и аз ти благодаря за споделеното!
Да, би било чудесно да участва и Башак в рекламата, но и аз мисля, че едва ли, тя не се бърка в неговите работи. Юпиии, имаме си нова снимка, супер! Дори и с маска си е много готин
Подругите са голяма работа, нищо не им убягва. Щом компанията има социални проекти за опазване на околната среда и спестяване на водата, нищо чудно няма, че нашия природозащитник е приел да е тяхно рекламно лице, възможно е и това да е основната причина

Ехаа, на какъв сладък колаж попаднах

Ха ха и аз!

Започнали са превод на бг. на Йешилчам ? Супер! А има ли вече превод на Атийе ? Много ми се гледа.
Гледам, обсъждали сте Алина Боз като партньорка на Чаго - на мен ми харесва момичето и доколкото съм я гледала и играе добре.
Хазал в Пера Палас, отиват си с партньора и

Виж, нея бих я гледала отново с Киво, в ЗП беше много малка. И с Фахрие, да, малко ми беше в КСШ. А и с Езги Мола бих искала да го видя, много ми харесва и като актриса и на външен вид. Ето ги с Биркан, празнуват РД на партньорка

И за Туба годините не важат, страхотна е в новата реклама, само колко е отслабнала след ДК, браво!

Чакам с нетърпение и филма на Демет с Шукрю за Нетфликс, много ги харесвам и двамата и мисля, че ще си отиват като двойка. Но, снимките едва сега започват, на 30 юни, та ще си почакам

А какво готвят американките за КГ ? Стана ми любопитно, пропуснала съм.
Много любима снимка!
Дано ни подарят още такива подобни, удоволствие е да ги гледам заедно един до друг.

, много си е готин, още една