Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 680
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
уви, не си  Rolling Eyes детето спи в чувал, приспиваме го на леглото и обикновено не трудно. тази нощ просто беше злополучна. за първи път съжалих, че вече не кърмя. сега пък и Т има, но не мога да я премеря. май ще купувам термометър за ухо.

# 106
В Сливен съм, беее Simple Smile
тук имаме за задача да се захраним с яйце и да минем към някои общи манджи.
Времето засега е чудно, само за разходки.
ефорина, много ви разбирам. Бе здраве да е, винаги си казваме - каквото му е писано на човек.
jmoto, Деян не се е впуснал да ходи още и може би затова лека-полека се научи да се пази. Пада по-лошо само когато вече е уморен, иначе слиза правилно - с дупето назад - не бърза, оглежда терена. Този вариант ме устройва, предполагам, че като проходи, ще забива нос, но се надявам да не ме притеснява много с изпълнения.
тук - честито и на мименце - аз съм останала с впечатление, че Краско отдавна ходи.
майче, Деян не е спал като пън единствено от растящ зъб. Ха дано и при вас е само това. А да попитам, Петра измаря ли се достатъчно преди сън, защото Деян задължително беснее вечер поне час и половина. Докато непочне да се заваля по земята и да приляга, не е време за сън.

# 107
  • Карлово
Майче, явно е било начало на бледуване. Дано бързо се оправи Петра!

# 108
  • Sofia
Добър ден и от мен:-)

Майце,и Йоско започна така,но може и от зъби да е.Само споко!

# 109
ефорина дано мине бърzо и нямаш много притеснения. От поzнати съм чувала, че Ливан е мног окрасива държава. Дани види и хубавата страна от нея . НА съседката ми дъщеря и е омъжена zа лекар от американските баzи наоколо. ПРатиха го в Ирак в началото на войната и откара там 3 години. Имаха малко бебе и по това време им се роди още едно (и той имаше отпуски човека  Wink ) , но му свърш смяната и сега са си zаедно всички и всичко е наред  Wink
Майче може Петра да е била понастинала. Давам малко парацетамол zа бебета и бебешко чайче с лайка в такъв случай. УСпех.
Тити и моя е така предпаzлив. ще го отценим това качество и като станат на по 18 и почнат да искат ключовете от колата  Joy

# 110
  • София
И при Кристи имаше една нощ,където се будише/странно за него/Пипнах го-беше топъл.На следващия ден кисел,кисел-темп.37.5.
Дадохме малко паарцетамол и се оправи.Звъннахме на лекарката-каза от зъби е .Макар нашите да бяха пробили.
Е това беше-нищо др.
За Красчо-и аз мислех 4е отдавна ходи. Rolling Eyes

# 111
тити,тя и Виктория се пази и не е имала сериозни произшествия засега,но това не ми помага особено като я видя тичаща към някой ръб.Може и аз да се впрягам повече,а детето да си е направило сметка как да спре.
При нас зъбите в момента са в застой-от месец и половина няма нови.
kanesta   благодаря!

# 112
  • София
Май само ние останахме да не сме спали цяла нощ непробудно никога....буди се мин по 2 пъти - колкото и да се е уморил преди това...но има и навик към 19.00 да заспива за около половин един час. Не мога да го спра по никой начин да спи по това време....
Памперси отиват около 2 джъмбо пакета на месец, като ака  по 3 пъти някъде на ден.

Да се похвалим сега бяхме в ТУБ на проверка - бил като за реклама - 11мм  от мантуто и няма да бият нова ваксина - това доста ме зарадва. Wink

Мименце честито - но и аз бях останала с впечатление, че Красчо мн отдавна е проходил - малко след Филип май беше писала нещо такова....явно е било само за ръчичка.
Айде приятен ден !

# 113
  • София
Ох,мъжа ми сутринта ми сложил  мюслито в адаптирано мляко,че нашето свършило/и не ми казва естествено/.Сега ми се скъсва стомаха,нз дали от това,но знаех че нещо с млякото не е наред.пхю ooooh!

# 114
  • Gabrowo->Sofia
Ха, здравейте! Няколко дена бях в изолация  без интернет, и за това ще трябва на патерици да честитя на Клара, но пък от сърце! Да си жива и здрава, и щастлива, и обичана!
Аз имам един въпрос към мамите на ходещите бебета. Кога се научиха да падат нормално? Иван нали не е пълзял и хич не може да се пази при падане. Ходи, ходи, ходи залитне, овлавее ситуацията,  ходи, ходи.....залитне и накъдето залитне на там пада. Като тапла! Съответно като клекне за нещо пак забива глава, ако не  го уловя. По този повод скоро прощъпълник май няма да правим. Въпреки, че вече ходи на дълги разстояния.

# 115
Диди, Гошко се научи да пада на дупе, навежда, прикляква и подпира и чак след това се пусна да ходи сам. 

# 116
ех, майче, като че ли описваш нашата нощ. такова чудо и аз виждам за пръв път. кейти винаги е спала непробудно. но тази нощ като се събуди в 1 и край. не може да заспи, само се кокори и мрънка. не реве, а мрън мрън. температура няма, беше си весела и жизнена през деня. ака няколко пъти. отворила едни големи очи и няма спане. а и не й се играе. редувахме се цяла нощ. някъде към 3 и нещо мирна и заспа на нашата спалня. но аз съм спала с половината тяло навън, изгърбих се. не ми се искаше да я местя. отдавам го на зъбите. дали съм права, не знам.

# 117
  • Gabrowo->Sofia
Диди, Гошко се научи да пада на дупе, навежда, прикляква и подпира и чак след това се пусна да ходи сам. 
Ох, моя Ваньо явно е решил да прави всичко по трудния начин. Първо проходи, а тепърва ще се учи да пълзи и пада ... ако до тогава не се претрепе някъде..

# 118
здравейте
ефорина гадно че оставате самички, просто стискаме палци докато ти е там мъжа да няма размирици, иначе там е страхотна страна, ние ще ходим там чак февруари, аз нямам търпение
майче, петра доста те е изморила, дано да е била просто превъзбудена, нур когато е паднала лошо през деня, или и се е случило нещо силно емоционално така после не може да спи, и реве по цяла нощ
да ви се похваля, днес преди излизане нур отказа да ходи на гърне и след като се напапка наобед, бяхме навън при търговския център, свалих я при тоалетните, сабух я, вдигнах я над тоалетната и тя се изходи и по двете нужди, и явно и хареса, може би в къщи трябва да взимаме седалка за тоалетната,

# 119
  • София
Майче, дано да не се разболява Петра Hug Между другото, Вики като беше болна спеше по цяла нощ, явно от Т, а иначе при нас нощният сън продължава да 1 като по часовник, ни повече, ни по-малко, после се приспиваме на крака до 2, след това Вики се буди съм 3-пак на крака и към 4 или 5 (в по-добрите нощи) яде, та заспива до 7.30-8 Twisted Evil. И е така вече седем месеца, питах педи нормално ли чак пък толкова да се буди и никак да не спи-отговорът беше, че вечер се събирало цялото семейство (то ние сме сам двама, с нея трима, де) и тя се превъзбуждала от телевизора, трябвало три часа преди сън детето да бъде само в стая с една, две играчки. Смешки, смешки Joy, не знам дали има такова дете, но както и да е, не можах да я убедя, че едва ли някое дете стои вечер само Mr. Green
Мименце, честито прохождане Hug

Общи условия

Активация на акаунт