Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Привет в понеделник!!

Алинка Kissing Heart, колко се зарадвах, че си писала!! Hearts
прекрасен пост, много съм съгласна!!
Цитат
Животът е толкова непредвидим, толкова кратък и ценен.
За себе си бих желала да не съм пропуснала нито една възможност да кажа “обичам те”, да оставя любов и светлина, вместо да съм права.
Hands Plus1
на КБТ им желая да са здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Не крия, че малко се разочаровах с участието на Хайри.
и аз !
Диве Hug и теб прочетох с интерес!
КГ по вашия НФ, хм сигурна ли си?
радвам се, че Уесли е бил в коментарното студио, имам слабост към него като приятел на Къванч.
а по едно време ги беше свършил едни....
Скрит текст:
като спомена другите легенди........
се сетих, че като ученичка бях влюбена в летящия холандец-М. Ван Бастен Grinning
Фенче Kissing Heart, готин е Феязчо Wink
нормално да не се интересуваш от футбол, след като никога не си го правила.
аз се учудвам, че ми се върна тръпката да гледам мачове Wink
а нашите, дано се появят скоро!!
и Ирето ми липсва....Heart

Радвам се, че тук си намираме теми на разговор, освен основната.
Бирсен преди малко писа, че ОГМ подготвят и "Ако кралят загуби" за Стар тв, - през следващия сезон.
Предполагам, че и той ще ни хареса!
Веднага в ТТ почнаха да споменават Къванч, но едва ли ще играе там....
..............................
ДК започва в Кения, от днес.

............................

Позитивна нова седмица,
Хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:45 от Airra

# 436
  • Плевен / София

Помните ли тази сладурана ?

Последно я гледах в Песента на живота, с тази коса едва я познах. С тъмна коса ми е по-хубава сякаш.
Цитат
Айча Варлъер съобщи в интервю за Hurriyet, че окончателно се е преместила в Съединените щати, където скоро ще се омъжи за своя любим, гражданин на тази държава. Тя е започнала да работи на Бродуей в мюзикъл и е напълно щастлива. Що се отнася до Турция, в родината си тя постигна успех (Айча участва в популярните телевизионни сериали Гюмюш, Долината на вълците, Бехзат Ч., Песен на живота), но така и не стана популярна. Всъщност дори не се е стремила особено към това. Да станеш популярен в Турция означава всички да говорят за теб, а това не е много трудно. Но тя не е публична личност, тя е актриса.

Благодаря за новината...Чудех се, защо не чувам нищо за актрисата. Надявам се , че няма да се разсърдиш, че споделих поста ти в темата на Еркан, която прави МАМА-АН....
Здравейте момичета...

# 437
Привет отново, дружки!
Алинка Heart Eyes Много се радвам, че писа, прекрасен пост, благодаря ти!
Цитат
Чувството  ми за справедливост не изтрая на някои писаници, но ефектът пинг- понг няма как да остави и отсрещният участник неокалян.
Изключително огорчена и разочарована от себе си се убедих, че невинаги в спора се ражда истината.
Ето актуален пример с турската преса.
Трябва ли да реагира засегнатият винаги? Не мисля.
Още един пример от живия живот.
Добре те разбрах защо не желаеш и тук да се води подобна полемика. Абсолютно съгласна съм с теб, излишно е, съзнавам го, но, понякога не издържам ... след това съжалявам, ама пусти характер! Особено, ако става дума за близки до сърцето ми хора, направо скачам Laughing И вземе, че ми мине, като си го рекна Stuck Out Tongue Winking Eye Както и да е, ще внимавам да се въздържам в бъдеще, защото много много държа на всяка една от вас тук Heart
Това е абсолютната истина, страхотно казано
Цитат
За себе си бих желала да не съм пропуснала нито една възможност да кажа “обичам те”, да оставя любов и светлина, вместо да съм права.
И с това съм абсолютно на твоето мнение, така е
Цитат
Надявам се, че Къванч и Башак са се капсулирали достъчно дълбоко през годините и не са засегнати.
Аз вече не си позволявам да определям от своя мироглед какво да им пожелавам.
Желая им единствено здраве и живот!
Смисълът на живота е да намериш смисъл в живота.
При всеки различни неща осмислят ежедневието.
Айре Heart Eyes и на теб благодаря за всичко споделено! Kiss
О, едно време дори на мачове съм ходила, но ми мина отдавна тръпката Smile Виж, от концерти не се отказвам никога!
И на мен много ми липсва Ирето Heart Eyes но, явно не и е до писане, разбирам я Cry
Скрит текст:
Дружки, Ирето загуби баба си, за съжаление ...
Гости Hug изобщо нямам нищо против да споделяш каквото и където пожелаеш, знаеш!
Хадии, отивам да гледам Малките престъпления, до петък трябва да го свърша, че отивам за 3 дни на обучение във Велинград, а от понеделник на лагер с децата в Чепеларе Smile

