Лакове за нокти - 150

• 35 970
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Скрит текст:

Скрит текст:

# 646
Едно време се правех само омбре с брокат,тогава нямаше декорации и се чувствах мнооого декорирана 😀😀😀 После ,изобщо спрях с оюбрето ,заради всички ваденки и печати....Сега обаче си го обожавам и доста често си се омбресвам!!! 😀😀😀

https://www.instagram.com/p/CPLKA1jsOTB/?utm_medium=copy_link

# 647
Маме, Джаста, разкошни сте (всяка по неин начин)! 😃🥰
Момичета, припомнете ми, бързосъхнещ ли е Miracle top coat на Перфект? Да знам, че вече го купих Stuck Out Tongue Winking Eye Взех си и базата им Double up, 3 лъскави Габринита, 1 ярко зелен Перфект (неон) и някакъв зелен металически Adlin (коментирахме ги наскоро, чуден цвят е). Харесах и един лимонов жълт Перфект със сребрист шимър, но не мога да се оплача от липса на жълти лакове и пропуснах. Grinning А основно влезнах в Елитис за избутвач за кожички, но нямаше (в такъв голям магазин 🤔 ).

# 648
Маме, а аз имах период, в който правех само воден маникюр. Досещайте се, че беше преди децата Joy

# 649
  • София
Момичета, припомнете ми, бързосъхнещ ли е Miracle top coat на Перфект?
Да, бързосъхнещ е

# 650
Благодаря, Пепе! Понеже пише "touch dry" и има символ часовник,но не пише точно "бързосъхнещ" ☺

# 651
  • Измир
Amiamo, живеем в Северен Кипър и ги купувам от тук, но момичетата ги намират и в БГ. Розово-лилавият му сложих един пласт от белия с шимъра и клиентка ме попита къде си правя гел лака 😄. Съжалявам, че не го заснех.
Весика, слагам снимка на номерчетата плюс един нов зелен перлен Флормар PL442.
Долче, 246 е между сиво и светло синьо. Пу пу доста бързо са израснали ноктите ти. Така ще имаш оправдание да сменяш по често лака 😀.
Mame, Джаста, Георгиева  💙🤎💜

# 652
Олгарита, да кажеш дали стои така сиво-син и на нокти, когато го пробваш (в смисъл, дали не изглежда като сив)! За зеленото няма да съжаляваш, имам го и стои още по-красиво на нокти! За оправданието и израстването на ноктите си права Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес съм на вълна Евровизия и не знам дали ще ми остане време за лакиране 😃 Имах желание за лак, но ще видим.
Ето и новите придобивки, и на блистер (зеленият Перфект е сниман на 2 пласта, и на 2 пласта+ пласт бял Есенс отдолу):
Скрит текст:

Внимание: в Елитис някои лакове на Перфект са без номер!!! Еднакви цветове, някои имат номер, други нямат, на трети има залепен малък стикер с номера...Неоните май нарочно ги правят толкова непокривни (за да са с бяла основа отдолу)? 🤔
 Топ лакът и базата по описание изглеждат чудесно- само че четките им са от най-тънките (а можеше да са така хубави като на лаковете им)...Лаковете на Габрини изглеждат съвсем неотваряни, а са сгъстени и ще им слагам разредител. Иначе са страхотни ефектни лакове, с много голяма дълбочина (не се хваща добре на снимка). Златистото в магазина ми изглеждаше бежавеещо и малко с резерви го взех, но не съжалявам! Лилавото е сребрист брокат с лилави, сини и зелени частички. Черното 🖤 май е със златисти частички, уникален лак!!!
С кой цвят ще ви е най-интересно да ме видите? 🙂  

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:13 от dolce miele

# 653
  • София
dolce, а ти с кой цвят искаш да се лакираш от новите?

olgarita, благодаря за отговора и номерчето. В БГ в makeup го няма този с шимър. Ще го търся. Харесва ми! Simple Smile

# 654
Amiamo, като че ли със зеления неон със златистия лак като декорация...Но и черното е 🖤🖤🖤 Обаче имам и други лакове за пробване и затова... ☺🤔

# 655
  • София
Amiamo, като че ли със зеления неон със златистия лак като декорация...Но и черното е 🖤🖤🖤 Обаче имам и други лакове за пробване и затова... ☺🤔

Очаквам да покажеш зеления неон + златистия. Simple Smile

# 656
  • Варна
Интересни Габринита, малко ми изглеждат като пясъци на снимката.
Минах през ДМ да търся червило на Катрис и видях тези лакове:

Заздравели и цвят в едно, май не съм ги виждала досега. Почти всички бяха със шимър, без тъмночервения.
More than nude имат подобен на белия Пастел със шимъра. Флормар също, ако не се лъжа.

# 657
Тина, да, с грапав ефект засъхват, даже след 1 пласт топ лак се усеща. Но умерено. Може би с 2 слоя топ ще са по-лъскави...Но имат страхотна дълбочина заради фините блещукащи частички.

# 658
Идвам да ви помрънкам малко. Ще ме извините. Ама много се ядосвам последно време. Не мога да разбера основата ли, топ-а ли или капките за изсушаване ми правят номер.. Днес реших да намажа нещо, че от 2 седмици съм на голи нокти. Лакирах се, сложих УВ топ-а на ГР, сложих капки.. минаха повече от 30мин и лака стоеше като дъвка, като току що нанесен. Какво е това чудо не знам. Не мога да разбера в кой продукт е проблема. Преди този топ беше бетон. На 10мин вече можеше да се облека и да изляза.. а сега стои много странно. Предполагам, че е от топ-а, защото основата пробвах веднъж Микросел, веднъж S.O.S на Евелин. Все същото. Ще взема да го изпека в лампата следващия път.. Е, помрънках си.. стана дълго. Ей това намазах, което естествено се развали.. и като си допра два нокътя един до друг все едно ще се залепят един за друг.. Мрън. Rage

Flormar JL02 Salmon pink

# 659
Блъд, ГР имат УВ топ? Thinking Не знаех. Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт