Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 671
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
По повод киселото мляко и аз смятам, че пълномаслено и по-добре.
А това е една тема за киселото мляко, която срещнах преди време и ми беше много интерсна /стартовия постинг/. Дано и за тези от вас, които не са попадали на нея да е полезна.

# 91
Ей ме на и мене  Laughing
Включвам се набързо, че Ади по цял ден не спи и ми се е натрупала доста работа. Преди малко заспа и ще се възползвам максимално от свободното време.
Първо на патерица да честитя на Клара рождения ден, а също така и новия бебеправен сезон !!!

на всички проходили бебоци - да им е безаварийно ходенето  Laughing

На геригърл - колата е супер, да ти е честита!!! Да не те предава на пътя, въобще голяма глезотия е новата кола!

На буба_катинка - честита секция! Много е хубава!

За киселото мляко - да, пълномасленото се препоръчва за малките деца, защото в него има много повече от така важния за растежа им калций!

Зъбчетата ни вече станаха 7! През дена Ади я спи, я не спи 1 час, и все по време на разходката заспива. После заспива чак към 21-22 часа. Нощем не се буди (слава Богу), сутрин става към 8-8.30ч.

Ами това от мен. Чао и лек ден!

# 92
цял ден се опитвам да напиша нещо и все ми дава, че сървърът е претоварен  Twisted Evil
майче, ако искаш още отговори, ето  Mr. Green кейти спи по 2-3 часа наобяд. след като хапне в 1 и откарва до към 3:30. но цяла сутрин сме на площадката с децата. тича след тях. те все по-големи от нея, но тя иска да прави, каквото и те. и съответно аз все съм с чупка в кръста и вече нито кръст, нито ръце ми останаха. нощно време не се буди. спи от 8 вечерта до 7 сутринта. спомням си миналата зима ме беше страх да я извеждам и имахме проблеми с неспането. предполагам, че от чистият въздух спят по-добре. парперси хабим по поне 3 големи пакета на месец. средно около 6-7 на ден. поне 2 пъти с ако. и мога ли да попитам нещо- усещаш ли някакво опъване около операцията сега. че аз нещо усещам опъване напоследък, без да съм бременна и да ми расте коремчето. чудя се дали когато забременея ще се усеща.
честита нова кола на гери!!! пожелавам безаварийно шофиране!   bouquet
клара, стискам палци. да се похвалиш скоро  Laughing
исайкова, мен не питай за спиране на кърменето  Crazy
кисело мляко- пълномаслено е по-добре в началото, но аз още не давам. може би след месец.
да се похваля- получихме цял куфар сладурски дрехи за кейти от щатите. тоя път от на мъжа ми брат му. такива са красоти и са поне 20 тоалета  #Crazy ще щракна някои, ако остане време.
да попитам и аз- вечер докога се дава АМ за вечеря? в смисъл дали й стига само мляко за вечеря.

# 93
  • Карлово
Юка, аз някъде от месец давам за вечеря супичката от кухнята. А преди лягане, за приспиване-кърмим се.

# 94
юка - нищо не ме опъва по или около операцията, а корем вече имам. ще видим натам как ще е.

# 95
аз вечер в 7часа и давам или супа със сухарче или спанак с орис и кисело мляко, или някаква друга вечеря и то още навън, докато се разхождаме преди пребиране,после баня и  малко преди 8 си я кърмя,

# 96
  • Димитровград
За заспиване изпива 210 АМ.Има 4 яденета за деня,различни от АМ.Има 3 яденета АМ нощно време.Абе режим като на кърмаче Crazy.
За Исайкова-един месец спирах кърмата.10 дни цедях по три пъти на ден.15 дни по два пъти.После спрях и край-повече не цедих.И през цялото време намалях плавно количеството-от 6 цеденета по 180гр.-смятай...Цедях все по малко-и стана.Ама много търпение се иска.И като знаеш,че отива в мивката  Sad.
Кисело мляко-само за следобедна закуска с плод-иначе не Naughty.По-добре АМ да си пие-щом го търси-давам!
Честита кола на Геригърл!Безаварийно и леко шофиране!
Jmoto,имаш въпрос в шивашката тема-много ми стана смешно,защото твоя постинг от пролетта и сега-бам-отговорете ми как да ушия незнамсик'воси Wink.
Едита иска много да ходи,пуска се и стои и после пада на дупе.Като вземе две играчки и с двете заети ръце ги разперва и не се хваща и познайте-има цицина на челото и одрано на бузата.Още ходи за една ръка и предпочита да лази.Станала е топарлаче и д-то и тежи май.Инфарктните ситуации няма да ни подминат.Спим по два пъти на ден за по час и половина,нооо всяко дете си има индивидуален темперамент.Айде-лека и духовна!!!

# 97
Краси днес проходи.
 smile3540Колкото и да не ми се вярваше,нали казват че когато лази детето,прохожда по-бавно.Ама ето на.Напрви много крачки самичък и умря от кеф. Laughing
Пак сме на тема режими на бебоците,да напишем и ние нашият.
Сутрин се буди около 8 часа,закусва попара в 9 и излизаме на вън,заспива към 9.30 и спи до 11 часа.После обядва и пак заспива,абе аз си имам новородено бебе,което спи непрекъснато...но това е само привидно,за сметка на вечерта,когато ставам дива и щастлива.Минимум 3 пъти събуждане и цокане до откат.
За вечеря-яде супата от кухнята или някакво млечно десертче.Следва къпане и след това цокане за приспиване.

# 98
  • Карлово
Честито на ходещия Краси!!!

# 99
и като сме заговорили за съня - петранче бузанче изобщо, ама изобщо не спа. ние също. лашкахме цяла нощ. за първи път таквоз чудо става. от чудене какво да правим, звъннах на 150 и те като ме питат какво му е детето, аз се чувам как казвам "няма температура, яде добре, е, отказа вечерята, но вчера ака 5 пъти, жизнена беше. само дето цял анощ реве и не спи. е, кво му е?" а жената вика "ми де да знам". и то верно де да знае. с това описание какво да му е. освен пак зъбите да набедим...

# 100
Добро утро майчета,

ние с Гогата сме самички, защото татко ни го изпратиха на мисия в Ливан до към Коледа.

Ето ни и нас: http://s94.photobucket.com/albums/l84/eforina/?action=view&c … ent=DSC04605a.jpg

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 08:24 от eforina

# 101
Аа, Майче, не така, ако нещо те притеснява, значи имаш причина. Според мен акането и е много, направо си върви към разстройство, особено комбинирано с неспането нощем - при нас би било признак на болест. Иначе днес как е детето?

# 102
абе добре е. игра си. сега спи, ама то е нормално - като не е спала нощес. а разстройство май не е - беше си нормално ако. и ако са зъби - що така само нощем растат  newsm78 през деня детето си е нормално - е, не много нормално според мен, но поне се държи както е обичайно за нея. а Т е под 37. идея нямам кво става.
следобяд ще ходим при доки да видим дали са ушите.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 09:46 от majceto

# 103
  • Карлово
ДУ!
То за Майчето не е много добро, след тази тежка нощ. Що така това дете наистина newsm78Нищо не ми идва на ум.Да не би да се прехранва и да я боли стомахчето нощем newsm78

# 104
Привет  Wink
Вчера прегледа беше добре, но направихме само някои специални иzследвания. За откриване сеzона ще говорим на 31, zащото в таzи консултация нямаше ча zа днес.
Майче , аz не zнам дали мног още ти помогна с моите раzсъждения на тема спане, но се надявам д апомогна. Защото това , което описваш не си е работа. Значи zабеляzтах, че Саши може да zаспи само, ако е спокоен. Ако му се спи и не мога да го приспя става нервен и не може да zаспи много дълго време. Значи според мен на бебетата, както на всяко човешко същество , им се спи и имат нужда да zаспят. Само дето не могат някак си сами, не zанм zащо , но имат нужда от помощ и ритуал някакъв. Та ако имаш въzможност и нерви и съzдай ритуал. Също съм zабеляzала, че Сашето като се опитва да zаспи някак си се иzнерва и не може, тогава помага отвличане на вниманието. Някаква промяна в положението или някаъв шум, може да пееш  Crazy Абе сложна zа описания работа е нашето приспиване, но zа щастие работи. четох също, че бебето поълесно zаспива, ако не го оставяш да маха с ръчички и крачета ... може би чувала ще е добре. Може също да не е добра идея да я приспивате с люшкане. Пробвай , както описа в леглото и ако вzеме да хленчи променяй по нещо или вzимай дна кукла и и я покаzвай да се раzсее и пак ... и докато zаспи.
НЕ zнам дали съм ти помогнала, надявам се да съм. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт