Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 662
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Аз си взех от H&M още преди 2 седмици 2 чифта дънки - направо са невероятни! Супер удобни са и изглеждат много добре. Само тях нося, от старите ми дрехи нищо не ми става и всичко ми стиска и стяга още от преди седмици.

# 631
Paldora а чирапощниците за бременни постоянно ли ги има в Лидл😱

Ами при нас постоянно си има.
Аз ходя главно с рокли и поли и са ми много нужни тези чорапогащници.
Взела съм си 4 черни, не съм обърнала внимание дали има други цветове.

# 632
  • София
В коя седмица е най добре да се направи 4d/5d и колко струва?

# 633
Аз също съм страшно доволна от HM дънките. Или по-скоро приятно изненадана, защото определено не ми се даваха 150 лв за два дънкови панталона, които ще нося сравнително кратко, обачееее.... Страшно комфортни са!
Отделно си купих сега 3 рокли от Arogans, които не са за бременни, но са сериозно разкроени и определено ми допадат повече от онези за бременни, които разглеждах. Сигурно след две седмици вече съвсем ще зарежа дънките до есента, че в Пловдив топлото хич не се шегува, но смятам, че (живот и здраве) като родя тези дънки пак ще са ми от полза доста време. До тогава-още роклички 🤗🎀

# 634
Аз лично не купувам дрехи за бременни, неудобни са ми. Купих си едни такива дънки от Ремикс, е не мога да ходя с тях и това си е. Ще ги подарявам май. После си купих два памучни панталона на ластик и с тениска, засега така ми е супер. Лятото роклята си е най-удобна.

# 635
Ох, аз бих носила дънките и след бременността... толкова са удобни! Винаги ме е дразнило горната част на обикновените дънки как се впива в корема. А не съм пълна и дънките са ми по мярка. Просто ме дразнят, предпочитам клинове. Но сега с тези дънкиии Two Hearts
Иначе още не знам какво ще ми стане от летните ми дрехи, по принцип не нося много широки дрехи, та може да се наложи да си взема и някоя друга рокля за бременни.

# 636
Комфорта при мене е на първо място,дори и когато не съм била бременна винаги съм си взимала дънки, които да са ми удобни, абе все едно съм си с клин.
Взех си два чифта дънки за бременни от H&M, удобни са ми, но точно толкова, колкото и другите ми дънки, така че не мога да съм толкова въодушевена та чак и след бременността да ги нося. Grinning

# 637
От Лидл си бях взимала сутиен за кърмене преди предишното раждане и са много удобни. Буквално ги скъсах от носене. Сега мисля пак да си взема, ако стигна до там. Панталони имам два със ластик и са ми удобни. А нагоре пак ще карам с тениски от Декатлон, но по голям размер. Тези с деколтето са добри за кърмене.

# 638
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз никога не съм носила дрехи за бременни. Ходя предимно със спортни клинове, на които ластика им е под корема и не ми пречат. За лятото имам всякакви панаталонки, тук-там е някоя рокля, както и дълги тениски и потници.
От ЛИДЛ ползвах потник и сутиени за кърмене, много ми бяха полезни в активното кърмене.

# 639
Аз си купих 3 рокли от lc Waikiki, дънки през лятото не обичам да нося , клин си търся непрозиращ,  колкото и клинове да гледам все като се наведа и отзад всичко се вижда🤷‍♀️

# 640
Аз от клиновете на Лидл съм много доволна и също от бебешките дрехи .. хубава материя и доста бюджетни .

# 641
Имам един въпрос към мамите,понеже имах леки болки в бъбреците,леко парене,естествено веднага отидох в лабораторията пуснах урина пкк Яренце ми каза и црп и суе всичко ок.Само че излезнаха бая завишени плоски епителни клетки,15 (при норма 5),добре де ама аз утре ще правя стерилна,защото според докторката,не е нормално да няма контейнер и да ми дадат пластмасова ччашка естествено ще направя и тоалет,оф стана много дълго ма що ви го обяснявам,за да ви попитам,според вас понеже сега спря даже паренето,може ли да ми се скъси шийката за 2 дена докато излезне стерилната за бактерии? И още един въпрос мога ли от едното контейнерче да разделя на две,за да може едната да пуснат обикновена,пак с първа сутрешна? Благодаря и се извинявам че ви занимавам с моите проблеми и пиша фермани.

# 642
Момичета, да ви се е случвало понякога като вдишвате да ви пробожда я сърцето, я около него, я отзад гръдния кош? За секунди, но доста стяга.
Много е неприятно и все забравям да го спомена на преглед. Кръвното ми е добре, пия магнезий.

# 643
Candyas,на мен и то не веднъж,обикновенно е когато те е надухало някъде Simple Smile

# 644
И аз набелязах да си взена сутиен за кърмене от лидл и пижама за лятото. До сега не съм носила дрехи за бременни,нито за кърмене. Наскоро си взех, обаче пак от лидл 2 потника за кърмене, които изглеждат много удобни и нямам търпение да ги нося като родя😁
Иначе корема ми на мен е огромен, аз и по принцип да кача няколко кила веднага са ми на корема, та сега ме мислят, че съм вече към 6 месец😂 но си карам с клинове и дълги ризи, тип рокли, които са ми удобни. Взех си от уайкики 2 рокли, уж по-голям размер, надявам се да ми стават лятото😊

Общи условия

Активация на акаунт