Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 675
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
беба то по тая логика ние не трябва да излизаме вечер, като стане в 3,30 да я нахраня до към 4 и после хоп в стаята да си троши главата и в 7да е заспала  Joy
лек ден, ние излизаме на втора разходка

# 121
Добър ден.
Кити цял ден мрънка и не спи.
Ние също се будим поне по 3 пъти нощем. Тази 7. Два от тях яде, един пие вода. Останалите ако има повече мрънка и се друсаме на ръце. Тя така и заспива де. Вече към 9кг. и много ми тежи. А трябва да я гушна като бебе, дя съм права и да я друсам. Останала съм без ръце и без крака да я гоня.
Научи се да пада сама. Ако ще пада на зад подлага дупе, ако е напрат протяга ръце. За сега не се е удряла сериозно. Оставям я да пада сама, че иначе въобще не се пази. Като се удари и става по- внимателна. Къса ми се сърцето отстрах, но така е по-добре. нали бях сложила на всякъде около матрака килимчета пъзели и тя се научи да слиза с главата на долу. И така от всякъде. та сега не я пазя толкова.

# 122
  • София

Диди, Гошко се научи да пада на дупе, навежда, прикляква и подпира и чак след това се пусна да ходи сам. 

и при нас така, а в борово имаше едно момченце на година и половина, което падаше винаги директно по очи....

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 21:48 от bubu_to

# 123
  • София
Май само ние останахме да не сме спали цяла нощ непробудно никога....буди се мин по 2 пъти - колкото и да се е уморил преди това...
Bubu_to не сте само вие и на нас не ни се е случвало туй чудо. Само че при Калоян минимума е 3-4 пъти , често достига до 7-8. Мисля си, че никога няма да свикна с това, а освен това ходя и на работа. Купих му успокояващия шампоан и крем за тяло с масло от лавандула и мандарина на Бюбхен и все си мислех, че ще има поне малък ефект. Но нямаше никакъв  Sad.
За памперсите хабим около 4-5 на ден, като средно 2 са наакани.
Вие кога започнахте да им обувате обувки за прохождане? И обувате ли ги с обувки когато са вътре? Калоян все още само лази, но напоследък все повече стои изправен (без да ходи) та се чудя дали вече няма нужда от обувки. Пък от друга страна обувките не са ли само за навън, в смисъл не може по-цял ден в обувка да му стои крачето newsm78 . Споделете опита си моля.
Майче дано се размине с разболяването Петра
Желая ви приятна събота и неделя.

# 124
  • София
Диди - обувки му обух като проходи , някъде 2-3 седмици май след това - докато се начудя какви. Вкъщи като беше топло бос, сега по чорапи, тарлички и разни такива,  но не и с обувки...най- хубаво е да се прохожда бос, но сега сме нна паркет и теракоти и ще му замръзват крачетата...а и тай вече ми е доста стабилен - вече хич почти не лази мн рядко и само за малко.

# 125
петра не е болна. всъщност е в перфектно здраве, както си и мислех. 'баси и зъбите в такъв случай. днес се улавих да си мисля за времето, когато децата ще са завършили  Mr. Green и се зачудих какво аджеба съм тръгнала да правя сега с второто. май се посдухах вече с тоя престой у дома и с петранче-кукузанче. айде да идва коледа и снегът, че са ми любими. барем се поразвеселя.
искам да си похваля мъжа на висок глас, защото много ми помага.

# 126
Добър вечер  Simple Smile
За падането - Ади все още не ходи, но вече се застоява сама по 10-тина секунди и когато загубва равновесие пада на ръчички. Някак сама разбира, че ако не внимава ще се удари и засега сама се пази (е, аз не я изпускам от поглед).
Обувки - било по-добре и вкъщи да прохождат с обувки, особено ако са по-високи (да обхващат глезена). На Ади преди няколко дни и взехме много сладки високи пантофки за вкъщи. С тях "ходи" много по-добре, отколкото с прохождащите буйки на КиК, които между другото са и малко големи (най-малкия номер уж).
мименце, честито прохождане. Но и аз имам спомен, че беше писала, че тичаш след него  newsm78
ефорина, гадно, че оставате сами. Дано времето се позадържи по-дълго слънчево и топло, че да си правите по-дълги разходки и да не ти остава толкова много време да тъжиш за таткото! А на него му желая да е лека и безпроблемна мисията, да се върне жив и здрав и да ви донесе много подаръци за Коледа ( то той май ще е най-големият ви подарък)!
тити, и аз за Сливен се сетих, като каза, че не сте в Русе  Wink Сетих се как ни беше разправяла зимата, че сте разхождали Деян в кенгуру, от което са му стърчали босите крачета по чорапки, как е ревял, а народа по улиците ви е гледал ей така  #Crazy #Crazy #Crazy

Друго не се сещам какво да пиша.
Айде лека вечер и тая нощ всички деца да спят спокойно  Wink

# 127
  • София
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/918/63/

тази е мн добра статия за обувките Wink

# 128
бубу_то, много е полезна статията! Мерси   bouquet  bouquet Сега вече знам и няма да прекалявам с обуването на обувки като сме си вкъщи. Само се чудя зимата няма ли да им в студено на стъпалата да ходят босички по теракота и ламината?

# 129
  • София
сигурно аз за това му слагам термо чорапки и терлички - или чорапи и от тези буики бебешките - платненките със точици отдолу - хем да не се парзулка...те са си като чорапки направо....но поне за Филип се надявам да ходи съвсем добре зимата (като за бебе де) и да му взема някакви пантофки от тези съвсем пухкави и мекички отвсякъде ....не знам ще го мисля още) Wink
Лека ви нощ !!!

# 130
искам да честитя от сърце рожденния ден на Александър на мама Edy - първото ноемврийско бебе. миналата година по това време много вълнувах от всяко няша бебе. 'щото те са си наши  bowuu
да сме живи и здрави всички. да са ни хубави и умни децата. и много да ни радват. и ние тях да радваме. да ги обичаме, а и те нас.

ей, пак се разциврих. ама и хормони Embarassed

# 131
и сега да си напиша - обувки у дома не слагам на детето. все пак и аз не ходя с обувки вкъщи. даже обикновено и с чехли не ходя.
и да се оплача - вчера имах разговор с възложителя на преводите. казах, че не искам да превеждам, а само да редактирам рекстовете, защото не съм сигурна в техническия си английски, отнема повече време и дъра бъра. и тя не реагира особено благосклонно. всъщност, усетих железни нотки на неодобрение и яд. цяла нощ съм я мислила тая работа. явн наистина хормоните ми идват в повечко.

# 132
  • Sofia
Добро утро мами,

Брей колко проходили вече.А ние още не сме,но напредваме смело:-)Обувки само навън,вътре с едни пантофи или бос.
Вчера бяхме на междинна консултация:Наддали сме с 40 грама ,пораснали сме с един см.и гръдната обиколка ни се е разширила с 3 см.Мисля да спирам кърменето окончателно:-)

# 133
Ду.
Честит рожден ден на Александър. Здрав, весел и щастлив. newsm59 baloniКити в къщи е с два чифта чорапки - вторият е с едни бабунчици от долу. Сега ще ми пратят терлички, с нещо, което не се хлъзга по теракота и паркета.

# 134
  • София
 newsm59 nbirthday newsm59
Честита първа годинка на Александър.Да е здраво,весело и щастливо дете!
Добре ,че е Майчето да гледа в главната.

Някои от вас почнаха ли с туршиите?Ние днес ще ходим да купувам зеленчуците и тези дни ще пълня бурканите.Колкото и да ми се подиграва мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт