Лакове за нокти - 150

• 35 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Хаха сега яко подпалих....пусто женско любопитство!!! Щом се сещаш за мен ,трябва да го имам..

😀😀😀
Съдейки по “жокерите”, мисля че за този лак става въпрос:

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 21:50 от ~Di~

# 91

Много приятен отдавна желан термолак, благодарение на мила съфорумка Simple Smile

# 92
Не мога да се спра с тези стикери. В интерес на истината, вече се лакирам по-внимателно, бавно, търпеливо и нанасям около 6 слоя общо - 1 база, 3 цвят и 2 топ.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 93
Здравейте лакоманчета Simple Smile да питам тези от вас с по-големи кожички как ги третирате? Изрязвате ли ги или само избутвате? Питам, т.к. моите са ужасно големи и когато са ми ги изрязвали в салон след 5-6 дни започват много грозно да се белят (надявам се разбрахти какво имам предвид). Обаче пък ако само ги избутам, без да изрежа, се личат още по-зле отколкото ако не ги третирам.
И да се оплача, че и аз попаднах вече на кофти топ-а Speed dry на Perfect Sad Предишната бутилчица ми беше супер, но онзи ден си купих нов и няма съхнене - сутрин си се будя "на чаршафи".

# 94
Всяка седмица избутване със стоманен инструмент с 2 края и после изрязване с клещи.

# 95
Аз леко префасонирах предния модел и сега съм така:

Скрит текст:

Пп Пусти мерак да пробвам новото попълнение ваденки. Пък и топ лака на декорациите нещо се беше отдръпнал и ме дразнеше.
Пп Аз кожички не режа и не избутвам, защото нямам. Това е което виждате на снимките. Понякога изрязвам лекинко с инструмента за кожички в основата на нокътя, където израства, там се случва да има известно "загрубяване", но то е минимално и почти незабележимо. Много рядко се налага да действам с инструмента и отстрани на нокътя, когато усетя леко груба кожичка. Инак основно мажа с масла за нокти.
Моя проблем е, че при къси нокти си чопля кожичките отстрани на нокътя и става ужас, затова гледам да пускам ноктаци, за да не си причинявам тоя дискомфорт. И сега, както са къси, едва се сдържам да не почна да ги "чопля", ужасен навик. Sunglasses

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:05 от Джаста Праста

# 96
  • В полите на Пирин планина
Miss Sporty Crush on your nails 064&Rose macaron:

https://www.instagram.com/p/CN9XXyUrkml/?igshid=gtmp036yle1d

# 97
  • Варна
Не изутвам и не режа кожички, те са ми прилепнали към нокътя. Мажа с масла и кремове и не се виждат. Само на 2 пръста частично не ми растат, стоят сякаш са избутани и изрязани, но това е остатък от екземата ми, още не са се възстановили. Кутикулите защитават нокътя от инфекции.

# 98
  • София
Никога не изрязвам кожичките всяка седмица преди лакиране. Правя го на две седмици. Иначе кожичките растат много бързо. Както споделих преди време в темата, откакто ползвам един продукт на Есенс за кутикули, моите кожички растат по-бавно, малки са, само избутвам, ако на някой нокът се наложи с ножичка за кожички изрязвам. Спрях да режа кутикулите отстрани. Вече няма загрубяла кожа там. Когато се сетя ползвам олиото на Sally Hansen с витамин Е за кутикули и нокти.

# 99
s-he stylzone quick n crazy 323/710 + Essence 23 party time 🐍💚

# 100
Ехаа, Преслава, какви дълги са ти станали ноктетата. Много ми харесват. А с този дизайн - още повече. Heart Eyes

# 101

Golden Rose Selective 75
Golden Rose Color Expert 09
essence 44 on air!

# 102
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
21 Cosmetics  и  ваденка. Лентите на показалеца са с лак за рисуване на Golden Rose.

# 103
  • София
Здравейте, момичета. От 2 месеца не съм се лакирала, само се радвам на вашите красоти Flowers Hibiscus
Имам спомен за 18 дневна терапия за заздравяване, търсих, но не намерих за нея. Последно май Георгиева беше правила такава? Може ли да обясните каква е?
Все чупя някой нокът, режа всички до дъно, пораснат малко, пак чупя и ми писна вече. Нокътът се цепва отстрани или направо се чупи. Иначе са твърди. Ползвам стъклена пила, пиля само в 1 посока.

# 104
  • Пеликания
Момичета прекрасни идвам да Ви почерпя, че днес остарях с още една година Grinning

Общи условия

Активация на акаунт