Хубава вечер! Hug
Ето го ашкъма, бе

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:40 от queen_fenka

# 438
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Малко нови снимки

До колкото разбрах са в Измир. Мислех си, че сигурно ще са там. Мисля, че по това време бащата на Башак почина. Понякога помня странни неща.
Лека... Утре ще пиша повече..

# 439
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
ооо ще хайманосваш, браво малко разнообразие!
Пепи Hug , не са в Измир, става на въпрос за новото им куче Измир
снимката е от тяхната къща,
https://www.instagram.com/p/CQGmbAYFx-y/
написаното към снимката...........
Цитат
Днес посетихме Kıvanç Tatlıtuğ и Başak Dizer. Нашето момиче Измир, което намерихме опустошено покрай магистралата, много я обичаме, тя е много щастлива и здрава .. Добри хора, добросърдечни хора, радваме се, че ви има ♥ ️🙏 Добротата е заразна 🧿🙏

А Кузей го е споделил- Шинаси от АЯ!

лека вечер Hug

Blush

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 00:19 от Airra

# 440
Добро утро, дружки!

Айре Heart Eyes мдаа А бе хич не е хайманосване да ти кажа, особено лагера, но си е разнообразие и бягство  от града, да Hands Plus1
Благодаря, че си споделила написаното към снимката, поредни страхотни думи за нашите КБТ! Kiss

Пепи Heart Eyes Kiss
Какъв сладкиш само е мъника на Хазал, да го изядеш Heart

Аничка Heart Eyes Алинка Heart Eyes  преведох нещо, което видях тази сутрин специално за вас двете, като фенове на Чукур и Арас Heart
Скрит текст:
Пост за сбогуване със сериала Чукур от Арас Булут Ийнемли.
"Исках да изчакам малко. Особено изчаквах с нетърпение днешният ден, трудно е да се сбогувам. Чукур ... Цели четири години. Всяка седмица...
Прекрасен, ценен и дълъг път ... Пътят е важен в живота на човека ... Винаги съм вярвал в силата на историята. Да поднасям история - това е моето най-ценно желание. Ние се срещнахме в такава история, която ни погълна всички. Не на всеки е съдено да работи с такъв екип, с такава история, но ние бяхме в това. За това е добре, че те има, благодаря ти, Гьокхан Хорзум! Толкова ми е трудно да изразя емоциите си с думи, да ме беше научил на нещо, сърцето ми ще изскочи от това, което пиша, слушам Ya Sidi, така излиза .
Имахме такъв актьорски състав, че нямам думи. Дори не е в моята власт да кажа нещо. Вие ще знаете на какво се научих, какво опитах. Добре е, че ви има, мои скъпи колеги, моите сестри, братя, приятели ( при това скъпи приятели), екип, екип, екип. Като, че ето тук е заложено всичко, включително и това да сме екип. За това -  семейството е всичко. Веселие, стрес, тъга, много умора и много любов, но когато се кажеше „3-2-1, Мотор!“, всички бяха заети с  работа. И при това с цялото си сърце. Това е толкова специално. Още повече, че екипът е всичко. На скъпият ни продуцент, Керем Чатай, който винаги е стоял зад този екип, винаги е следил за качеството и всичко останало, голяма благодарност. Благодаря и на Show TV за подкрепата. Тези 4 години бяха изпълнени с толкова душевност, болка, радост, стрес, забавление, трудности, успех и грешки. Колко хубаво! Винаги ще съществува на много скъпо, много специално място. Добре, ние направихме всичко, разказахме тази история, но ако тази история не беше достигнала до зрителите, би ли имало смисъл да я споделяме? Разбира се, че не. Много благодаря на всички тези, които споделяха, гледаха, разказаха, изживяха тази история с нас. И на моят измислен приятел Ямач Кочовалъ.
Грижете се за себе си! Тамам ? ( Докато пишех, очите ми се напълниха със сълзи, как ще разкажа в документалния филм?) Ще има ли документален филм? Леле ... Много благодаря!

