Лакове за нокти - 150

• 35 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
И аз имам нова лакова придобивка от днес, след дълга лакова абстиненция, но ще изчакам поне още седмица с терапията и тогава ще я пробвам на нокти.

Nailberry Strawberry Jam е по-скоро тъмно малинено червен, нищо че на снимката изглежда ягодово червено. Имам сигурно поне още 5 подобни, но го отстрелях на добра цена и ще го приютя в колекцията.
Скрит текст:

# 136
Всичките сте много красиви! MamaNaMiro, прекрасно синьо! Известно време само ще чета, направих ужасна алергия и атопичен дерматит, вчера бях на дерматолог и лекарката искаше направо да ми бие инжекция с кортикостероиди. Confounded Сега мажа сума ти неща, затова известно време няма да се лакирам. Но ми обеща за Великден ръцете ми да са като нови. 🤗margolotta, страхотен лак. ❤️

# 137
  • В полите на Пирин планина

Скрит текст:

# 138
Малко от днес :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 139
Честит празник! 💐

Douglas texture 905 Tuty frutti и 920 Blueberry
Много странни лакове. Уж са като пясък, но не съвсем... По-скоро ноктите изглеждат като поръсени тук-там със захар. Smirk
Много се чудих и накрая сложих и топ лак, ама пак нещо не ми харесва.... Rolling Eyes

# 140
  • Bulgaria
Честит Имен Ден на всички в темата с красиви имена, които празнуват днес! Flowers Bouquet Wine Glass

TwentyOne Cosmetics - 05, Golden Rose City Color - 61. Декорацията е направена с печати.

Скрит текст:

# 141
  • Стара Загора
Новите ми придобивки.

Честит празник , на всички празнуващи.

# 142
  • София
meri 123, откъде ги взе, от поне две години търся тази серия!

# 143
  • Стара Загора
meri 123, откъде ги взе, от поне две години търся тази серия!

От  MakeUp.

# 144
Ето ме с нов Пастел, който подхожда на крема ми 😄.
Скрит текст:
Кой номер е този Пастел?

# 145
хаха 2015та на този ден съм била с много груб маникюр

# 146
  • София
Честит празник на всички носещи имена на цветя.
Аз съм с едни чайни, но днес ще ги изтрия, че утре съм на среща и трябва да съм с нещо по-нормално. Намерих интересен топ лак в ДМ, но не се вижда много на това розово.
Скрит текст:
PS Нямам идея защо единия ми пръст изглежда черен. Не е. Simple Smile

# 147
Момичета, влизам само да ви поздравя с празника! Всичко най-най-хубаво пожелавам на празнуващите! Hug
Аз съм още с лилавите нюанси, но по-добре не питайте в какво състояние... Laughing

# 148
  • Варна
Catrice Cloudy illusion, много приятен млечен цвят, на 3 слоя. Дано да е ок трайността.

# 149
Имам го същия, много е красив и при мен е траен. Също смятам, че се нанася лесно, което е предимство за този тип цветове.

Общи условия

Активация на акаунт