Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 689
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на всички майчета

днес гого е необичайно ранобуден и от 6 часа сме на крак. Обикновено спи от 7 вечерта до 7 сутринта.
Днес времето тук е пак студено и мрачно и ще мога да се включвам по-активно във форума.

Ние още не ходим и не седим на гърне. Вие как научихте бебоците да чуркат в гърнето? От скоро имаме и един зъм. С нищо не бързаме.  Grinning

# 196
  • Пловдив
ДУ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛЕНКА! ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ДА РАДВА ВСИчКИ ВКЪщИ!

Роската тази нощ пак беше на линия - кисел, но този път от 4.00 до 6.30ч Какво да го правя товадете Sad
Вчера след обяд забелязах, че първото му зъбче е пробило кожичката, но не е изникнало на височина просто се вижда чертичка. Не знам дали мога да се хваля с първо зъбче.

Били, и на мен много ми хареса лиричното отклонение - хубаво нещо са спомените Simple Smile

# 197
Добро утро!
Честит рожден ден на Василенка и на Елица на патерица!
Обикновено и Виктория спи до 9ч,но от няколко дни се буди в 7.
Ето и малко снимки ако на някой му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70495

# 198
малееее, ама днес и васи на гери ли, бе? даже "бе" сложих на финала от изненада  Grinning
ейййй
аре пак се разревах. ми аз тъй си ревах и миналата година на новите бебета
да сме здрави всички

# 199
  • Sofia
Добро утро мами,

bdbaloniЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛЕНКА НА МАМА ГЕРИГЪРЛ!ДА Е ЗДРАВА,И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ! bdbaloni

# 200
Добро утро   Wink
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛЕНКА НА МАМА ГЕРИГЪРЛ. Най хубави и специални пожелания от нас със Саши. Много zдраве, радост и щастие  Wink

# 201
Честит първи рожден ден вна Василенка. bdbaloni hbday

# 202
Добро утро!
честит първи рожден ден на Василенка и Елица !!!да са здрави,  много щастливи и да радват мама и тати!!!
Така е , времето лети , отмина една година , ама каква , а ?!Вчера се замислих, че като че беше вчера като се роди голямата ми Мони, сега я гледам и не мога да повярвам , че това голямо момиче е онова малко бебче, което незнаех какво да го правя, а сега си играе със сестричката си и се заливат от смях...Научих се едно - всеки миг да го изживяваме пълноценно заедно , защото неусетно ще станат големи хора и няма да имат време да се гушкат и да се държат за полите ни...
Вече има и тазгодишни ноемврийчета!
Лек ден момичета!

# 203
да е жива и здрава Василена! Гери, дано само поводи за радост ви носи порасналото момиче!

а аз преди година упорито не исках да кажа кога ще раждам Simple Smile по това време брат ми отзивчиво ми беше дошъл на гости и искаше да ме разхожда да се разсейвам - а аз се чудех как да го разкарам, вече не можех да измина повече от 10 метра без задъхване и мразех всички  Joy

още не мога да измисля къде да събера приятели и роднини за рождения ден  Sad

# 204
аз те бях разгадала. ти толкова упорито отказваше да кажеш, че накрая остана само една възможност преди моето понеделнишко секцио.
аз май измислих какво ще правя на нашия рд. ако стане, ще бъде истински зверилник у дома до късна доба. но няма да казвам, че при мен нали е на ръба - ако ми е зле, всичко отпада. самият ден е ясен - ще дойдат бабите и дядовците. а за съботата след него - имам идеи, но ме е страх да ги кажа, за да не объркам нещо.

# 205
Честит рожден ден на Василенка!Да е жива и здрава и да носи много радост на мама и на тати!

За рождените дни-вкъщи си е доста изморително да посрещаш гости, но пък детето е най-спокойно у дома.Клубчетата са добър вариант, когато има повече деца, но пък първите рождени дни като че ли са повече за майките, татковците и родата,  отколкото за самото дете.Аз имах колебания за събирането вкъщи, но после не съжалявах-Елица се чувстваше спокойна, че си е у дома, а пък и можехме да си стоим доколкото си искаме!В началото на октомври бяхме на 1-ви рожден ден на клуб-беше хубаво, но имаше два съществени недостатъка-докато се установим да седнем и да си поговорим и трябваше да си ходим (беше ангажиран за два часа, но започнаха да раздигат след час и половина!) и другото което беше проблем е, че нашите деца са все още твърде малки, за да се забавляват на такова място.През по-голямата част от времето ревяха за нас, та всъщност трябваше и ние да седим с тях, за да седят при какичките!Затова съм решила, че ще правим рожден ден на клуб, когато Елица започне да разбира и да се забавлява-по моему това ще бъде за третия й рожден ден, живот и здраве!

# 206
  • София
Здравейте и от мен!
Сутринта писах, писах и накрая всичко се изтри, така и неразбрах защо.После пак писах и накрая взе, че ми се скапа нета Close
Честит първи рожден ден на Ели на мама Дуду на патерица!Да весела, засмяна и много да радва мама и тати!
Честит рожден ден и на Василенка на Гери!Много здраве и щастие!

На Алекс и избиват 6 и 7 зъбче и е много кисела.Дано по скоро избият, че иначе ще откачим всички.Все още неходи.Прави по няколко крачки като я държа за ръчичките и после сяда или започва да подскача.Освен това иска постоянно да стои права и то без някой да я държи, а пада като талпа.
И сега да се похваля защо не съм писала толкова отдавна.Ходихме си до Разград и продадохме апартамента и даже вече успяхме да си купим нов тук.Днес си взехме нотариалният акт.Беше голямо тичане покрай продажбата и купуването.Освен това имахме големи главоболия и неприятности с купувача в Разград.Неспази нито един от сроковете посочени в договора.Накрая каза , че няма пари да си плати таксите на банката, които се събират за да му отпуснат ипотечния кредит.А банката съответно неможе да ни преведе парите на нас докато не и се платят таксите.Купувача каза, че като имал пари тогава.А най- нагло вече се беше нанесъл в апартамента и беше почнал да си прави ремонт.Накрая се наложи ние да отидем да платим таксите , за да си получим парите.Както и да е сега вече всичко е наред.Остава да се захващаме с освежаването на новия апартамент и след това ни предстои изнасяне от квартирата и нанасяне.Когато приключим ще покажа и снимки.
Ами друго май не се сещам.Попрочетох отгоре-отгоре какво сте писали.Когато мога ще дочета и ще пиша пак.
Лек ден на всички  bouquet

# 207
  ura
Честит рожден ден на Василенка!
baloni

newsm59

Много се радвам, че рожденните дни минават толкова весело, надявам се и при нас да бъде така. Аз вече започнах трескава подготовка - днес поръчах украсата, следобед ще поръчам тортите, а тоалета за първия ни празник вече е в гардероба newsm10 Аз също мислех как да организирам деня и се спрях на варианта: на обяд среща в едно детско заведение с децата и майките с който ходим на разходка, а вечерта с роднините в къщи. Дълго се двуумих за това дали да е в къщи или не, но везните наклониха заради това НИКИ да е спокойна и да може да си легне когато иска, защото тя със сигурност ще се розтрои от многото хора. А за приятелките реших да сме на вън, за да не става лудница, която немога да оправя. Страшно се вълнувам, както преди една година, че даже и повече! newsm44 newsm44 newsm44

# 208
  • Gabrowo->Sofia
Ружа, честит ви нов дом! Да го изпълните с голямо щастливо семейство   bouquet Много ми стана драго като прочетох, че вече си имате жилище, наистина благородно ви завиждам. Ние за сега само може да си помечтаем...
Първия рожден ден на Ваньо мисля да е в къщи, имаме 7-8 семейства приятели с дечица от два месеца до годинка и десет месеца и мисля да ги сбера всички в къщи в ранния следобед. Ще бъде гъч като се сложат и родителите и баби и дядовци, но надявам се да се получи задушевно  Wink Бяхме на гости на първи рожден ден и в къщи, и в кулб, но в домашна обстановка по-ми хареса. Догодина може и на клубче та и Ванката да разбера от празника.

# 209
аз пък нещо не се вълнувам, ами ми е тегоба. Вкъщи няма място дори за нас.

Общи условия

Активация на акаунт