Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 686
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички и от нас! Надявам се че всички сте в добро здраве и тонус. Нас малко ни нямаше във виртуалното пространство, но сега пак сме тук! Ние сме добре, днес ще правим прощапулник и после ще мога да се похваля с бъдещият избор на Ники, която ходи вече стабилно  running - е, не чак толкова..... Wink
buba_katinka аз вече живея до ОБ, така че ако ходите на разходка в морската или някъде в нашия район много ще се радвам да се видим с малките принцеси.

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР!

С ПОЖЕЛАНИЯ НАШИЯ СИМВОЛИЧЕН ПЪРВЕНЕЦ ДА БЪДЕ ВИНАГИ ТАКЪВ И В ЖИВОТА!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 11:22 от Sissa

# 137
На първия ноемврийски рожденик Александър  newsm38 bdbaloni Весело и щастливо детство!!!

Момичета, почна се! А помните ли преди 1 година, как само се вълнувахме  preggo  ylinfant

# 138
 nbirthday  на Александър!
Да расте здраво и щастливо дете!

Ех,започнаха и рожденниците вече!И аз взех че се разкиснах  Blush

Обувки и аз обувам само навън,вкъщи по чорапки и терлички.

Исайкова  аз приключих с по-голямата част от туршиите,само че моят мъж не ми се подиграва,а помага(смее ли да стори друго,че каквато съм си змия.......)

# 139
ние туршии не правим. но филков е спец на киселото зеле и карфиола. тия дни и ние ще закупим къде 40 кила зеле Crazy

# 140
  • София

тия дни и ние ще закупим къде 40 кила зеле Crazy
doh

# 141
ама аз много обичам салатка от кисело зеле с червен пипер. а сега как ми се ядееее. и зелеви сарми с ориз или с бял боб. и зелевата чорбичка... мммммм
освен това непрекъснато идват някакви хора с нек'ви кутии (твърдят, че са ни приятели, моля ви се  Crossing Arms) и ни вземат голямо количество от зелките. оправдават се, че били вкусни , ате нямали. всъщност 40 кила са между 20 и 30 зелки - не са толкоз много. айде малко натурализъм да внеса в тая бебешка тема.

# 142
  • Измир
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm38
Честит рожден ден на Александър!
С пожелания за много здраве и дълголетие.

# 143
майче, че щом ви е хубаво зелето, и аз ще се пиша приятелка.

# 144
 newsm38

Честит  рожден ден на Александър

И аз започнах да правя планове за нашия рожден ден. Мисля да празнуваме в детския кът на х-л България. Има катерушки и  люлки за децата и клоун, който ги занимава. Е Гого няма да си играе с другите деца, но ще бъде пък център на внимание.

Да попитам майките на момченца как научихте маниците да чуркат и акат в гърне? Гого не иска по никакъв начин да седне на гърнето. Мисли го за играчка и го мята из стаята.

# 145
здравейте
  newsm59 на Александър на мама Edy, да е здраво, весело и щастливо дете
В къщи Нур ходи по пантофки, иначе много се пързаля по паркета
А как ръфа круши без зъби не е истина, явно са и любим плод

# 146
  • Gabrowo->Sofia
Мама Еди отдавна не се е появявала, но все пак да и е жив и здрав Александър! Честит първи рожден ден!
Вече ми е едно такова приповдигнато, нашите деца порастват, стават на годинка (е аз има да чакам още месец и половина до първия рожденден на Иван, ама .....) Днес бяхме до Хиполенд в новия Скай сити незнамсикакво. Освен, че купихми хартиени шапчици за бъдещия рожед ден, хич не се впечатлих от магазина, очаквах нещо направо грандиозно.... всъщност се разочаровах, видя ми се празно....
Исайкова, ако знаеш как ме изненада с ентусиазма ти за трушии....  Ние все още сме готованци. Каквото ни пратят - това ядем. А в повечето случаи и то остава. Хич няма фенове на ракия с трушия у нас. Баща ми не случи ни на син, ни на зет, няма кой да му прави компания.

# 147
  • Димитровград
 newsm78Аз пък отдавна се чудя даваме ли сега Вигантол на бебоците??Да питам доктора-то е ясно,а при вас как е?
 newsm38 На Александър на Еди ЧРД!!!

# 148
за вегинтола май последните 2-3месеца съм го позабравила, а мисля че до годинка трябва да даваме, утре ако не забравя ще дам

# 149
  • София
Аз от пролетта не съм давала.В понеделник ще питам лекарката.

Ами Диди,миналата година за първи път правих и много вкусни ми станаха-та сега пак съм мераклийка.Но мъжа ми си пийва ракийчица.
Сега Майчето като спомена зелето-как ми се припи зелев сок-устата ми се напълни със слюнка.ммммм...

Аз друг въпрос ще прасна-дърпате ли пишлетата на мъжете-и ако да-до кога се прави тази манипулация?

Тва то-за днес-и а,да-харесахме си секция.Но ще чакаме 45дни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт