Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 686
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Първо искам да пожелая
Честит 1-ви рожеден ден на малката ЕЛИЦА на мама Dudu
пожеланията са ясни: много, хубави и от сърце

По въпроса с ваксините по всичко личи, че сме пропуснали един прием.Сега възниква въпроса какви последствия може да има това?????????????

Не мога да не се похваля с Ники - ходи като луда newsm68, пуска се - все едно не е моето дете, до преди няколко дена правеше само 1-2 крачки и то само като стоя пред нея, а сега ходи където си иска и когато си иска - луда работа. Честно казано мислех, че нещата ще станат по плавно и направо съм се шашнала като я гледам, все още немога да го осмисля! При вас как е?

# 181
  • Gabrowo->Sofia
Нашто педи не е фен на излишните боцвания - за менингитната каза, че има смисъл само ако детето ще ходи на ясла или градина.
и нашата точно така каза
Сиса, явно като установят,че могат да ходят вече нямат спирка. Иван също ходи, според мен безцелно из целия апартаменто ,но вероятно  се любува на новото си умение. Много често носи нещо и в двете си ръце и тогава има още по-щастлива физиономия

# 182
  • София
ЧРД на Елица! Много здраве и усмивки за малката принцеса и цялото и семейство![/color]
 newsm38
Бубу, благодаря за полезната статия за обувките. Значи вътре по чорапки, терлички и т.н. , а за навън ще купим обувки ама като проходи, за да са точния номер.
Полиомелита ни го слагаха 3 пъти, вървеше заедно с трите приема на ДТК.
Приятна вечер!

# 183
  • София
Уф, че гадно време - бяхме на консултация +150гр и + сантим и +недоловлно педи...Sad крайни мерки 7750 и 79...
полиомелита 3 пъти го пиехме (нали капките бяха това)

# 184
в събота май ще е около 20 градуса. среща?

# 185
  • София
аз искам на среща Simple Smile))))))

# 186
и аз честитка на дуду и Елица! Дуду, да е здрава и засмяна!
аз още си пазя смс-а на дуду след раждането, дето пише - кураж на всички, не е страшно Simple Smile

# 187
Честит рожден ден на Ели на мама Дуду. Здраво, весело и усмихнато дете.[/color]

# 188
Сисе, снощи ти писах на лични. Явно не ми получаваш съобщенията. Номерът ми е 759153.

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 10:02 от buba_katinka

# 189
ДВ!
Днес си мислех за първите рожденници, отнесох се малко през прозореца как падат жълтите, оранжави и червените листа при всяко подухване на вятъра си припомних емоциите от миналата година по това време. Беше красива, топла есен, пак на паркове, падащи листа, невероятно очакване. Сетих и как отивахме с Ванко на първите му уроци по пиано, с колело и задължително си купувахме по две дъвки за него ментова за мен ягодова, умирах за шантави миризми.....
....а сега малките човечета щъкат, опитват се да говорят, разнасят предмети из цялата къща и се сещам за подписа на mama hero "малее какъв гърч и кеф са тия деца".

# 190
Честит първи рожден ден на малката Елица на мама Дуду!!!  newsm38 newsm59

=^._.^=, много хубаво лирично отклонение  yes И аз с умиление всеки ден се сещам за миналата година. Още повече сега, когато и нашите кумове имат бебенце на 1 седмица, става ми толкова мило, че чак се насълзяват очите ми  Blush

# 191
Здравейте, момичета, в тази късна доба!
Много ви благодаря за сърдечните пожелания Heart Eyes
Днес изкарахме страхотен рожден ден-напук на лошото време и на моите притеснения къде ще поберем всичките гости!Елица се държа изрядно като едно пораснало дете GrinningПолучихме страшно много честитки , много подаръци, а Елица беше много щастлива да е център на внимание на толкова много хора.
На обяд имахме три дечица на гости-доста пощуряха и обърнаха къщата наопаки.Вечерта пък имахме  гости, чийто брой постоянно се увеличаваше и бях почти пред нервна криза къде ще ги слагам да сядат!Но както винаги притесненията бяха излишни-беше ни тясно, но затова пък много весело!Елица имаше две торти-една за през деня и една за вечерта, беше много впечатлена от свещичката и постоянно искаше да я пипне-накрая все пак успя да бръкне в тортата, но поне вече бяхме успели да я снимаме!Отгоре на всичко издържа геройски будна до 10 ч. и дори не мрънка, а през цялото време беше усмихната и се закачаше с всички!С две думи беше супер-искам и утре пак да има рожден ден! Joy
Сега вече ми остава да свиквам с мисълта, че вече нямам бебе, а малко дете.....

# 192
и аз честитка на дуду и Елица! Дуду, да е здрава и засмяна!
аз още си пазя смс-а на дуду след раждането, дето пише - кураж на всички, не е страшно Simple Smile
Тити, разтопи ми сърцето-аз също си го пазя и понякога си го препрочитам!Ех, неповторими мигове бяха............

# 193
Като си спомня само как ни изненада миналата година - преди няколко дни се бяхме срещнали с бременните кореми в Уго на Витошка, аз даже си тръгнах с мама дуду и тя хукна по задачи, говорихме си колко и е високо още коремът, тъй че сигурно няма скоро да ражда и после.......изненада, ето ти Елица! Grinning
Да и аз отлично си спомням какво си говорихме, но Еличка реши да опровергае всички ни!И си спомням как си писахме смс-и след като бях родила и ти се оплаквах, че не справяме с кърменето!Сякаш е било вчера, а е минала цяла година!Ей, много се умилих, простете ако съм ви досадила Hug

# 194
  bouquetЧРД на още едно подранило ноемврийче - Василенка! Да е жива, здрава и много да ги радва мама и тате! Heart Eyes

Още поздрави за Василенка тук!

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 08:49 от =^._.^=

Общи условия

Активация на акаунт