Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Исайкова, моята спря по време на грипа с разтройство и повръщане от раз.

# 77
Добро утро!
Майче , аз я слагам на гърне , сутрин и вечер и до скоро вършеше голямата работа тогава , от два дни спирам млякото в 6,00 ч. сутринта и май ще разтоварва по един път на ден. Мисля си , че като яде повече и повече разтоварва, а и ако пие повече течности newsm78Само да поясня - слагам на гърне , не защото си мисля , че ще си каже скоро , а за да свиква , кака й спрях да я слагам и към 1,8 год нямаше сила , която да я накара да седне на гърнето , страх я беше , после получи запек и въобще се наиграхме...
Ивка , децата ти са много красиви и чаровни , а и виждам също мн. щастливи . Целуни ги от нас.  bouquet
Клара , айде честито!
Тити - приятно пътуване, където и да отивате!
Анеле- според мен е хормонално , чела съм , че се случва често- отиди да се консултираш все пак. Успех !
Онзи ден заведохме Мони на танци , и останахме да гледаме как тренират.Е като пуснаха едни латино ритми , Ирен се пусна и с крясъци , отиде до средата на салона и до края не спря да танцува , голям смях падна , нарушихме репетицията.
Лек ден !

# 78
  • София
Здравейте,
Клара ЧРД на патерици и успех в откриването на сезона! newsm10
Анелето и Калоян още няма зъби.
За киселото мляко - давам след 8-ия месец ама като следобедна закуска понякога за разнообразие с бисквити. Давам му Пършевица или Елена 2% . Чудех се дали мога да му давам това на Верея, което е обогатено с калций  newsm78. Някой давал ли е такова и мислите ли че е добре?
Честити придобивки, на всички, които ги имат! Със здраве да си ги ползват.
Тити раят на чорапите беше Бургас, нали?
Калоян е станал много хитър- когато му кажа не за нещо да не прави или да не пипа поглежда ме с една миловидна физиономия, показва едно пръстче и казва "една"(това е отговор на въпроса на колко годинки ще стане ама го получавам когато той си реши или за да ми се подмаже)
Приятен ден!

# 79
Майче и Виктория спи по един час през деня,но накуп.А аз когато искам малко спокойствие я слагам в проходилката срещу телевизора и пускам диск с реклами.Близо половин час нито помръдва,нито се обажда,даже и диша едва-едва.
А моята мама захрани Виктория вече и с прясно мляко,по-точно мляко с ориз,пак без да ме пита и после като опули едни очи с въпроса:"Ама тя още ли не пие прясно мляко?"
И един въпрос към мамите на проходили деца:Как ги учите да спират,защото моето дете спира само в ръбести предмети и все ме е страх че ако се спъне преди да се хване с ръчички ще се удари лошо?Свива ми се сърцето като я видя как се е засилила към масата или шкафа,а моята майка е с един инфаркт и вчера заяви че точно сега не иска да я гледа,защото ще получи втори.Та как се справяте с инфарктните ситуации?

# 80
olgarita честито проходили краченца, а за кърменето и на мен чак сега ми дойде, почакай още малко
честито прохождане и на останалите бебоци които съм пропуснала
честити нови зъбчета
Нур спи по веднъж на ден, след обедното ядене заспива на път за вкъщи, и спи около 2ч, но ако я храня в къщи или не я изчакам да заспи навън изобщо не заспива през целия ден,
ходи различно до тоалетна, понякога 1път друг път 2пъти, понякога когато няма търпение да се изходи както трябва и потрепва
кисело мляко давам от скоро с настъргана ябълка, взимам верея с калций или с 0,1% гледам да давам ниско маслено, също сухар давам черен
Ситроен Берлинго нашата кола е такава и много ме кефи,
jmoto сами се учат да спират, постепенно

# 81
Доколкото знам, на децата не бива да се дават нискомаслени продукти newsm78

# 82
  • Карлово
 И Мартина спи по веднъж за около 40 мин. Но пък през нощта от 21 до 9 та не се оплаквам. Ака по 1-2 пъти, но пък как пишка...Така че пак сме в преразход. По пакет и половина отиват на месец.

# 83
  • Измир
Майче, като чета какво си писала, все едно се отнася за мойта палавница. Ака по 4=5 пъти и спането е голям зор. А ние сме всеки ден минимум по 3 часа навън. Така че ако спи 2 пъти по 30мин. и аз съм доволна. Бях чела, че ако децата не искат да спят вината е изцяло на родителите. Аз наистина се старая да я прися, но почти винаги без ефект.
Исайкова, аз 2 седмици кърмих само сутрин а и намалих течностите, по точно почти нищо не пиех. И храната намалих. При мен се получи.
Jmoto ами Севима всъщност ходи много внимателно и спира по средата на хола и сменя посоката. Може би ако сложиш на килима някоя играчка и я накараш да ти я донесе.  newsm78 Ще трябва да се спре за да я вземе.
А и честито на открилите сезона. И ние сме ЗА, но аз съм със секцио и ще чакаме 2 години

# 84
  • Измир
Аз също знам, че на деца се дават само пълномаслени млечни продукти

# 85
  • София
Здравейте, ама много сте изписали за три дни Laughing За мое огромно съжаление Вики напоследък заспива само навън и по цял ден излизаме, много ми е уморително така и нищо не мога да свърша Mr. Green А и непрекъснато се обличаме и събличаме, сега не знам как я приспах в количката #Crazy Не съм чела какво сте изписали, но видях нещо за Ситроен Берлинго-и ние сме с такава кола, много е удобна и широка.
Майче, снощи те сънувах Joy

# 86
  • София
пИСАХ на Мики и Сердика л.с.

Ами спрях яденето,течностите бях спряла,спрях да изцеждам,изкарах един вирус също с разстр.и повръщане,още един друг.И не спира и не спира.
Днес си взех ricinus communis 30ch,да видим

# 87
ми и аз знам, че до 2-3 годи. се дава високомаслено мляко. но не знам колко точно - аз давам на баба 4.5, но след 2-3 седмици (като направим годинка) ще мина на 2, а след 2 години мисля съвсем да намаля. за сега е рано.
беба - ехааа Flutter
олгарита - вероятно имам вина някаква. ако излизаме, вероятно ще спи повече, защото и ще се измаря повече. но засега няма как. не че се оплаквам. просто питам кое дете как е, за да се ориентирам в картинката.
микки - така де, ама петра и през нощта на спи. спи х 10-11 часа най-много и при това отбелязва мин. 5 събуждания.
някой питаше за новите мокри кърпички на памперс - вчера взех от рамстор - 2 пакета за 6.19, т.е. вече ги има на пазара.
за протокола - днес само до обяд (т.е. между обяда и закуската) петра изхарчи 4 памперса  hahaha

# 88
  • София
Аз пък знам, че първоначално се дават продукти с по-ниска масленост, поне за киселото мляко така съм чувала.

# 89
  • Карлово
Майче, тя и Мартина се буди 3-4 пъти, но аз давам цица и заспива. Това е и най-главната причина изобщи да не мисля за отбиване. Ще кърмя докато започне да спи непробудно. А пък тя сигурно чака да спра да я кърмя, че да престане да се буди. Mr. Green Иначе като започне да ходи, дори и в къщи, ще запоне да се уморява Петра. Аз само като гледам Мартина как постоянно щъка из къщи и се уморявам, пък нея не ща да я мисля. Но явно й е кеф. И като се върна назад, откакто ходи уверено, започна да спи и повече през нощта. Иначе се будеше в 6, 6:30.
Исайкова, отговорих ти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт