други ден чакаме от Стефанов - - - >Фурминатор. Космопадът  при Бейли ни подсети, че отдавна се каним да я купим тая джаджа! Чакам с нетърпение

# 101
  • о`майна лунна нощ е
Мисля, че куче, живяло на двор и свикнало да си върши нуждите навън, ще се стиска до последно в затворено помещение, докато не излезе и не види трева, храстчета, познато място, на което да си свърши нуждите. От тази гледна точка хигиенните навици ще се сработят бързо. Така си разсъждавам, без да споделям личен опит.
Кучетата са адаптивни и мисля, че с търпение нещата ще се получат.

# 102
  • Sofia
Иланг,много се радвам за бабчето,да се оправя бързо.

Аз да се оплача-снощи на дивана едно мокро петно,детето сухо по панталоните. Викам си,че е разсипала дезинфектанта на батко си,защото цяла вечер го разнася. Обаче! преди малко мм ми извика от хола,че дивана мокър и да проверя малката,последната суха. И остава Бела...ще й скъсам ушите на маймуната. Ама нали не съм я видяла на местопрестъплението,файда няма от каране. Затвърди подозренията,като не свърши нищо вън на последната разходка.
И е започнала да лае всички по едри кучетаа от нея,а пък като види котка Rolling Eyes

# 103
Зита, Туиг е права. Куче живяло на двор никога няма да си свърши нуждата вътре. Болонката дойде при нас на 1г, след като беше живяла на село като дворно куче. Никога, ама никога не се е изпускала вътре, дори от първия ден. Имаше един случай, когато беше със зверско разтройство и се изпусна, но това е за 15 години един единствен път, и то си имаше причина.

# 104
  • под тепетата
Добро утро!
Иланг, радвам се,че вървите към оздравяване! Много мило ми става като те чета и малко тъжно, че отдавна нямам баби.
По въпроса за куче , живяло на двора. Писала съм го, но по-новите тук не знаят. Предишното ни куче Макс дойде при нас на 2 г, живяло на двор. И аз бях изумена как не се изпусна ни веднъж вътре. Имали сме инциденти само с разстройство няколко пъти. Но по принцип хъскитата са чистофайници - облизват се целите като котки.
Merry, като Крачун и Малчо са тез двамата любопитковци Smile

Общи условия

Активация на акаунт