Лакове за нокти - 150

• 36 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
А в немския мейкъп са по 8€, което ми е над психологическата граница за цена на лак на ГР Grinning

# 556
Ааа, не, Ариа...в коментирания сайт някои цветове са по 9, 12, 14, дали не беше към 15 лв за бройка... Flushed Определено се възползват от ситуацията... Mask
Ето моят Sparkling orange:
Скрит текст:

Всички снимки са на непряка слънчева светлина (иначе е още по-светъл), а ето на тази избива малко на корал...

П.С. А, Марголота, ами сигурно от Германия ги внасят холотата... Joy

# 557
  • В полите на Пирин планина
Между 7-9 лева бяха в makeup.bg, когато ги поръчах. Simple Smile

# 558
Там често намаляват, така че наблюдавайте ги.

# 559
  • София
Чакайте и аз да се пльосна със Sparkling orange Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
Джулс, доста добре си го "хванала", много ти отива Heart Eyes

# 561
Понеже стана дума за четка и нанасяне - не знам дали са хвалени в темата, но днес импулсивно си взех ето този лак и ме изненада много приятно.

Нямах големи очаквания, просто цветът ми привлече окото и го грабнах. Четката е страхотна - буквално с по 2-3 движения се нанася. И е много покривен - ако не бързам и съм внимателна, сигурно няма да има нужда от втори слой. Цветът е Marsala, не знам дали всичките са им такива.

# 562
Натка, много хубав цвят! Да, мисля, че всичките четки са им такива (за покривност не знам, някой се беше оплакал от по-светъл нюанс). Аз имам техен сребрист брокат.

# 563
На тая снимка от нета поне на моя монитор е по-червен от действителния цвят. Иначе си права, страхотен е. Хем ненатрапчив и би вървял кажи-речи на всичко, хем не е някакъв бозав телесен цвят дето пък не се забелязва. С години носех или телесно, или само безцветен в над 99% от времето и са ми писнали.

# 564
Чуден е този оранжавейко, Джулс❤❤❤ Много любим ми е и даже имам шишенце за резерва 😁
С Белл 44 съм и златен брокат пак на Белл, но не помня номер

# 565

Скрит текст:

# 566
  • В полите на Пирин планина
Георгиева, Джаста - красиво и елегантно! Simple Smile

# 567
Много хубави тия с шимътите на Тренд ит ъп и в нашия ДМ все няма Neutral Face Ако някой знае къде в София да ги открия да пише Kissing Face

# 568
  • Варна
Някой има ли синьо-зеления брокат на Бел, ако може снимка на нокти или листче?  Зеленото ли преобладава? Чудя се да го вземам ли или просто да си търся сух едър брокат в подобен цвят.

# 569
Това е броката на Белл начерна основа

Общи условия

Активация на акаунт