Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
.

Привет,  момичета!

Аз  не съм фенка никому, затова с чиста  съвест  възкликвам на тази снимка: каква красота!

Само да попитам, това, че е в тениска на Мави означава ли, че снимката е рекламна! Защото не ми се струва такава.

Отдавна не съм влизала във форума и ми се насъбрало доста да прочета. Благодаря ви за това! На Алинка само да й кажа, че няма нищо по-хубаво от това да предизвикваш полемика. Различни хора, различни мнения, а и темата се оживява така. По отношение на линията слаби сценарии - добри актьори, според мен  няма точна формула. Всеки решава сам за себе си какво и дали да продължи да гледа. За въпросния Вавилон четях  в темата за Ергенчови. И самите момичета там се ядосваха. Да, той е бил предназначен за Нетфликс, но решават друго. И май пак парите бяха в дъното на нещата. Мисля си дали френският израз "Шерше ла фам" /търсете жената/ е валиден в днешно време. Когато парицата-царица е въздесъща. Не, че не е била, но сега е хептем "на мода"! 

За това, което Гости е поместила и аз го видях в интернета по телефона си и се поядосах. Защото е не само неделикатно, но и просташко вече. Ми да престанат с тази тема. Ако с някоя двойка стане нещо, ще си проличи. Та като писах двойка - радвам се за хубавите промени в личния живот на Йоздемир. Нека е здрава и щастлива.

За реакцията на някои фенки относно плача на нашето момче . дали нямат нещо общо с една друга тема, където преди много години пак така коментираха този плач и то в шедьовъра ЗП! Та както Дива писа, заради фенките се обръгвам и от обекта им. Приятна е за гледане, но като човече не я чувствам нещо! Нищо лично, моля ви!

На всички ви пожелавам здраве и стоицизъм, защото като ви чета май всички се нуждаем в момента от това! 

И само да допълня към Феми - ужасна ми е тази Дойгу! Ама много. Че и от колко време са заедно. Не, че и той е лесен, вероятно по-скоро не.

За всички вас, и които не ви споменах - силна прегръдка!

Хайде, лека!

# 421
Добро утро!

Орси Flowers Hibiscus Липсваше ми, джанъм!
Тази снимка и още една ги споделиха от МАВИ, но рекламни или не, са прекрасни! Аз като фен също го заявявам с чиста съвест Laughing А тази с Генчо не ти ли хареса ? Thinking
Феновете веднага свързаха червения анцуг на тази снимка с този на Бехлюл, да си призная, и аз като го видях с тази прическа си спомних Бехлюл Smile Но, двата екипа са различни, макар и червени Smile

Оставям ви, отивам до нашите, а след това сме поканени с колежката на парти с родителите и децата по случай завършването на учебната година. Не ни се ходи много и в почивния ден на такова шумно място, но няма как да откажем на толкова мила покана. Та, до довечера по някое време Hug

# 422
Хубава събота!! Hug

Орси, привет Blush
снимката, която си харесала я постнаха Мави, послучай Деня на околната среда.
Вавилон не беше точно за НФ, но това не е толкова важно...
не харесваш Дуйгу?? може би искаш да кажеш Бурджу, героинята й в МУ, щото Дуйгу като не я познаваш, как така се настрои толкова с/у нея? Wink Според мен е готина, не се взима насериозно, пък и с Башак са близки.
за полемиката, хубаво е да си намираме различни теми на разговор, както и правим, но нека никой не остава с кофти чувство вътре в себе си, както и стана.....Pensive
а турските медии, още ме държи от вчера Confounded
Фенче Kissing Heart, от къде знае Бирсен, ами Къванч си има ПР-и, които отговарят за присъствието му в медиите.
на теб приятно мероприятие довечера!!
от вчера Европа е футбол....
когато бях запалянко, винаги съм подкрепяла италианския футбол.
снощи за първи път бях за противниковия отбор, демек за Турция Wink ама паднаха.
горкия Мерих Демирел  вкара автогол.....

и какви снимки ми попаднаха при арабите във ФБ
Heart

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 14:24 от Airra

# 423
Привет, момичета 🤗🤗🤗
От днес ми отпадна един ангажимент и се надявам вече да имам повече време да пиша.
Орси, напълно съм съгласна с теб, че вече е просташко това, което правят някои журналисти. Айра, много се надявам, това да не повлияе на поведението на Къванч и Башак. За пръв и последен път ще си позволя да коментирам тази тема.
Преди месец като гледах за пореден път гледах "Хайде, сине" четох интервю на Къванч от първа страница, правено след филма. Там журналиста директно пита Къванч кога смята да стане баща. Отговорът на Къванч беше приблизително следния, да не се притесняват за тях, защото когато те решат ще имат дете. Това е.
И на мен първата асоциация на снимката с Генч ми беше Бехлюл. И то не толкова заради облеклото, колкото заради косата и цялото излъчване.
Снощи бях толкова уморена, че не можах да заспя 😂 и изгледах Момичето.
Наистина много красива Налан , дори днес във Фейсбук видях информация, че това била най- обсъждана тема в СМ в Турция. Най-после видях друга Фериде, но хващам някакви несъответствие в сценария или играта най-вече на Седат. Актьорът много ми харесва как играе влюбен в Налан, но не мога да усетя Седат привлечен от Джана. Без да искам си правя асоциация точно с Бехлюл, как Къванч само с един поглед предаваше цяла палитра от различни емоции. Сигурно още не сте го гледали и повече няма да пиша. Ще чакам вашите впечатления да видим вие какво мислите.
Да , в книгата Хайри е по млад, с три деца, но мисля, че сме  сценаристите много не са се съобразили и с възрастта на Налан ,та може и тук да променят този факт. Не познавам актьорите, които се тиражират в момента и не мога да коментирам.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 424
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Докато не съм забравила -  
Червеният екип на Къванч от ЗП е екип на университета Галатасарай.
Бехлюл учеше там и носеше и тениска с емблемата на университета.

Извинявам се най-искрено, ако някой е останал с неприятно чувство от писанията ми!!!
Ама този меркурий ме съсипа този път.

Снощи на европейското Мерих ме попари ...
Точно той го откри по най-нещастния начин.
И тъкмо щях да пиша сега още нещо, но всичко ми се изпари
от инфарктните кадри от мача на европейското.

# 425
Привет, дружки! Hug Не ми се ходеше особено на това парти, обаче беше чудесно! А децата така ни се нахвърлиха като ни видяха, все едно не сме се виждали месец Laughing Родителите ни благодариха за всичко, което правим за децата им, беше много вълнуващо преживяване! 4 от децата ми отиват в предучилищна в училище на есен / за да успеят да влязат по-лесно в 1 клас/ а 3 направо в 1 клас. Ще ми липсват тези дребосъци ...
Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Диве Heart Eyes Kiss
Айре Heart Eyes страхотни снимки, втората и третата съм ги виждала, но първата не.
Hands Plus1
Цитат
за полемиката, хубаво е да си намираме различни теми на разговор, както и правим, но нека никой не остава с кофти чувство вътре в себе си, както и стана.....
В този начин на общуване понякога се случват и такива недоразумения, за съжаление.
Пепи Heart Eyes и аз се надявам да имаш повечко време за нас! Непременно ще споделя впечатления, когато изгледам Момичето. Бурджу е истинска принцеса в сватбената си рокля, да! Много ми е красива и талантлива Heart
Феяз / Седат / не мога да го усетя по принцип аз. Не, че играе лошо момчето, не, но в съпоставка с останалия каст ми е слаб още като актьор, може би няма много опит,  знам ли Thinking Но, с Бурджу ми харесват един до друг.
Диве Kissing Heart е, този гиф направо ме побърка, страхотен, благодаря ти! Kiss

Няма нищо в писанията ти освен истини, няма за какво да се извиняваш, не си обидила никого тук. Ама и аз като Пепи да си кажа за последен път - най-много от всичко в този живот мразя лицемерието. Докато излъчваха ДК,  какво ли само не четохме от фенките на партньорката ни за играта на Киво, най- вече, че не можели да усетят емоциите на героят му , това бил най-слабият сериал на Туба и т.н. Пък сега видиш ли, след като се продаде в 100 държави и има успех навсякъде, номиниран беше за ЕММИ, същият сериал май не им е толкова слаб, а Киво вече е страхотен актьор, само дето в любовните сцени бил сдържан, смях! А бе, да си драскат каквото си искат, щом ги влече,  бана не ми е точно тяхното мнение, съжалявам само, че изобщо го споделих Няма повече, сьоз Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Една чудесна новина прочетох - Доктор Чудо го пускат по бтв Лейди  от 14 юни . Много ми харесваше, но и него зарязах и аз вече не знам на коя серия беше, от липса на време. Ще се излъчва  всяка делнична вечер от 21:30 до 22:30 ч. с повторения на следващия ден от 10:00 до 11:00 ч.

Лека и синеока! Hug

# 426
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, то винаги става така, накрая толкова сме уморени,че искаме всичко да свърши, но тези прощални партита са много емоционални. И ние се готвим след две седмици, но първо да минат изпитите другата седмица.
Дива, обичам да те чета и ще се радвам по често да пишеш.
Али, не разбрах защо се извиняваш за предизвиканата полемика. Нали затова е форума. А и ти толкова красиво пишеш. Мисля, че си много деликатен човек едва ли някой би се обидил или разсърдил. Да, както беше написала Дива, вие имате своето по - дълго форумно минало и сигурно си имате своите не добри , но пък и много добри преживявания. Аз имам наблюдения само от тук и както не веднъж съм казвала изключително много ми е приятно. Но пък съм чела и някои стари теми за Къванч и до някъде разбирам за какво говорите. Не чета други форуми, защото нямам никакъв интерес към други актьори. В интерес на истината, като ви открих вас влизах в групата на Елчин, защото ми беше интересно как нейните фенки ще коментират Сблъсък. Много бързо се отказах, защото там основно се пишеше за проекта на Баръш, а това въобще не ме вълнуваше.
Много се надявам с моите писания да не съм предизвикала някакви неприятни чувства във вас. ❤️
Ще чакам вашите впечатления от Момичето.
Айра, Ани, Али, Орси, Дива, Фени, Феми, Ирка една голяма 🤗🤗🤗
Хубава неделя ви желая

# 427
Хай, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Цитат
то винаги става така, накрая толкова сме уморени,че искаме всичко да свърши, но тези прощални партита са много емоционални. И ние се готвим след две седмици, но първо да минат изпитите другата седмица.

Джан с бебе Роман

Искаше ми се да видя Ойкю с него, дано!
Хубав ден! Hug

# 428
Хелоуу!! Hug

Пепи Hug
Цитат
Аз имам наблюдения само от тук и както не веднъж съм казвала изключително много ми е приятно.
Heart Decoration
аз нямам никакво желание да обсъждам стари форумни емоции..../е ако са с положителен знак, може Wink /
както е написал Киво към последната си снимка с мотора-продължаваме напред.
за Момичето, без проблем си обсъждай, аз гледах серията/не цялата, онлайн/ чакам си бг. превод
Наистина Седат е много убедителен, когато играе влюбен в Налан, но и аз не го усещам да е толкова страстен и ненаситен към гадината Джана.
докато Бехлюл- с всеки поглед и фибра на тялото си, показваше страстта си към Бихтер.
Диве Hug,
охх ужасно беше с датския футболист вчера, добре, че го спасиха.
Не знаех в кое уни е учил Бехлюл, той щото се скъсваше да учи де Laughing
супер гифчета си постнала!! а Мерк. да свършва вече, че само недоразумения носи.....

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!
браво, че си си изкарала добре!!
Налан е като принцеса, но за съжаление е толкова объркана и нещастна....
Феяз няма почти никакъв опит, участвал е в Гласът на Турция, но има заложби момчето.
Доктор Чудо- знам, че ще го дават, ще погледна малко заради играта на актьорите, иначе не ми е до медицински сериали.....
ето я Ойкю, ама бебето не се вижда........

Преди малко прочетох в ТТ, че Йозге ще си имат момиченце и, че сватбата им ще е през септември.

за неделно настроение/ново от Еирини

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 13:48 от Airra

# 429
  • Плевен / София

ето я Ойкю, ама бебето не се вижда........

Благородно завиждам на жените, които не им личи след раждане, че са станали скоро майки....
Здравейте момичета,

# 430
Айре Heart Eyes благодаря, хубава снимка, Ойкю си е същата, както преди да роди. Дано ти стане интересен Чудо доктор. На мен много повече ми хареса играта на турските актьори от тази на актьорите в американския римейк, който даваха по нашата тв. За пръв път оцених Танер и Онур Туна като актьори,  страхотни роли правят. Много ми е интересен на мен, ама аз обичам такива сериали. Сега тъкмо ще си го догледам. Значи съм познала за Феяз, нищо, ще се отпусне с времето. И аз чакам с нетърпение превода на 9 серия.
Благодаря за клипа, действително доста снимки сме получили, не можем да се оплачем.
Гости Hug Hands Plus1 Супер изглежда нашето момиче, да.
Малко оригинални, поне за мен колажи да споделя

Помните ли тази сладурана ?

Последно я гледах в Песента на живота, с тази коса едва я познах. С тъмна коса ми е по-хубава сякаш.
Цитат
Айча Варлъер съобщи в интервю за Hurriyet, че окончателно се е преместила в Съединените щати, където скоро ще се омъжи за своя любим, гражданин на тази държава. Тя е започнала да работи на Бродуей в мюзикъл и е напълно щастлива. Що се отнася до Турция, в родината си тя постигна успех (Айча участва в популярните телевизионни сериали Гюмюш, Долината на вълците, Бехзат Ч., Песен на живота), но така и не стана популярна. Всъщност дори не се е стремила особено към това. Да станеш популярен в Турция означава всички да говорят за теб, а това не е много трудно. Но тя не е публична личност, тя е актриса.
Хубава вечер! Hug

# 431
Гости Hug
Айре Heart Eyes благодаря, хубава снимка, Ойкю си е същата, както преди да роди. Дано ти стане интересен Чудо доктор. На мен много повече ми хареса играта на турските актьори от тази на актьорите в американския римейк, който даваха по нашата тв.
Скрит текст:
За пръв път оцених Танер и Онур Туна като актьори,  страхотни роли правят. Много ми е интересен на мен, ама аз обичам такива сериали. Сега тъкмо ще си го догледам. Значи съм познала за Феяз, нищо, ще се отпусне с времето. И аз чакам с нетърпение превода на 9 серия.
Благодаря за клипа, действително доста снимки сме получили, не можем да се оплачем.
Гости Hug Hands Plus1 Супер изглежда нашето момиче, да.
Малко оригинални, поне за мен колажи да споделя

Помните ли тази сладурана ?

Последно я гледах в Песента на живота, с тази коса едва я познах. С тъмна коса ми е по-хубава сякаш.
Цитат
Айча Варлъер съобщи в интервю за Hurriyet, че окончателно се е преместила в Съединените щати, където скоро ще се омъжи за своя любим, гражданин на тази държава. Тя е започнала да работи на Бродуей в мюзикъл и е напълно щастлива. Що се отнася до Турция, в родината си тя постигна успех (Айча участва в популярните телевизионни сериали Гюмюш, Долината на вълците, Бехзат Ч., Песен на живота), но така и не стана популярна. Всъщност дори не се е стремила особено към това. Да станеш популярен в Турция означава всички да говорят за теб, а това не е много трудно. Но тя не е публична личност, тя е актриса.
Хубава вечер! Hug
Фенче Kissing Heart
аз ще погледна само началото , сега съм на футболна вълна, предполагам и Къванч Wink
а, че турците са по-добрите актьори, въобще не се съмнявам Hands Plus1
Диве,
Скрит текст:
и лалетата са ми много любим отбор и на това първенство съм за тях  Hands V
страхотен мач тая вечер!!

Феяз е по-скоро певец и музикант, в ИГ му има доста клипчета с негови изпълнения......
https://www.instagram.com/feyyazserifoglu/
сладури Grinning
https://www.instagram.com/p/COpxpNihMks/

за Айча, май няма кой знае каква успешна кариера след Перла и оня сериал с Петтекая, иначе  ми е много чаровна, но с тъмна коса!

Nature Stars

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 17:00 от Airra

# 432
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря на всички ви за споделеното!!!

Първо специално да се извиня на Алиннка!!!
Нали знаете, че съм малко дива.
Има ли повод, се връщам към началото на тукашната си кариера,
когато бях доста по-боса и още по-дива. Не е за хвалба, но ...
Тогава влязох направо с джапанките в А групата.
Както казва Фенчето - Такава съм си. Всяка роза си има бодли.
Моля ви, не ми се сърдете!!!

За Университета Галатасарай и Бехлюл - Да, беше малко "вечният студент",
но все пак се дипломира и носеше емблемата на университета. Реклама.
А на снимката с Генчо е на адидас. Да не помислите, че е реклама.
За тези , които чакат Атийе и гледат сега втори сезон, да си знаят,
че няма как да им хареса, ако не започнат от първи.
Те и без това бяха заснети заедно.
Като рових за трети сезон видях, че в тукашния Нетфликс
бяха качени Сънят на пеперудата и Кузей / Гюней.

Виждайки невероятната снимка с Генчо, си помислих за Марс.
За бебета хич и не се сетих, ама хич. Съгласна съм с това, че е просташко.
Много ми харесат това от Джанан,
че толкова била споделяна и харесвана снимката с кучето на Мави,
че Генчо изревнувал и накарал Къванч да сподели снимка и с него.

Сега за Европейското - Е, няма начин Къванч да не гледа.
Снощи наистина имаше инфаркт на терена, та и тези, които не гледат футбол, разбраха.
Нали съм и една от 26-те милиона хакнати  ... ,  беше ми и зле,  и това ме довърши.
Но пък се зарадвах на Уесли Снайдер. Беше в спортното студио цяла вечер.
Малко е напълнял в лицето, но доста умно и добре говори. Профи си е.
Преди в такива предавания бяха Кройф, ... , Гулит, ... , ван Бастен, ...
Сега е ред на поколението на Снайдер.
Уесли не беше оптимист за днешната среща и наистина лалетата едва се справиха.
Не че съм била за украинците, но треньорът Шевчено и головете им бяха добри.
Иначе тук, както всеки път на европейски или световни, всичко е в оранжево.
Имам и оранжеви чехли даже.

Айдии -  Кафето от вас! Лек ден! Лека седмица!

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 04:18 от * Diva *

# 433
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Диве Kissing Heart благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes не знаех за Феяз, че е певец. Много хубаво пее и е симпатяга. Големи сладури са всички от каста, да!
Диве Kissing Heart Така е, идеални хора няма. Добри, лоши, такива сме, не умеем да си премълчаваме, факт.
Вай бе, само аз ли не се интересувам от цар Футбол ? Smile Така съм се зомбирала от Малките престъпления, че докато не ги изгледам, няма да мирясам. Остават ми 9 серии.

Хубав ден ви пожелавам и успешна нова седмица! Пък дано нашите не се покрият за дълго ...

# 434
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Прекрасен ден и успешна нова седмица!
Здраве и късмет!
Бъдете щастливи!

Момичета, благодаря за всичко! ❤
Не това е била целта ми.
Моля ви, няма за какво да се извинявате!
Нежеланието за полемика не е по принцип, а по темата, тъй като не съм търсела да оспорвам вашето виждане. А исках да изложа своето защо аз подминавам.
Не защото съм толкова извисена,бяла и добра.
И аз се подведох да репликирам. По времето на ДК.
Накрая горчилката остана за мен.
Чувството  ми за справедливост не изтрая на някои писаници, но ефектът пинг- понг няма как да остави и отсрещният участник неокалян.
Изключително огорчена и разочарована от себе си се убедих, че невинаги в спора се ражда истината.
Ето актуален пример с турската преса.
Трябва ли да реагира засегнатият винаги? Не мисля.
Още един пример от живия живот.
Ужасяващите минути на терена на двубоя Дания- Финландия.
Животът е толкова непредвидим, толкова кратък и ценен.
За себе си бих желала да не съм пропуснала нито една възможност да кажа “обичам те”, да оставя любов и светлина, вместо да съм права.
Избирам си каузите, за които си струва да възставам.
Надявам се, че Къванч и Башак са се капсулирали достъчно дълбоко през годините и не са засегнати.
Аз вече не си позволявам да определям от своя мироглед какво да им пожелавам.
Желая им единствено здраве и живот!
Смисълът на живота е да намериш смисъл в живота.
При всеки различни неща осмислят ежедневието.
Ани, Heart Eyes искам специално да ти благодаря за постовете! 🌺🌺🌺
Прекрасно си го казала! На една честота сме! ❤
Айре, Фенче, Пепи, Орси, Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Благодаря и на вас!

Още не съм гледала серията на Момичето. Не крия, че малко се разочаровах с участието на Хайри.
А и събирам сили да се сбогувам с Инджи/ страхотната Фарах ❤ в Апартамента!

Хубав и споделен ден желая на вас!

Общи условия

Активация на акаунт