Любители на кучета - 117

• 29 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Нямам подобен опит и аз и не мога да помогна адекватно, за съжаление... както са посъветвали момичетата може би не е лошо да й направят една проверка на кръвна захар и изследване на сърцето, ей така за всеки случай, да сте покрили всички възможности. Много страшно звучи, както си го описала... Милата душица, дано е било инцидентно и не се повтаря! Стискам палци! Пиши днес как сте?
Ние с Маги сме отпуск, така де тя е перманентно в отпуск 😁 и дойдохме на гости на майка ми в провинцията. Срещу вкъщи има парк и навсякъде е зелено и спокойно - красота.
Ей я скицата как позира на сутрешната разходка:

И едни цъфнали дръвчета:

# 226
Момичето ми се разгони вчера вечерта на 8 месеца без няколко дни. Кръвта беше 2-3 капки, тази сутрин също. По нея няма нищо, почиства се сама, кръвта е кафява на цвят. Предполагам е нормално за първите дни, така ли е? Също е станала още по-мързелива от седмица насам, само гледа да полегне. Намръщи се на гранулите с консерва сутринта. За довечера съм й приготвила малко варен ориз със зеленчуци и пилешки крилца, които ще обезкостя.

# 227
  • Sofia
khaleesi_x, моята Бела (Джак Ръсел), като се разгони за първи път,първите дни й бе кафеникаво,после червено,после пак кафеникаво към края на разгонването. Сама се почистваше,дори и по пода ако капнеше. Отдолу се поду много и постоянно искаше да се ближе там. Стана някак апатична,само лежеше и отказваше ядене (разядките и боклуците не,само гранулите).

# 228
Момичета,на какво ви прилича това?Сега го видях,че си ближе лапата. Възможно ли е да е от настъпване на нещо?

# 229
  • София
Мартина,прилича ми на убодено ,но знам ли,подуто ли е,изпитва ли дискомфорт при натиск?

# 230
Мартина,прилича ми на убодено ,но знам ли,подуто ли е,изпитва ли дискомфорт при натиск?
Не изпитва болка,пипам го без да мръдне. Леко е подуто и сякаш е набрало вътре кръв.

# 231
  • Варна
А на мен на мехурче. Може да е прежулена възглавничката, вече е време да се внимава и с напечения асфалт.

# 232
  • София
Осил?

# 233
  • София
Не изпитва болка,пипам го без да мръдне. Леко е подуто и сякаш е набрало вътре кръв.
Може да се е убол някъде,но дано не набира.Пробвай да го почистиш с йодасепт ако имаш,а ако наистина набира слагай ихтиол да тегли гнойта.

# 234
Ами не съм видяла още осили да има..дано не е това,че умирам само като ги видя. Вече има операция на коремчето от осил..много се изтормозихме тогава. Дано просто се е набол на нещо. Имам ихтиол,и аз мислех да сложа,ама да не влоша нещо.
Май ще мина после през вета да го погледне за по-сигурно.

# 235
  • София
Дано мине бързо.

# 236
mariat, как е твоят дзвер?
Не питай. Днес дойде вет за редовното обезпаразитяване и има съмнение за Лайшманиоза. Чакам ММ да се освободи и да го караме на тест.
Не Искам да чета в нета.

# 237
mariat, как е твоят дзвер?
Не питай. Днес дойде вет за редовното обезпаразитяване и има съмнение за Лайшманиоза. Чакам ММ да се освободи и да го караме на тест.
Не Искам да чета в нета.
Ох,дано да не е. Стискаме палци и ще чакаме да пишеш. Успех!!

# 238
  • София
mariat, дано не е това, че много гадно изглежда.
Да ви питам и аз нещо. Моята прахосмукачка отказва напоследък гранулите на Тундра. Мисля да му сменям вече храната, но се колебая за това, дали да е със зърно или без. Знам, че Еукануба е доста популярна, а тя си е със зърно. И въобще какво значение има това. Другото е, че той след 4 дни става на 10 месеца. Много ли е рано да мине на храна за над 12 месеца? Че не ми се захранва сега за 2 месеца и после наново.

# 239
  • София
Момичета, тези, които сте от София. Събирам препоръки за клиника, в която кастрират женски кучета. Интересуват ме отзиви, цена и също каква е практиката-нощува ли женската там?
Аз съм от София, но съм с мъжко куче, а питам за приятели, които не са от тук.
Ние я кастрирахме в Green Do - упояват с газчица и кучето се събужда и възстановява по-бързо. На същия ден си я взехме. Цената беше към 250, по спомен от преди 4 години.

Хората спят,а аз с добичето на паша по среднощите.
От 15мин се мъчи да повърне и айде вън. Щом стъпи на трева и веднага започна за пасе,върна и почна да подскача и да играе.
За капак докато бяхме вън спряха тока за 5мин и си викам "Маргарито,остана вън по пижама,че вратата с чип и няма влизане"
Ох,среднощни кучешки неволи....
Направо ме срази как успяваш с хумор да преразкажеш кофти ситуацията. Благодаря за смеха (и извинявай, че ти се смея, де, ама нали минало...) Grinning Ако ти се мъчи друг път така дзерът, да знаеш, че кислородната вода е голяма работа Wink

Скрит текст:
Stella, "ти знаеш ли, че имаш страшни очи"? Изумителен син поглед!

Общи условия

Активация на акаунт