Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 706
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • САЩ
На мен ми се  случва едно дърпане и бодене ( точно с първата бременност със сигурност помня че така го усещах към края) но вътре в шийката , сякаш че ще изпадне нещо . 
Аз имах подобни болки в шийката преди 2 седмици, била съм в петнадесета седмица. Бяха доста остри и стряскащи, но ми се случи само 2-3пъти за по 5-10 мин и отминаха.
Благодаря за съветите за сърцебиене, засега отмина, пих магнезий и ще пия по-често вече.

# 616
  • София
Здравейте!
Вчера на прегледа ми, АГ-то ми изписа но шпа от следващата седмица, когато ще вляза в 16 г.с - по 3 пъти на ден.

Споделих му, че много рядко изпитвам бодеж, но е единично и не е всеки ден. На някоя от вас изписано ли е толкова често но шпа?

# 617
Честно да си призная и с първата и с тая бременност не усещам контракции толкова рано , да понягока ми се втърдява корема ,може би е това но аз го отдавах на това, че матката расте и че бебето се движи . Честно да си призная с първата бременност пих само но шпа и то когато бяха придружени с болки . Родих в 40 седмица всичко беше наред.
Иначе ме дърпа имам боцкания , около пъпа най вече... но все мисля че ако не е силна болка е нормално .
Повече ме притесняваше дърпането на шийката но то сее оказа че е от друго.

# 618
Добро утро,
аз имам леки придърпвания и подежи от време на време, но съм спокойна, защото док каза, че е нормално в момента.
Но шпа ми е казал да пия само при нужда и аз засега съм пила веднъж, не съм имала досега някаква постоянна и гадна болка.
Общо взето единствено сутрешното гадене в момента ми напомня, че съм бременна. Grinning Всички други дискомфорти се изпариха, на моменти забравям и че съм бременна, имам лошия навик да скачам от стола или дивана и след това се усещам, че трябва да го раздавам малко по-спокойно.

# 619
Здравейте!
Вчера на прегледа ми, АГ-то ми изписа но шпа от следващата седмица, когато ще вляза в 16 г.с - по 3 пъти на ден.

Споделих му, че много рядко изпитвам бодеж, но е единично и не е всеки ден. На някоя от вас изписано ли е толкова често но шпа?
Аз съм на но-шпа 3х2, но още от началото док смяташе, че ми е много стегната матката. От миналата седмица съм и с контракции, та сега добавих и магнезий 3×2. Вече пия повече хапчета от старите хора 🙄 И кръвното си меря по-често вероятно 😅

# 620
Здравейте!

здравей ,аз съм 15г.с и от самото начоло пия но-шпа 3×2

# 621
Аз пък досега не съм пила нош-па нито веднъж. Не ме е и боляло особено.. в някои моменти се е случвало, но докато се чудя дали да пия и то вземе, че мине. Но аз съм в 14г.с., може би още не съм усетила нещата, които вие усещате.
А вие всъщност пиете, за да не ви боли или за нещо друго?

# 622
  • Bарна, морето, сините вълни
Течение нямам. Болки имам отвреме навреме, ако рязко стана от леглото или когато бързам да се прибера, за да се изпишкам. Grinning
Аз пия рядко Но-Шпа, ако ме е заболяло повечко. С първата бременност АГ-то ме караше да пия превантивно, но накрая спрях, защото не мисля, че има смисъл да се наливам с хапчета, ако няма нужда.
Despicable,със същия термин съм 17+6 ме изкараха в понеделник.🤩🤩🤩
Имаш ли засилено течение? Болки в корема тук там?

# 623
Здравейте!

Аз пия но шпа 3×2 заради болкии

# 624
  • София/Севлиево
Но шпа пия при нужда до 2 по 80 мг,което е 4 от другите.И миналия път пиех,доста четох за него и е безвреден.

# 625
Момичета другата седмица ще има дрехи за бременни в Лидл.Не знам колко са качествени, но да си кажа.Аз лично ходих и в HM и LC , много постна история, голи ли трябва да ходим не знам...😂Купих си все пак един клин, че ми беше много належащ и две пижами.Сега от Лидл мисля да си взема пак клин и един два топа за навън, че корема ми почна да расте и ще остане на голо с моите къси блузи...

# 626
Момичета другата седмица ще има дрехи за бременни в Лидл.Не знам колко са качествени, но да си кажа.Аз лично ходих и в HM и LC , много постна история, голи ли трябва да ходим не знам...😂Купих си все пак един клин, че ми беше много належащ и две пижами.Сега от Лидл мисля да си взема пак клин и един два топа за навън, че корема ми почна да расте и ще остане на голо с моите къси блузи...

Аз вече не знам как да процедирам, днес бях навън с дънки и тениска и направо заврях, мисля че ще се минава директно на рокли и чехли от якета и шапки 🤣🤣🤣

# 627

Лидл имат много хубави чорапогащници за бременни, аз при всяко ходене си взимам по един. Smile
Много са ми удобни и приятни като материя и струват 7-8 лв.

# 628
И аз вчера бях точно в HM и LC , само един клин си взех😂 Аз съм свикнала да нося дрехи по мен прилепнали и почнаха да ми стискат, макар че имам много малко коремче още ама вечер като хапна не мога да седя със закопчани дънки😂
И аз чакам да се стопли и да ходя с рокли и гащеризончета.

# 629
Paldora а чирапощниците за бременни постоянно ли ги има в Лидл😱Аз точно това търсех, но понеже не намерих никъде взех клин.
Засега си нося само клина с една дълга рокля, която си я купувах заради лапарото.Не е за бременни, но ми е супер .Няма ластици и има още къде да ми расте корема в нея😁Нали работя от вкъщи и там само на пижами го карам😂

Общи условия

Активация на акаунт