Харесах си един коментар над този клип в КТСА Hands Plus1
Цитат
This series was only Kivanc's third.  We had seen him grow and develop as an actor through Gumus and Menekse ile Halil.  But...... this series..... makes us sit up and take notice!   Oh boy... do we take notice!  One wonders where he goes to get the acting experience needed to portray this character.  Where he goes.... in the sense of where he goes deep inside himself to find that well of knowledge needed to bring out the personality of Behlul.  His personal experience does not seem to offer up much on this aspect.  So one can only conclude that he just has the talent and instinct to bring up what is needed for each character.  This tells me that he is a natural!   Yes he works hard at this craft but he also has this natural instinctive ability to draw upon when he needs it.  A rare quality.  It makes him stand out and we see it when he is on screen.  That magnetic quality - that star quality!  Click on the link to see the video
Този сериал беше едва третият на Къванч. Бяхме го виждали да расте и да се развива като актьор чрез Gumus и Menekse ile Halil. Но...... този сериал..... ни накара да седнем и да обърнем внимание! О, момче... обръщаме ли внимание! Човек се чуди къде отива, за да получи актьорския опит, необходим за изобразяване на този герой. Къде отива.... в смисъл къде отива дълбоко в себе си, за да открие онзи кладенец от знания, необходим за извеждането на личността на Бехлюл. Личният му опит изглежда не предлага много на този аспект. Така човек може само да заключи, че просто притежава таланта и инстинкта да повдигне необходимото за всеки герой. Това ми говори, че той е естествен! Да, той работи здраво в този занаят, но също така притежава естествената инстинктивна способност да рисува, когато има нужда от него. Рядко качество. Това го кара да изпъква и го виждаме, когато е на екран. Това магнитно качество - това звездно качество! Кликнете на линка, за да видите видеото
Превода е с гугълчо Smile Но, добре се разбира какво е искала да каже авторката на поста.

Еха! Каква прелест е този колаж!

Пожелавам ви прекрасен ден и настроение, дружки!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 06:33 от queen_fenka

# 441
Хубав вторник! Hug

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното, хареса ми! Flowers Hibiscus
синът на Хазал е голям сладур....
аз това си бях харесала:)
Скрит текст:

едно ново страхотно клипче от  Kathy, само малко е прекалила с дължината....
и супер любима песен..

Цитат
ㅤㅤㅤㅤㅤ🆕Романтический отпуск Кыванча и Башак начинается!
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Этим летом Кыванч отправится к соседним берегам!
План отдыха Кыванча и Башак готов, два месяца пара проведет в греческих водах на своих люксовых яхтах.
По завершению съемок сериала "История подводной лодки", главные роли в котором исполняют Озге Озпиринджи и Кыванч Татлытуг, актеры распланировали свои отпуска.
Кыванч Татлытуг проведет отпуск вместе с женой. Путешествуя и ныряя в бухтах Мармариса на своих новых роскошных лодках, которые он купил в прошлые годы за 4 миллиона 500 тыс. тур. лир, он обеспечит себе дополнительный комфорт тем, что превратит свои яхты в соседей.
Знаменитый актер хочет испробовать путь к греческим островам, ведь Греция вновь открыла свои границы для туризма, которые были закрыты в связи с короновирусом.
Пара, которая мечтает провести у соседних берегов 2 месяца, с нетерпением ждет, когда сможет отплыть по синим водам.
пишат си хората:))
https://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/kivanc-tatlitug-ile-basa … l-komsuya-cevirdi

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 13:47 от Airra

# 442
Здравейте , дружки ! Grinning
 Айре Hugпишат си хората тва им е работата .
 Може и да е верно  за Киво , то яхтите не са като доматите Joy немойм си ги позволим .
Аркадаша е зает , още снима ама иска да е вече при златните си риби и русалка ..... пардон Дуда Joy
 Всичко друго е ама не и русалка нежна .
Орси ти си от моят отбор . Само така .  Не я познаваме лично , даже  не ми трябва , щото усещам нема си допаднем Mask Просто има нещо отблъскващо в нея не само външно .

По - късно ще пишем повече сега да метна това от Ранини .
 Брех и трети сезон на Йешилчам . FlushedДали Чаго ще се съгласи ?
 Графика е натоварен . Между  другото много добри отзиви има от зрителите и блу тв се радва и гордее с проекта и звездата .  Още не съм изгледала финала на сезона , карам я на гифки и снимки .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1799150

Ауууу страхотен клип и песен  в тон с Киво ! Heart Eyes Ще го споделя и в нашата тема Wink

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 14:19 от femmi2

# 443
Привет, сладурки Heart Eyes Благодаря ви за всичко споделено Flowers Hibiscus

Красота BlushHeart Eyes
едно ново страхотно клипче от  Kathy, само малко е прекалила с дължината....
и супер любима песен..

Айре Heart, Фенче Heart, благодаря ви за страхотните поздрави и за това, че подкрепяте отклоненията ми от Киво Blush

Фенче Heart, много мило, че специално си го превела за нас Kissing Heart! Не е ли прекрасен Арас, във всяко отношение - как да не си му почитател!!!

Аничка Heart Eyes Алинка Heart Eyes  преведох нещо, което видях тази сутрин специално за вас двете, като фенове на Чукур и Арас Heart
Скрит текст:
Пост за сбогуване със сериала Чукур от Арас Булут Ийнемли.
"Исках да изчакам малко. Особено изчаквах с нетърпение днешният ден, трудно е да се сбогувам. Чукур ... Цели четири години. Всяка седмица...
Прекрасен, ценен и дълъг път ... Пътят е важен в живота на човека ... Винаги съм вярвал в силата на историята. Да поднасям история - това е моето най-ценно желание. Ние се срещнахме в такава история, която ни погълна всички. Не на всеки е съдено да работи с такъв екип, с такава история, но ние бяхме в това. За това е добре, че те има, благодаря ти, Гьокхан Хорзум! Толкова ми е трудно да изразя емоциите си с думи, да ме беше научил на нещо, сърцето ми ще изскочи от това, което пиша, слушам Ya Sidi, така излиза .
Имахме такъв актьорски състав, че нямам думи. Дори не е в моята власт да кажа нещо. Вие ще знаете на какво се научих, какво опитах. Добре е, че ви има, мои скъпи колеги, моите сестри, братя, приятели ( при това скъпи приятели), екип, екип, екип. Като, че ето тук е заложено всичко, включително и това да сме екип. За това -  семейството е всичко. Веселие, стрес, тъга, много умора и много любов, но когато се кажеше „3-2-1, Мотор!“, всички бяха заети с  работа. И при това с цялото си сърце. Това е толкова специално. Още повече, че екипът е всичко. На скъпият ни продуцент, Керем Чатай, който винаги е стоял зад този екип, винаги е следил за качеството и всичко останало, голяма благодарност. Благодаря и на Show TV за подкрепата. Тези 4 години бяха изпълнени с толкова душевност, болка, радост, стрес, забавление, трудности, успех и грешки. Колко хубаво! Винаги ще съществува на много скъпо, много специално място. Добре, ние направихме всичко, разказахме тази история, но ако тази история не беше достигнала до зрителите, би ли имало смисъл да я споделяме? Разбира се, че не. Много благодаря на всички тези, които споделяха, гледаха, разказаха, изживяха тази история с нас. И на моят измислен приятел Ямач Кочовалъ.
Грижете се за себе си! Тамам ? ( Докато пишех, очите ми се напълниха със сълзи, как ще разкажа в документалния филм?) Ще има ли документален филм? Леле ... Много благодаря!

Пепи, Диве, Гости, Орси, Феми, Heart Eyes Nature Sunny Flowers Tulip

Алинка Heart, благодаря ти за този изключителен пост!!! Подписвам се с две ръце под всичко Heart Exl И аз имам прекалено развито чувство за справедливост, което се опитвам да овладявам... Да бъдем добри, вместо прави; внимателно да избираме каузите си; да не съдим хората през собствената си призма Flowers Four Leaf Clover

Чувството  ми за справедливост не изтрая на някои писаници, но ефектът пинг- понг няма как да остави и отсрещният участник неокалян.
Изключително огорчена и разочарована от себе си се убедих, че невинаги в спора се ражда истината.
Ето актуален пример с турската преса.
Трябва ли да реагира засегнатият винаги? Не мисля.
Още един пример от живия живот.
Ужасяващите минути на терена на двубоя Дания- Финландия.

Избирам си каузите, за които си струва да възставам.
Надявам се, че Къванч и Башак са се капсулирали достъчно дълбоко през годините и не са засегнати.
Аз вече не си позволявам да определям от своя мироглед какво да им пожелавам.
Желая им единствено здраве и живот!
Смисълът на живота е да намериш смисъл в живота.
При всеки различни неща осмислят ежедневието.

Ани, Heart Eyes искам специално да ти благодаря за постовете! 🌺🌺🌺
Прекрасно си го казала! На една честота сме! ❤
Айре, Фенче, Пепи, Орси, Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Благодаря и на вас!
Скрит текст:

Ирка CryHands PrayBroken Heart
Скрит текст:
И на мен много ми липсва Ирето Heart Eyes но, явно не и е до писане, разбирам я Cry
Скрит текст:
Дружки, Ирето загуби баба си, за съжаление ...

И да завърша с един, според мен, доста мъдър и положителен човек Heart

# 444
Аниии Hug

Ехаааа ,  Ихааа какъв тийзър  за сезон 2 горещ и примамлив . Моето лошо момчееее пу кеф ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
нерде без цигарата Grinning

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 20:33 от femmi2

# 445
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Ами през деня не ми остава време. А и вечер вече съм заета с футбола.
Благодаря ви за споделеното!!!
Алиннка, благодаря, специално за поста ти!!!
Съжалявам, че на Ирка се е случило това. Дано бързо се съвземе!!!
Айре, това с Нетфликс беше по времето на меркурия.
Когато пуснаха трея на Атийе - тогава го видях.
Казах си - после от другото лапи ще направя снимка на екрана.
Да, ама ... - след няколко дни се сетих и К/Г го нямаше.
А вчера, като влязох и Сънят на пеперудата я нямаше.
Но пък имам доста добра зрителна памет. Не се хваля.
Снимките на сериалите бяха в решетка по три .
На първия ред вторият беше на Йойкю сериала, третият - СП,
на втория ред първи Гордиев възел, .....
на третия ред първи - К/Г и се виждаше само Кузей.
А преди малко гледам, че и сериала на Йойкю го няма вече.
Не съм много на ти с Нетфликс. Всеки ден ли ги сменят, не знам.
Фенче, от сега виждам, че ще липсваш на всички ни.
И на мен много ми харесва детенцето на Хазал. Голям сладур е!
Ани, специално благодаря за постовете-резюмета!!!
Феми, благодаря за инфото за Ча!!!
Пепи, не ме хвали толкова, че ще взема да се изложа!!!

А, това гифче, го извадих с голям зор >>>

Не знам дали ще ви е интересно да ви надувам главите с европейското,
но за всеки случай щракнах приятеля Уесли в тв-студиото.
Оная вечер не беше с бяло сако и ми се видя по ..., ама сега ...
Предупреждавам, че качеството на картината не е добро  >>>

Скрит текст:

И това срещнах по пътя, та >>>

Скрит текст:

# 446
Добро утро, сладурки!

Благодаря на всички ви за споделеното!
Айре Heart Eyes много е сладък Фико навсякъде, но си избрах тази снимка заради хитрата муцунка, която е направил, артист е от сега Smile
Клипа на Катя е страхотен! Хич не се е уляла с времето, за мен, де , щото никога не ми е в повече да гледам по-дълго мърдащ патрона Satisfied
Значи вече е решено къде ще карат почивката си КБТ , а ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Да видим, може пък  този път да познаят
Сега ще се изкупят и тези якета Laughing

Феми Hug няма ли най-после някой да преведе Йешилчама, бе ... не ми се гледа с руска озвучка хич.
Ани Heart Eyes страхотен обзор си направила на всичко казано тук, както само ти умееш, благодаря! Kiss
Дааа ... имаме с теб еднакъв проблем Ама добре е, че се опитваме, де, на мен не винаги ми се отдава, на теб повече Heart
Цитат
И аз имам прекалено развито чувство за справедливост, което се опитвам да овладявам...
Радвам се, че съм ти доставила удоволствие с превода. Да, прекрасен е Арас, много го харесвам като актьор, явно е и много добро човече, но не съм му почитател, не ми се получава, моят фаворит си е един И в това отношение съм си такава странна ... много трудно може да ме впечатли някой, но пък направи ли го веднъж, и то така, че сякаш ме е треснал с нещо много яко по главата, то това е завинаги. Само два пъти ми се е случвало това чудо, първия знаеш кой е и до днес е все така Heart
Диве благодаря за споделеното! Kiss Няма значение кой кога пише, важното е да пише. Този гиф е невероятен, ейвала за майсторлъкът ти!

И на мен ще ми липсвате, ама този път ще е за малко. В неделя ще се обадя непременно, а после от лагера може да се пробвам с телефона, но не обещавам , че ще се справя Не мога да пиша през него и това си е, освен кратки съобщения.
Нямам идея какво се случва на Нетфликс, не съм им абонат Thinking Благодаря за снимката на Уесли, доста се е променил наистина.
С този клип ви пожелавам прекрасна сряда!

# 447
Привет!! Hug
Благодаря за всичко споделено, което прочетох с интерес! Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart, Ани Kissing Heart, Диве Hug, Феми Hug
Днес не ми е ден...на вас пожелавам усмихнат следобед!! Flowers Blossom

....................
стара снимка с гръцки фенки

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 18:39 от Airra

# 448

Привет, момичета 🤗🤗🤗

# 449
Хай, дружки!
Айренце Heart Eyes щом не ти е ден, почивай! Гушки от мен !

Няма нищо ново, та ви мятам две клипчета и едно доволно куче около патрона Hands Plus1

Привет, Пепи Heart Eyes благодаря за снимката!
Изгледах финала на Момичето ... ах, тази Фериде... какво само е направила с психиката на момичето от страх да го предпази Rage И за пръв път видях, че все пак обича Налан, макар и по много странен и неприемлив за мен начин Thinking Как и затвори под носа вратата и какви думи и каза само, а Налан имаше такава огромна нужда от нея именно в този момент... Видя се, че Фериде кърви отвътре, но не отвори вратата ... Обаче много ме изкефи как хвана онази никаквица за косата и какви и ги наговори, това заслужаваше тази безсрамница. Не се и съмнявам, че ще си намери майстора в лицето на Фериде и като нищо може да я вкара в ада. Седат се напи и отново о..а всичко, много ме вбеси За мен той изобщо не е влюбен в Налан, просто му е интересна, защото е различна от всички, но бързо ще му омръзне Thinking Хареса ми какво го предупреди Музо, какво ли ще се случи между двамата ? Седат действително е едно голямо разочарование и според мен. Не мога да си представя как ще живеят тези двамата заедно, ама да видим. Значи на времето друго момиче, в което е бил влюбен и Музафер си е изпатила явно отново от онази пиявица Джана. Сега отново изпитва такава несподелена любов, много ми е мъчно за него ... А Хайри ми е интересно кой ли ще го играе, доколкото се видя, не е някой Аполон в тялото, напротив, пък в книгата казват, че бил млад и красив, та да видим Smile
Лекинка! Hug

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:22 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт