Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 695
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Измир
Юка, не ми се е налагало скоро да меря т, но преди 2 месеца пъхах под мишницата на Севи докато кърмех.

# 226
  • София
Аз пък като ми се наложи в д-то си му я меря. Слагам го легнал по гръб, свивам му крачетата към корема и така...става бързо - ако е с живачен - гледаш докато спре да се движи живака, с дигитален си бръмка Simple Smile за ваденето на0.5 са ти писали.

Айде и ако е болест да се оправяте бързо !

# 227
И аз меря в дупето. Иначе не си представям как ще стане.
Тити - права си, както винаги  bouquet Номерът е в това откъде гледаш нещата. В този дух: Майче, преставих си го нагледно. Ужасно. Дано да си запазила достатъчно хумор, че да видиш и комичната страна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
майче, петра прие ли го философски?

а една продавачка днес има наглостта да ми извади детето от количката, докато се консултирах на щанда. Как не я пернах през ръцете, не знам. То си седеше кротко и се хилеше - изобщо нямаше никаква причина да бъде вадено от количката и взимано на ръце.

олгарита, румънските мами имат ли някакъв по-различен подход към бебетата си? Хранене, спане, възпитание....

абе тези лентички от мама и бебе - е как може да пишат "рожденния ден" с две "н"....

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 20:00 от тити

# 229
първия път си дремеше в унес, но на втория вече се разсъни   Crazy
е, нали не пишат "до рожденНияТ ден..." - бъди по-толерантна хи-хи

# 230
  • Димитровград
Малееее,т'ва нямате изчитане.После като наваксам с мат'риала и ще пиша.

# 231
  • Gabrowo->Sofia
юка, как е кейти?

# 232
май сме болни  Cry а аз съм толкова вбесена, че нямам думи. и то на мен най-вече. нали ходихме при свекитата уикенда. чухме се преди да тръгнем, всичко ок. отиваме там, гледам свекър ми киха на поразия. никой нищо не каза по телефона. идеше ми да се кача на колата и обратно към вкъщи. ама викам си, ще се обидят. ще останем, пък ще стоим настрана. тъпа кокошка съм и това е. повече никакви такива компромиси. сега детето ми е болно, ние с таткото също.  Twisted Evil
кейти е с температура, по мои опити да я измеря- около 37. не е много висока. но тя е неспокойна, мрънка, отказа млякото за вечеря, заспа гладна. нослето й тече. и въобще ми е много мъчно. не съм давала още лекарства, освен витамин с и стеримар. ще видим как ще караме нощта.  Sad

# 233
О, ЮКА! Hug
Защо ли ми звучи познато newsm78?

# 234
Юка съжалявам, че ви се случва това и аз бих постъпила като теб. ще имам впредвид твоя "опит" /с болните роднини #Cussing out и познати дето си траят/ за напред. Пожелавам ви да пресечете вируса или настинката и бързо да се възстановите..

# 235
Юка, разбирам те. Много е гадно. Едната ми съседка не събира малкия си син с другите деца и майки, защото повечето от майките си траят за болести. А после детенцето все е болно. Та май наистина трябва да ги пазим много от такива роднини и приятели.

# 236
buba_katinka Какви са тези страхотни тръпчинки? Аиде да се видим с тази сладуранка newsm03

# 237
Честит първи рожден ден на Василенка на мама геригърл!!! Много радост и приятни спомени от този първи празник!!!

Юка, стискам палци да мине леко и утре малката Кейти да е здравичка! Във връзка с роднините днес свекървата както всеки ден се качи при нас и гледам един голям херпес и избил над устната. Идва да се порадва на детето. Ама как ще се радва, като идва болна. Казах никакви целувки и гушкане, че ако Ади утре се разболее тя ще е виновна  Close То аз директно и казах да си слиза надолу на етажа, ама кой ти слуша  Twisted Evil Поседя 10-тина минутки, поигра си с Ади и сега се надявам утре да не сме болни и ние ...  Crossing Arms

Ружа, честит нов дом и от мен   bouquet Да е пълен със смях и щастие само!

Ние за рождения ден още нищо не сме подготвяли. Знаем само, че ще е вкъщи. Ще съберем русенските роднини на голяма трапеза. А съботата и неделята след рождения ден ще дойдат баба и дядо (т.е. моите родители) и брат ми. Сега довършваме прословутия ремонт на хола, в четвъртък ще ни монтират новата секция. Имам е още перде и ново килимче да търсим, да местим компа в хола, и една камара други дребни работи  Rolling Eyes Аман от ремонти ... ама после ще ни е хубавоооо  Flutter

Айде лека вечер  Hug

# 238
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ.

Денят вчера беше прекрасен. Бях си взела отпуска и с тати бяхме вкъщи. Празнувахме в тесен кръг баби, дядовци и леля ми. В Събота ще празнуваме с дечица в двете феи. Тортата беше прекрасна- поръчахме я от Романса в Симеоново. Васи усети че има нещо спеиално и на обяд не поиска да спи. Та се наложи към 5 часа да я приспя почти насила ама вече започна да се въргаля по пода от умора. И добре че дремна та после така се развихри нямам думи.

И мен ме налегнаха разни мили спомени вчера. Гледах си часовника и си виках ами ето сега бях вече на стола и т.н.  Laughing

Юка това с болните роднини и познати МНОГООООООО го мразя, направо издивявам. Добре че поне близките ми приятели са доста съобразителни и не изпадам често в такива ситуации. Ама това свекърва ми да ми го спретне  #Cussing out

Снимки ще кача утре.

Лек ден.   bouquet

# 239
добро утро
честит първи рожден ден на Василенка на мама gerygirl-малко на патерица да ти е жива и здрава, да расте много щастлива и много да ви радва
ние напоследък не можем да спим и нур окончателно става в 6,30, друго ново няма
за рождения ден, сутринта с няколко майки с децата на детски клуб, ние бяхме на такъв рд миналия месец и нур много си игра и много се радва, за един час се скапа и после спа 3часа, понеже се пада в сряда, роднитите са на работа, та в събота ще ги събера, може в къщи, че малката да си щъка, или на заведение, по удобно от гледна точка на чистене и приготвяне, но пък трябва да тичам по малката и ще има куп забрани, а това ще я разсърди, така че мисля в къщи да ги събирам

Общи условия

Активация на акаунт