💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 440
  • 992
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Полина едно мисли, друго говори. Поне малко да се беше понапънала, много й личеше на горкана. Лицемерие и фалш, прозиращо отвсякъде.

# 661
  • Варна
Тук сценаристите определено са женомразци. То не бяха змии, червеи, по две игри за жените тази седмица...докато господата спокойно пазаруват в Айко и теглят по една, че жените им не им разбират обяснението ,,малко ляво, после дясно и 25см. по диагонал" Simple Smile

# 662
  • Велико Търново
На тази игра повече ѝ приляга да е двойната. Миналата година я имаше. Някой помни ли дали пак е била "мъжка"?

# 663
  • София
Хареса ми днешната игра, имаше напрежение, мисъл, действие, декори.
Утрешната също беше интересна миналата година, помня, че Дидо се поизложи на нея и нямаше сили да пробива дупките.

Браво на Тина, добре се справи, а и успя само за 5 минути.

# 664
  • Берлин
Ми да се поздравим с победителите Стефка и Ангелчо. Отвратително по всички възможни показатели. За мен състезанието приключи тук.
Дяволо, не очаквах от теб ниско минаване под летвата. Чела съм те в ИВ и как се хвърляше в спор за справедливостта. Тук е просто "щом така са решили"...
И не, По и Мо не заслужават да си ходят. Бяха най-силните участници. Не са моите, но си заслужават финала с всичките си победи. Но набедените за красиви и умни блогъри ще си джитнат в странство с парите от наградата.
Защо всяко предаване в Бг има участта да бъде яко оср@но?!

# 665
  • Испания

Лайвът в момента ми харесва повече от епизода днес.

# 666
Очевидно е също, че от екипа са засилили Поли и Мишо към елиминации тази седмица.
Еми извинявайте, но колкото и да не ги харесвате, няма двойка, която да заслужава да спечели предаването повече от тях. Участваха във всяка една игра и се бориха докрай, познават се идеално и явно са един за друг.

И сега хоп - изведнъж заслужилите на елиминации, а незаслужилите - на върха. Животът е достатъчно несправедлив, за да гледам същото и по телевизията.

Да не говорим и за целия фалш и лицемерие, които се леят от екрана. Радвали се били за връщането на двойките... Тия да ги разправят на шапката на баба ми. Всички са конкуренти и в крайна сметка се борят за победа и за пари. Стефи и Анжело защо са толкова нахъсани, явно, за да осъществят мечтата си да пътуват. Всеки си има някаква мечта, цел, която наградата би му помогнала да реализира.

При това положение няма как да се радват, че на крачка от финала, вместо конкурентите им да намаляват, както би било логично, то се увеличават. И то с двойки, които отпаднаха съвсем в началото, най-малко време са прекарали в къщата и с останалите и най-малко игри са преминали и съответно спечелили.

По-заслужили са Лейля и Иван, Здравка и Миро, че дори и Милена и Иван-Асен, които отпаднаха най-скоро. На някои не им се дава никакъв допълнителен шанс, Лейля и Иван отпаднаха още на първите елиминации, на които бяха, а за други е не просто втори, а трети шанс - Зорница и Вальо веднъж вече продукцията ги спаси от елиминация.
Е, аман! Явно са много ценни с простотията,истеристичните си крясъци и с миекането си.

# 667
А на някой да му хрумна, че Стефи и Анджело може да са станали доброволци. Има такива програми за младежи до 25 към УНИЦЕФ , помагат в страни от 3 свят, с минимален бюджет. Не сме сигурни , че са спечелили.

# 668
  • Велико Търново
Че може да не са спечелили - може. Но кои са тези "страни от Третия свят" в Европа?

# 669
  • Испания
Лейля каза, че най-трудна ѝ е била играта с шаха.

# 670
Хърватия е страна от 3 свят?
Че и ни питат какво бихме искали да видим? Пътешестват си, най-вероятно с цел реклама или като влогъри.

# 671
Аз не разбрах, че в Европа ще пътуват. А само , че ще пътуват и затова така предположих.

# 672
  • Велико Търново

Точно на влогърстване ми прилича. Това е единството, което ми хрумва.

# 673
А на някой да му хрумна, че Стефи и Анджело може да са станали доброволци. Има такива програми за младежи до 25 към УНИЦЕФ , помагат в страни от 3 свят, с минимален бюджет. Не сме сигурни , че са спечелили.
Ооо, не се съмнявай, че щяха да се похвалят и да демонстрират доброта и щедрост, ако бяха заминали на доброволческа мисия с УНИЦЕФ.

Те не отиват в Африка, а да ма'ат гащи по Европата и да ни инфлуенстват с красота и позитивизъм. Stuck Out Tongue Winking Eye Trollface

# 674
Ами доста тъпо ще е от тяхна страна да не изчакат края на предаването, ако наистина са спечелили..
И аз нали съм си наивна и вЕрвам в доброто и си викам тия като Гретето ще спасяват света..пък те инфлуенци..

Общи условия

Активация на акаунт