Лакове за нокти - 150

• 35 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
MarieSt , Честит рожден ден! Да си щастлива, здрава и обичана! Flowers Bouquet
Georgieva, благодаря! Flowers Tulip

# 121
  • Измир
Marie St, да си жива и здрава!
Показвам ви нокти в пламъци 🔥

# 122
Еййй, как пропуснах да благодаря за новата прекрасна тема! Blush Heart
Честит празник и на Marie, да си много здрава и все така да ни радваш с прекрасни маникюри Heart Eyes

# 123
Идеята от нета с един забравен от няколко години Ейвън, който ми скъса нервите, тъй като частиците бяха на много, много рядко.

# 124
И моята страст - черното 🖤

# 125
Как съм пропуснала цялата нова тема, не знам 🤷‍♀️.. Със закъснение, Мари, честит рожден ден. Жива и здрава бъди!
Джасте, много ми харесваш с такива ноктета.
 Мамето пак е "избухнала" с топ маникюр. Арабеск,  пробвала ли си някога друга форма? Много ми се иска да те видя с бадемова, имам усещането че много ще ти отива.
Спирам със спама и хваленето, дала съм палчета на всички 🤗
От мен малко пролетни цветове

П.П Наай-накрая цветята на ММ да ми влязат в употреба и на мен 😀
И още нещо, вече поне на 5 пъти съм си слагала топа на Ессенс, ами много съм доволна, лака ми издържа по 5-6 дни, което за мен е уау! Някой беше писал, че не е доволен и така се разочаровах, ама ей го на..пак стигам до извода, че всичко си е индивидуално. 🤷‍♀️

# 126
Шаренко 🦋

Искам да похваля базата Strong Start на Essie. Прави ми ноктите суупер твърди. Много съм доволна. Взех си и топ лака Gel-setter - уникален блясък, съхне много бързо и в комбинация от него и базата, маникюра издържа дълго.

# 127
Бенчи, не съм пробвала... Да си призная плочката ми е много малка и безформена, тип момчешка. Вероятно бадем ще е добре, защото издължава, но грам не ми харесва за мен Joy Joy

Валентина, много харесвам синьо и нюд! 💕

# 128
Арабеск, и аз мисля, че бадем ще ти отива. Приемай предизвикателството! Hug

# 129
  • Bulgaria
В онлайн магазина на Лили има намаление до -40% на продукти за маникюр.

# 130
  • на последния етаж
Днес Essence 52 Shine On Me:

# 131

Хайде да викаме Великден !!! 😀😀😀
https://www.instagram.com/p/CNmWAJZMueX/?igshid=1t51v6gyksvqs

# 132
  • Стара Загора
И аз , в червено .

# 133
  • Стара Загора
Тази седмица отново е с ужасно променливо време. Имам чувството, че се изредиха всички сезони. 🙄
Започнах я с едно прекрасно Кико в тъмен петролен шимър, разкооошно и ме е яд, че не остана време да го снимам. В сряда получих пакетче от мила съфорумка, която вече не пише в темата и е на гел лак.... Та ми изпрати малко лакчета от нейните. Затова и сложих единия OPI Flower-to-flower.

Много приятно розово е и със сребристи частички, клони към фуксия. На мен май не ми е много ок този нюанс, но ще избутам до утре. 😊 💮👙

# 134
Първи опит с стикери:

Сравнително лесно и добре се получи. Но не такъв беше опитът с лентичките:

Не издържаха и един ден, въпреки че бяха с топ от горе.  "Запретнаха" се веднага: давайте насоки къде греша при тези тези лентички:

Иначе са много красиви..

Общи условия

Активация на акаунт