Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 690
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
И аз се двоумя какво да правя. То ноември може и да вали, а да затворя девет деца на година и 1,2,3 месеца в заведение нещо не си го представям. Но ще видим края на този месец какво ще става. А иначе баби и дядовци най-вероятно няма да имаме. Те нали са в Павликени и няма да могат да дойдат. Вечерта ще се съберем с кръстниците на Кити, и две приятелски семейства. За сега се надявам сестра ми да дойде, че да имам помощ поне малко.
Сисе, тортите от къде ще поръчваш. Аз обикалям и разглежда, но нищо не ми харесва. И  в този ред на мисли, ще пуснете ли снимки на торти си мами? Иска ми се да е нещо хубаво, но тя пък нищо не разбира, а тези на които съм се спряла са все по 40-50 лв. И се чудя дали има смисъл сега да и вземам такава торта. Я споделете вие какви ще купувате.

# 211
  • Gabrowo->Sofia
Аз пък съм решила да направя торта с нишесте и бисквити, та да може и рожденника да хапне. може да не стане красива, но поне ще е ядлива  Wink Ще видим, де може и една красива за украса на празника да вземем. Все ще се намери кой да я изяде, а родители, я по-големи дечица

# 212
Здравейте и от нас!
ЧРД на Василенка и (на патерица) на Елица! Да са много здрави, весели и добрички!
Ружа, честит ви дом, да го изпълните с радост, приятели и хубави спомени!!!!
Тити, я не се стягай, първият рожден ден си е за възрастните, за децата остава една снимка с торта и свещичка за спомен...Така че правиш, каквото си решиш и каквото те кефи. Пък ако хем е тясно, хем искаш да сте с много хора, остава само вариантът заведение - не е задължително детско Mr. Green
Признавам си съвсем честно, че ме е хванала носталгия по времето без дете, от което имам пък страхотни угризения. Малко множко ми дойде с тия болести, с този мъж, който вечно е на работа, с това чувство за ограничение на личната свобода (без кола в момента - аз, естествено, не мъжа ми), сега подготвяме и (поредното) местене, та затова съм се разкиселявила малко. А като се замисля сериозно, изобщо нямам от какво да се оплаквам, с което пак се връщаме на темата угризения.

# 213
buba_katinka Тортите ще поръчаме от една сладкарница /незнам дали вече така се казва/ "НИКОЛ", където ми обещаха, че ми направят особено красива торта, щото сме им адаши, другия вариант е "Амбелино"  - и двата цаха са тук наблизо из генералите.., днес смятам да отида и до "Неделя" за нас до сега от там съм поръчвала, но и другите съм ги опитвала и са страхотни - тортите се правят с блатове и кремове подходящи за малки деца. Избора е страхотен. Смятах, че голямата торта ще ми излезе около 30лв. и ще ги дам, щото е за първи път. За сега се спрях на класическа торта на два етажа с приказни мотиви, но ще видим....

# 214
аз пък нещо не се вълнувам, ами ми е тегоба. Вкъщи няма място дори за нас.
....важно е сърце да е широко newsm10

# 215
Сердика, таман се чудех къде се загуби.
Цитат
с този мъж, който вечно е на работа, с това чувство за ограничение на личната свобода (без кола в момента - аз, естествено, не мъжа ми), сега подготвяме и (поредното) местене,
дреме ти на шапката, при нас е същото. Така е даже по-интересно.

абе аз вариантът съм го измислила, ама не мога да се сетя за подходящо заведение в София, че май ще събирам гостите в събота предиобед. Не искам да е някаква пицария, сладкарниците са пренаселени и ограничени като възможности, та това още го мъдря.

# 216
  • София
ЧРД НА ВАСИЛЕНКА!!!  bouquet
Как си мина първата година, не е истина просто, чувствам се така, все едно вчера ми педстоеше раждане, толкова ми е пресен споменът. За рд-в клубче ще е, макар че Вики нищо няма да усети, поне другите дечица, които са по-големи, ще има къде да си играят, а и честно казано, не ми се слагат и дигат маси у нас, нямам сили Crazy
Да се оплача, нямаме парно, бясна съм и непрекъснато ми е студено, явно има някакъв проблем с нашия блок, тепърва ще търсим домоуправителя за инфо, но е отвратително така, много се нервирам на ситуацията #Cussing out
Ружа, честит нов дом, да сте много щастливи в него Hug

# 217
а пък аз повърнах докато приспивах петра. даже 2 пъти. не ви трябва да знаете подробности. ето на това му казвам интересно. баси, колкото повече идва тая зловеща 12-та седмица, толкова по-зле става положението.
ружа - честито. всичко най-...

# 218
един спешен въпрос- как се мери температура? още ли с термометър в дупето и как беше точно. макар че не виждам как да й я премеря под мишничката като не спира на едно място.

# 219
  • София
Здравейте,
Честит нов дом на Ружа! Изпълнете го с любов и радост!
И аз много съм се развълнувала за РД и то от месец насам. И както съм го замислила ще е на 3 тура. На деня ще е в къщи с бебетата и децата от блока, с които се разхождаме .И унас е не е особено широко, но наблизо няма подходящо заведение, а ми е сложно да осигуря транспорт за по-далече. В съботата след това с приятелки(само 2-3 от тях са с деца) по женски в сладкарница (Романса може би) и след това в неделя с бабите и близките роднини на ресторант.Става дълго и широко ама ентусиазъм хич не ми липсва. Чудих се и аз за детски клуб, но реших ,че няма смисъл тъй като рожденника нищо не разбира. Чудя се все още за тортите - дали да има детска с картинка като пак нищо не разбира newsm78, а е доста по-скъпа. За бебетата и аз се замислям за бебешка бисквитена торта.

# 220
Юка Нашето педи ни каза да продължаваме по същия начин - в дупето и 5 деления надолу, но ние последния път и я мерихме под мишниците с ел.термометър, Ники беше с почти 40 градуса и беше като парцал, така че нямаше нищо "напротив" Sad

# 221
  • София
Юка, първо пробвай да го затоплиш, при нас това помогна да се задържи под мишница и пет мин. игра с телефона ми, иначе педи ми показа и на свивката на горната част на бедрото-там, където свършва памперсът, но ми се стори по-трудно. В дупето-не дава поникакъв начин.
Майче, дръж се Hug

# 222
  • Gabrowo->Sofia
юка, гушнати с телефон в ръце и термометър под мишничката

# 223
юка, гушнати с телефон в ръце и термометър под мишничката
И ние така плюс песни и танци на народите, но хич му намам вяра на нашето мерене.

# 224
  • Измир
Честито на рождениците!
Като чета за вълненията ви преди година, то и на мен ми се насълзиха очите. Сигурно ви е било приятно да знаете, че още поне 20 30 мами стискат палци за вас. А при мен нямаше кой знае какви емоции, защото леля ми бе при мен да ми помага и беше забранила да казваме в София каквото и да било докато не родя.
И аз още не съм решила за РД какво да правя. Мъжа ми иска да си дойдем до Сф., но на мен не ми се пътува, а и там нямаме мн приятели с деца. Тук в Букурещ има две БГ сем. колеги на мъжа ми с деца и май с тях ще караме, а и 2 румънски мами от блока, май ще си направим смесено парти. Wink

Общи условия

Активация на акаунт