Лакове за нокти - 150

• 36 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Много красиви нокти показвате пак. Аз след като пропуснах две колекции на ЕСИ, без да пожелая някой цвят, отразих лятната им колекция с два цвята ( в Нотино имаше намаление при два или три продукта и нямаше как да мина само с един Joy )

Скрит текст:

# 571
Сега съм на тъмнозелена вълна и си взех един хипоалергичен Bell, отдавна се канех да взема от тази колекция. Шишенцето е доста голямо, номерът е 18 на етикета, на дъното е 17.🤔

Не съдържа формалдехид, толуен и какво беше третото забравих. 😳

# 572
Всички есита ли са с пръстенчета?

# 573
Мисля, че Марголота ги купува от Али експрес 🙂

# 574
Аа някои лакове си имат, детските например. Но може и да са мострички наистина 😀

# 575
Dolce, като Google на темата си Heart Да, от Али са мостричките, предпочитам обикновените като нокът, но при последната поръчка ми бяха пратили и такива пеперудки...Joy

# 576

https://www.instagram.com/p/CPC7I5bMol-/?utm_medium=copy_link
Момичетаааа , заредили ли са новите лакове на Trend it up по при вас ???? Тук още няма нищо 😭😭😭

# 577
# 578
  • София
Цитат на: МamaNaMiro lin

Момичетаааа , заредили ли са новите лакове на Trend it up по при вас ???? Тук още няма нищо 😭😭😭

Кога трябва да ги заредят?
Последно когато бях в ДМ, нямаше ново зареждане.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:25 от Amiamo

# 579
Ето ги и моите мини копченца в лятно настроение. Лаковете са матирани GR ice chic 306, flormar 430 light blue.

Скрит текст:

# 580
А кои са новите на Тренд ит ъп.
Още съжалявам за шимърната серия показана в предния ми пост, че нямаше избор на цветове и тогава грабнах само наличното - нюда и едно разкошно червено. Много хубава серия се оказа, нежна, покривна, бляскава, мажеща се като масло, с хубава четка.

Пп Ел, много ми харесваш така. Heart Eyes
Маме, Румяна, цветни красотички. Heart Eyes

# 581
Здравейте, от няколко месеца имам доста неприятно изменение на нокътя на палеца. От основата до върха има удебелена линия, която прави вълничка на нокътя и като израсте малко се цепи точно по линията. Не мога да ги оставя повече от 2, 3 мм и се налага да скъсявам. Чудя се има ли общо със спрения заздравител на Евелин 8 в 1, който ползвах около 5 години и бях много доволна, защото определено с него ми растяха по-бързо и бяха по-твърди. В момента ползвам заздравителя на Есенс anti split, след като бях чела тук добри отзиви за него, но не виждам някаква положителна промяна. 1 месец пих Геритамин, но за него е рано да кажа дали има влияние.
Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблеми да сподели. Не съм ходила на доктор, надали ще ме вземат на сериозно и някой друг, освен момичетата в тази тема, биха разбрали каква мъка е да не можеш да си отгледаш маникюр и лаковете в шкафа си седят и се сгъстяват Sob, защото ако нямам поне малко порастнали нокти не ми седи хубаво лака и изобщо нямам желание за лакиране... Никога не съм имала такъв проблем. Кажете моля, какво да пробвам? Hands Pray

# 582
t_lady link,

Много ти харесвам късите нокти Simple Smile

# 583
t_lady link,

Много ти харесвам късите нокти Simple Smile
Аз също ги харесвам Sunglasses
Как са ти желязо, феритин? Когато тези неща не са наред може да се отразят на ноктите. Разбира се, може и да е друга причината, но деформации на ноктите, цепене, чупливост, изтъняване, релефни линии и др. се свързват с анемии. Заздравител с формалдехид не е хубаво да се използва дълготрайно, а само от време на време като терапия.
Момичета, имате ли мнение за безацетоновия розов лакочистител? Взех един импулсивно, дано не съжалявам... Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера случайно забелязах, че един мой лак Бел има метално топченце вътре. Погледнах още няколко и те имаха. Мислех, че лаковете на Бел нямат (имаче само на Перфект имам лакове с такива топченца вътре)! 😃

# 584
  • София
Долче, кой розов лакочистител без ацетон  си купила? Марка?

Общи условия

Активация на акаунт