Привет, момичета!
Аз не съм фенка никому, затова с чиста съвест възкликвам на тази снимка: каква красота!

Само да попитам, това, че е в тениска на Мави означава ли, че снимката е рекламна! Защото не ми се струва такава.
Отдавна не съм влизала във форума и ми се насъбрало доста да прочета. Благодаря ви за това! На Алинка само да й кажа, че няма нищо по-хубаво от това да предизвикваш полемика. Различни хора, различни мнения, а и темата се оживява така. По отношение на линията слаби сценарии - добри актьори, според мен няма точна формула. Всеки решава сам за себе си какво и дали да продължи да гледа. За въпросния Вавилон четях в темата за Ергенчови. И самите момичета там се ядосваха. Да, той е бил предназначен за Нетфликс, но решават друго. И май пак парите бяха в дъното на нещата. Мисля си дали френският израз "Шерше ла фам" /търсете жената/ е валиден в днешно време. Когато парицата-царица е въздесъща. Не, че не е била, но сега е хептем "на мода"!
За това, което Гости е поместила и аз го видях в интернета по телефона си и се поядосах. Защото е не само неделикатно, но и просташко вече. Ми да престанат с тази тема. Ако с някоя двойка стане нещо, ще си проличи. Та като писах двойка - радвам се за хубавите промени в личния живот на Йоздемир. Нека е здрава и щастлива.
За реакцията на някои фенки относно плача на нашето момче . дали нямат нещо общо с една друга тема, където преди много години пак така коментираха този плач и то в шедьовъра ЗП! Та както Дива писа, заради фенките се обръгвам и от обекта им. Приятна е за гледане, но като човече не я чувствам нещо! Нищо лично, моля ви!
На всички ви пожелавам здраве и стоицизъм, защото като ви чета май всички се нуждаем в момента от това!
И само да допълня към Феми - ужасна ми е тази Дойгу! Ама много. Че и от колко време са заедно. Не, че и той е лесен, вероятно по-скоро не.
За всички вас, и които не ви споменах - силна прегръдка!
Хайде, лека!

Липсваше ми, джанъм!
А тази с Генчо не ти ли хареса ? 
Но, двата екипа са различни, макар и червени 

Според мен е готина, не се взима насериозно, пък и с Башак са близки.

, от къде знае Бирсен, ами Къванч си има ПР-и, които отговарят за присъствието му в медиите.

Пепи