Лакове за нокти - 150

• 35 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Ауу, Маме, много красиво. Heart
Георгиева, чудесно ти се е получило. Heart Eyes Красив е тоя Флормар.
Румяна, много свежо. Heart Eyes
Валентина, много хубаво розАвко. Heart Eyes

# 76
  • Австрия
Снощи пробвах снежния Флормар ...

WoW Heart Eyes Разкошно ти стои, Георгиева.. слагай по-често подобни лакове!

# 77
Георгиева, страхотно се е получило Heart Eyes
Маме, Heart

# 78
Чак на 6-та стр. се записвам Simple Smile
Не излизам без маникюр, миналата седмица един червен Пърфект ми скъса нервите - лакирах се в неделя, в сряда изглеждаше все едно е на 10 дни, та се прелакирах в сряда и в събота сутринта изглеждаше отвратително. Такова нещо не ми се е случвало, на мен (почти) всеки лак ми държи от неделя до неделя, какви са тези своеволия Grinning Ядосах му се и го забутах, скоро време няма да го повторя.
Маме, в един дм мярнах много интересен лак и се сетих за теб - тъмнокафяво с блестящи сини частички, не знам защо с теб го асоциирах, но да споделя Simple Smile Пропуснах да го снимам, ще трябва да се поправя.

# 79
  • Измир
Георгиева ще го извадя и аз това Флормарче 😊.
Ето ме с нов Пастел, който подхожда на крема ми 😄.

# 80
Георгиева, много нежно се е получило и с този стикер, направо страхотно !
Олгарита, искам ти ноктите ! Такова голямо и здраво поле за изява имаш, всеки ден искам да ти гледам произведенията 😃
Днес и аз ще сътворя нещичко, дано ми хареса. Официално - Бел се задържат на ноктите ми най-дълго, на три пласта (само цвят) не се е получило и едно несъвършенство, балонче и пр. Трябва да отскоча до някой магазин за още Бел и стикери.

# 81
Ето го и моят маникюр от събота вечер (днес или утре ще го сменям):

Скрит текст:

Ето този брокат на 21 използвах за декорация, но не се сещам за номерчето:

На безименния се получи интересно, защото лилавият брокат е в лилаво желе, а не в прозрачна база, но на снимките изглежда като някаква мацаница Laughing
Лаковете които използвах са по 2 лилави нюанса на 21 и на ГР Сити калър- на показалеца е 21 номер 05 (на снимката с броката изобщо не си прилича), номерата на другите лакове не запомних. Но ако някоя се интересува, мога да погледна. Simple Smile
Много ми хареса комбинацията от 21 номер 05 и лилавият брокат:

А вдъхновение за лилавите нюанси почерпих от тези люлячета Purple Heart :

Олгарита, Heart Eyes
Кристал, ами, поправи се и го снимай интересното кафяво Grinning
Като си говорите за трайност на лаковете 21...при мен (поне напоследък е така) на четвъртия ден съм с оголени връхчета, а на ден 4-5 задължително ми се обелва по едно парченце от някой нокът, дори и да е миниатюрно. Simple Smile
Ще стане дълъг пост, но много държа да ви покажа разликата в четките Grinning
Скрит текст:

Отляво надясно номерата са:
Габрини Flat brush 368, Габрини Мултивитамин 304 и 386, Перфект 69.
Четките на Габрини Мултивитамин са поне двойно по-тънки отколкото на другото Габрини, на живо са още по-тънки дори Joy

Габринито с плоската четка е страхотен фин сребрист брокат, нанася се чудесно- въпреки че широката четка е равна отдолу; имам подобен сребрист брокат на Бруклин- шишенце и половина Stuck Out Tongue Winking Eye , но аз много харесвам такива фини брокати и са ми много "мързелива" декорация. Innocent  

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 18:36 от dolce miele

# 82
Crystal какъв е този прекрасник, на коя марка ?

# 83
Crystal какъв е този прекрасник, на коя марка ?
А сега де? Въпрос за 100 000лв Smile
Беше на някоя от марките, от които нямам лакове - може би Trend It Up или She, ако съм го гледала в dm, или Аура, ако пък съм го видяла в Лили Smile
Почнах да се чудя къде пък го видях този лак, ще трябва да направя разследване и да изясним тази мистерия със снимков материал Grinning
Просто първата ми мисъл беше "Мамето я виждам с този лак" Grinning
Рядко се впечатлявам от лакове, виждала съм всякакви красоти (било то финиши, текстури, цветове...), та този ми направи впечатление, че е необичайна комбинация: тъмнокафяво с ярки сини шимърчета.
Само лирични отклонения от мен, без снимков материал, но не стигам до снимане. Имам 1 нов бонбоненорозов лак на Мис Спорти, чудя се в каква комбинация да го завъртя, нещо съм без лакова муза. Трябва да разгледам из Пинтерест за вдъхновение, нищо не мога да си харесам.

# 84
Хаха сега яко подпалих....пусто женско любопитство!!! Щом се сещаш за мен ,трябва да го имам..

😀😀😀

# 85
Имам кехлибарено кафяв лак със сини шимърчета, като слюда...на S-he е. Но май става въпрос за друг кафяв лак... Grinning

# 86
  • София
Имам кехлибарено кафяв лак със сини шимърчета, като слюда...на S-he е. Но май става въпрос за друг кафяв лак... Grinning
Така без снимки не става Kissing Heart

# 87
По-късно мога да снимам Simple Smile

# 88
Този на SH- e и аз го имам 😀😀😀

# 89
  • Измир
Pandora много благодаря за комплимента 😊❤.
Долче, зюмбюления маникюр много нежен 💜.
Маме, като видях златната Зоя, веднага си я представих в комбинация с един кафяво-(тъмно)лилав лак, който имам.  Даваш ми идея.

Общи условия

Активация на акаунт