Любители на кучета - 117

• 29 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Bарна, морето, сините вълни
Котки, кучета, плъхчета - всичките душа носят и си ги обичаме. Heart
Ерос е първото ми куче, за което се грижа сама с ММ, другите любимци са били все като съм живяла с мама и тати. Пак съм се грижила за тях, но е различно, когато отговорността е изцяло твоя. Закърмена съм с любов към всякакви животни. Детството на село е безценно и ужасно се радвам, че си имаме село и Монка е от децата, които разпознават животните, защото ги вижда на живо, милва ги, храни ги и се отнася с любов и грижа към всяко едно от тях. Нахъсани кучета, дето се скъсват да лаят, млъкват щом ги приближи. Толкова доброта носи в душичката си.
Аз знам, че един ден ще бъде тежко без нашия най-верен другар, но съм категорична, че не искам домът ни да остава тих. Няма ли косми по пода и не се ли чуват лапички по плочките, значи не е нашият дом. Искам винаги да има куче, коте също искам, но това по-нататък.

# 76
Изкъпано Маги (Йода) 😂😂😂
Или иначе казано “открийте кучето”

# 77
Днешен данък

# 78
poss оня ден си говорим с познат дето заедно ми израснайа кучаците, ама и двамата станаха заядливи и поради огромното различие в размера, спряхме да ги разхождаме заедно. Та в тогавашната ни група имаше едма немска овчарла дето беше душица. Играеше с всички, беше ужасно внимателен да не намачка някок дреносък. Та въпросната овчарка е по-голяма от Макс на възраст, май две години някъде им е разликата, т.е. някъде на 8 да е.. Та от скоро е започнала да проявява характер и да не търпи други кучета. Викам си като тоз на дърти години е станал заядлив, дали пък нашите дето от млади са си заядливи няма да станат душички 😂
А с грижата за бездомни винаги има момент, в който нещо им се случва. Преди няколко месеца така някой идиот сгази на тази черната перличка майка й. Добре, че на място я е оставил вместо да се мъчи дълго. Гадна работа, ама си мечтая някой хубав ден да си намеря местенце да си го оградя и направя клетки и колибки за спасавяне на бездомничета.

# 79
  • София
Sivi, аз някъде четох, че това често се случва с възрастта при кучетата. Хваща ги някакво старческо слабоумие и почват да не търпят много други кучета и хора. Точно като при хората, стават сприхави с възрастта.

# 80
Да,потвърждавам с две ръце.Киара на 12 години и половина стана заядлива бабичка. А като млада отгледа синът ми на двора - той спи в количката,тя до него.Той кара ролери,тя до него и като залитне,му се подлага да падне върху нея.Аз тръгвам нещо да му се карам,та застава помежду ни и ме гледа предупредително.СЕга не търпи никой,освен ММ.
    Относон разходки- Айра изилза два пъти на ден,май не обича много да тича.Повече си върви и си гледа , и посе се трупясва на пейка.Бабчето си стои в двора пусната.Едва-едва се мъкне, почти не се затичва вече.Синът ми я извежда понякога ,ама не й се ходи дълго.Когато съм по двора я викам и двете си обикаляме,но все гледа да припадне някъде.Вече все по-трудно става, когато е легнала.На един познат овчарката скоро почина на 1 години от старост.Нашата все още няма вид на толкова застаряваща,но си личи че е  пенсионерка.Майка й почина на 17 години.
   Кажете ми,след като спре да кърви по време на цикъл,колко време след това е разгонено кучето?
   Да похваля глезнята Айра - децата имаха гости,държала се  е супер прилично.Малко е поскачала първоначално,но след това си е легнала на килима и изобщо не ги е притеснявала.Ние с ММ се качихме за по едно питие при тях,кумовете им бяха на гости, порадва се на мен, и ми легна в краката.

# 81
Знам,е не може два поста един след друго, но при опит за редактиране , ми изписва,е форумът , който посочвам не съществува и не ми позволява редакция на поста.

# 82
Лори е безкрайно дружелюбна и любвеобилна към хората...Уви, ангелчето става звяр, при среща с женски, оле, ако са и -пухкави, възраст 3- 7 месеца!Така ръмжи...!Голям срам.Играе само с едрогабаритни , мъжки хулигани.Като мини пинчер е сравнение с тях.Имам подозрения, че с възрастта ще става  все по- лошичка към женските.   

# 83
Добро утро от едно романтично слънчице 🌷

Сутринта на разходката минахме покрай група жени от ромски произход, които носеха лопати, метли и т.н. и предполагам заради това Кио реагира и излая Веднъж. Уточнявам, че тя е НА повод през цялото време. Казаха си нещо, при което едната се обърна и каза “То че ме лае, ама Я че го тупнем с вилата у главата и Оно че види”. Побеснях. Възпитанието ми не позволи да й отвърна, но сега се мразя за това. 😒

# 84
Знам,е не може два поста един след друго, но при опит за редактиране , ми изписва,е форумът , който посочвам не съществува и не ми позволява редакция на поста.
При почти всички е така ..
Явно има проблеми с форума ..
khaleesi_x  няма нужда да се занимавайш с такива .. Явно такова им е възпитанието ..

# 85
khaleesi още колко неща има да ти чуят ушите 😂 Аз понякога подминавам, ама понякога не успявам да се стърпя о спретвам бърз скандал 😁 Последмия път една бабка заплашваше, че ще метне по Макс една бутилка от 500 мл, пластмасова, до половина пълна с вода. И това от прозореца на първи етаж. Казах й, че само ще го разгневи и ще и го пусна в апартамента после ядосан да се оправя с него ако може 😁 Веднага изчезна, ама по-скоро хукна да се заключи 🤣🤣 И още милион подобни случки имам, ама ще напълня цяла тема ако тръгна да ги описвам. Само ще допълня за тези, които не са в темата от както съм и аз, че уличница не е това, което си мислите. Това е "жена, която цял ден обикаля улиците с тоя пес" . 😂😂😂 Това от една мила комшийка през три входа. 😁

# 86
И аз не бих им отговорила..
Но!
Ако ми тупне кучето с вилата или с лопата със сигурност, че я тупнЕм и аз нея..

# 87
И мен са ме обиждали, най-смешното беше "майка на мутра".

Много ласки и възторг получаваме с Айра по улиците, но се случват и недоволни граждани. Simple Smile
Странното е, че от хората, които се плашат от куче, и то голдън ретривър??? повечето са големи мъже, не жени и не деца. Аз гледам да заобикалям старци и малки деца, но най-неочаквано се оказва, че с Айричка сме уплашили някой здравеняк.

Направих снимка от днешната разходка. Мисля, че е сойка, в центъра на града.

# 88
Това е сврака. Имаме ги в повече тук.
На Хари предимно ѝ се радват. Тези които ни избягват са собственици на мини породи, които си мислят, че ако я доближат тя ще им лапне кучето. А самата тя не е толкова голяма, не знам, явно изглежда заплашително.

# 89
  • София
Вярвате или не, два пъти се е случвало и от Буба да се страхуват хора. И двата пъти жени - веднъж в парка и веднъж на плажа. На плажа пък беше много смешно, защот тя спи до мен на шезлонга, ама спи размазана от жега, и някаква жена минава и се размрънка "дръжте си кучето". Буба единствено си повдигна главата (ама не напълно даже), защото чу стъпки точно до нас - шезлонгите нагъчкани и се минава едвам-едвам помежду им Simple Smile Милото, даже не разбра, че нещо свързано с нея се случва.

Общи условия

Активация на акаунт