Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 684
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Димитровград
ЕЕЕ,Бубуто,имаме същото елече-розово-ще пусна снимка!Много хубав Филип Blush(аз като стара свекърва го повтарям).
Днеска мноо крив ден за мен.Много ме ядосва детето.От всичко най-много,че не дава да й сложа памперс.Легнала само ако спи-иначе не.

# 166
  • София
еее Kanesta  Hug  Heart Eyes Hug

Пусни снимка и без друго на мн снимки Едита така ми прилича на Филип - все едно са брат и сестра Wink С еднаквите елечета съвсем...

# 167
  • София
Много мъчно ми стана за това бебче... Cry Cry Cry,за което Сиса каза...

Обущетата-ами пипам пръстчето-ако е вече плътно до обувката-значи е малка.

Днес Кристи за първи път ми отказа две хранения.От 4 следобяд нищо не е ял и гладен си легна.Стиска уста и това е .Много неприятно.

Друго нямам за казване,за това ще ви пожелая Лека нощ.

/Предложенията за заглавийца са много готини-всичките Peace/

# 168
добро утро
 newsm59 Елица на мама Dudu, нека да е здрава и щастлива малка принцеска
за менингитната ваксина, нашето педи каза че ще ни я постави на 1,4м след тези по ЗК, като е по малка нямала толкова социални контакти и не е нужно да бодем толкова много малките бонбони, те и без туй имали претрупан график от имуницации
за ваксините трябва да разгледам, имам някакви таблици и ще пратя ако не е успял някой друг,
приятен ден

# 169
  • Sofia
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН 1 РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИТЕ БЕБОЦИ:-)) baloni

Добро утро мами,
Тази сутрин се замислих,че ще проходим баш зимата.И се запитах,ами ако Йоско иска да защъка навън?В студа и снега например?Какви обувки да му сложа?май ще купуваме още едни обувчици за прохождане:-)

# 170
  bouquetЧРД НА ЕЛИЦА!!!!!!!! bouquet

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 14:18 от =^._.^=

# 171
Привет майки и бебета  Wink
честит рожден ден на бебоците, които направиха 1 годинка и много весел празник.
Майче, понякога и мен ме спохожда черногледството, но само като с/м мног оуморена и тогава си каъвам , че са ме преборили хормоните и че утрото е по мъдро от вечерта  Wink На другия ден всичко изглежда по добре  Wink И евала на мъжа ти , само така да помага, човек има нужда  Wink
И аъ се чудих за тази ваксина , прегледа при детския е на 7 ми, е питам.
за бебенцата, за които говорите, че се е случило неастие, ми стана много мъчно. Горките семейства . Дано се възстановят бързо.
Тук стана голям скандал с едно 2 годино момченце, намерили го миналата седмица умряло в хладилника на баста му наркоман . социалните са имали сигнал от клиниката, в която било ъаведенио преди време с травми , но не действали бързо ... сега стана голям скандал и смениха сума ти служители от социалните и са ги погнали да си въщрат работата. ДАно няма повече такива нещастия, малките дусици не са го заслужили.
Сори за правописа, но с тази клавиатура  #Cussing out

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 11:10 от vivita

# 172
  • Димитровград
ДД.
Аз незнам,за противоменингитна ще питам сърдечен лекар дали може или Бърди тук във форума.
Полио не мога да се сетя колко приема бяха-3,ако се не лъжа. newsm78
Честито на рожденниците!От здраве да не се оттърват!
Дотук сме купили 6 чифта обувки и два вида чорапи с подметки,за зимата ботуши ще вземем.
Бубуто-ето я снимката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68440&photo=13 ,а в албума има и няколко нови,ако ви се гледа.
Хубав ден от нас!!!

# 173
Здравейте.
МНого ми е скапан нета тези дни.
бубуто, амми на нас още обувки не са ставали малки и не знам.
Полиомелита ни го сложиха 3 пъти.
И на мен ми стана гадно за тези бебоци. Sad

# 174
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА!!!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!! Hug

# 175
  • София
Хайде и тук да кажа:
Честита първа годинка на Елица! Да е жива и здрава, радост на мама дуду и тати рожденик!
Като си спомня само как ни изненада миналата година - преди няколко дни се бяхме срещнали с бременните кореми в Уго на Витошка, аз даже си тръгнах с мама дуду и тя хукна по задачи, говорихме си колко и е високо още коремът, тъй че сигурно няма скоро да ражда и после.......изненада, ето ти Елица! Grinning

# 176
ето някой го е написал преди мен
за ваксините
http://members.tripod.com/~sotirmarchev/imuniz.htm
за минингитната знам че мисля до 6тия месец на 3приема до една година на 2 а след година е само един прием,

# 177
  • Пловдив
Писах, писах и всичко изчезна Twisted Evil

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА! ДА Е ЗДРАВА И щАСТЛИВА! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА ДУДУ У ТАТИ!

Росен е ревал от 1.00 до 4.30 тази нощ  Shocked По едно време и аз мислех да се обадя на 150 като Майчето Wink
Май много му дойдоха емоциите в4ера - беше цял ден у майка ми и баща ми  ( за първи път  сам )
 Аз се оциклих онзи ден и всичко май е било хормонално отклонение покрай кърменето, но мисля ве4е сериозно да му слагам край ( роската в4ера за пореден път вдигал блузата на баба си да си търси  Mr. Green ); не знам как ще се успокояваме нощно време.

За пишлето - заголваме от втория месец насам всяка ве4ер след баня, но е само наполовина; док каза, че ако не заголим напълно до 1г. и 3-4 м, ще ходим на хирург

# 178
Честит първи рожден ден на малката Елица!!! Честит празник на мама и тате!!! Пожелавам здраве, весело детство, лъчезарни усмивки!!!
 newsm38 newsm59 Tada

# 179
чрд на eли и на тати на ели.
да са здрави, усмихнати и спокойни и много, много да радват мама дуду!

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 16:08 от majceto

Общи условия

Активация на акаунт