Любители на кучета - 117

• 29 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Alesanas, нашето кученце го научихме "пусни" за 10 минути без лакомства. На 3,5 месеца е. Трябва да хванеш предмета близо до устата му, за да не може да го движи и да дърпа и не мърдаш. Губи интерес и пуска. Тази и други команди учим от сайта Doggo Friends. Много е хубав, там има клипчета и обяснения. Ние и на училище ще я водим, но засега викнахме треньор в къщи за някои съвети и той каза след 2-3 седмици училище, първо да свикне с разходките и външния свят.

# 706
  • София
Честит да е сладкишът Бизу Hug
Дълги години да да здрави и щастливи с Каду! Birthday

# 707
  • о`майна лунна нощ е
Необяснимо защо, но ми е адски спокойно за Маги. Това, че е при правилния човек, че този човек и от личен опит, и от събирането на достатъчно информация за породата и спецификите й знае кога, къде и какво да очаква и какво да направи, ме кара да си мисля, че НМ Маги трябва да удря гъзето в тавана от радост, че си има такава стопанка. Всеки ден заедно е подарък и за двете със Стела, така че тук наистина виждам само повод да са щастливи.
Никой от нас не знае какво ще стане утре. Здрави, прави, млади хора си заминават внезапно, без на никой през ум да му е минало, че има нещо скрито в телата им, или че съдбата ще си направи такава шега с тях.
Та радвайте се на днес и това, което ви кара да се усмихвате.

# 708
Благодаря ви много за милите думи, момичета! Вдъхвате ми кураж, няма да се предаваме, разбира се!
Ето я госпожица Маги с голямото сърце - преносно и буквално ♥

# 709
Стела,силни прегръдки и от нас за теб и за Маги! Стискаме палци,заедно ще се справите! Hug
А на Бизу,желаем много здраааве,щастие и дълги разходкии! Heart

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит да е сладуркото Бизу 😘

Стела, няма да се даваш на такива мисли да се прокрадват. Я каква воля има това смело момиче за живот 🍀 Ще си пие хапчета и ще си пръцка на воля ❤
През колко перипетии е минала за да стигне най-накрая до нейния си човек, няма да се даде така я 🐶

# 711
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Бизу! Здраве, пърДжоли, верни другари в белите и весели игри! Чакаме снимки от купона!

Стела, ще се бори Маги! Тя е силна дама! 
На Дон Томазо му даваха 2-6 месеца живот, но благодаря на Бог още си е добре, вече почти година от диагнозата му. Дано да имаме още години с него.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 20:45 от иланг - иланг

# 712
  • под тепетата
И аз мисля, че ще се справи Магито, още повече с такава стопанка! Щом са и с правилното лечение, значи още дълго ще си похърква сладко-сладко! Както споменах подобни проблеми има и мъжът ми - беше се подул целия от задържана вода в дробовете и тялото, заради проблем със сърцето. И най-добрият музикант не може да повтори ритъмът му, все е в аритмия. Пие си хаповете, кара го по-спокойно и така.
Чакай да се разпиша преди Ози!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 20:45 от bilqna_69

# 713
И аз стискам палци за Маги!Щом е оцеляла, при онези изроди, при теб няма как да не се пребори.И вярвам, че ще се оправи! 🙏🍀❤️

# 714
Стела, всичко ще е наред ❤
Недоволна Кио се кара на съседите 😂 Все още е неспокойна, явно и двете нямаме търпение да се приберем 🤗

# 715
Само набързо минавам да честитя на Бизу рождения ден! Естела здрав да е и още многооо, многоо години да те дарява с любовта си.. А и ти него също 🤗
Стела, щом има лекарства ви чакат още дълги години с тази сладкишка Маги 😘
Ние изкарахме няколко дни в пловдивския регион и утре вече си се прибираме в дивия северозапад. На прибираме ще си заберем и Вивата от село, че се затъжихме за нея и даже сме и взели арюаган за компенсация, че не е с нас😁

# 716
  • Варна
Безкрайно много благодаря за хубавите пожелания към Бизу. Обичам го, всъщност го обожавам и много, много съм благодарна, че е наше щастие. Дори в момента е долепен до мен и чака да си изпуша цигарата, за да се гушнем в топлите завивки заедно, макар другите вече да хъркат отдавна.  Да ми е здрав и палава,  и щастлив, нищо друго не искам, благодаря.

Иланг, позна, тортата беше от пържоли, нямах време за друго.

# 717
Искам също така да попитам опитните стопани за плажове по Южното Черноморие, на които допускат без проблем кучета ^^ и ако имате любими места за настаняване Animal Whale

# 718
  • София
Да е жив и здрав Бизу, ама Каду как се е фокусирала на почерпката Smiley

И Маги ще се оправи, ето има си лечение, има си ангел хранител който бди над нея.

За Южното черноморие, на мен ми харесва Каваци, може с куче на плажа, дори си има бар Куче и Куче, както и много кученца различни размери. На ММЦ то също има зона разрешена за кучета, между чадърите, води се неохраняема, също има доста четирикраки, миналата година дори имаше котка на каишка, която подлуди всички кучета, но  и тя е животинка има си право да си е с хората. На устието на Велека - Синеморец на мен също ми харесва, тая година чувам дали плажа на нов концисионер, не съм сигурна как ще е, но място там има много, сигурно ще може пак.

# 719
Да е жив и здрав Бизу, ама Каду как се е фокусирала на почерпката Smiley

И Маги ще се оправи, ето има си лечение, има си ангел хранител който бди над нея.

За Южното черноморие, на мен ми харесва Каваци, може с куче на плажа, дори си има бар Куче и Куче, както и много кученца различни размери. На ММЦ то също има зона разрешена за кучета, между чадърите, води се неохраняема, също има доста четирикраки, миналата година дори имаше котка на каишка, която подлуди всички кучета, но  и тя е животинка има си право да си е с хората. На устието на Велека - Синеморец на мен също ми харесва, тая година чувам дали плажа на нов концисионер, не съм сигурна как ще е, но място там има много, сигурно ще може пак.

А имате ли отзиви от Нестинарка, защото съм харесала едно местенце(Почивна база СМ), но не знам дали плажът е добре там

Общи условия

Активация на акаунт