Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Айре Heart Eyes и аз ти благодаря за споделеното! Kiss Да, би било чудесно да участва и Башак в рекламата, но и аз мисля, че едва ли, тя не се бърка в неговите работи. Юпиии, имаме си нова снимка, супер! Дори и с маска си е много готин Heart
Подругите са голяма работа, нищо не им убягва. Щом компанията има социални проекти за опазване на околната среда и спестяване на водата, нищо чудно няма, че нашия природозащитник е приел да е тяхно рекламно лице, възможно е и това да е основната причина Thinking
Ехаа, на какъв сладък колаж попаднах Heart

Ха ха и аз!
Цитат
ще ме прощаваш, но ще се изкефя на общи снимки на КБТ и ДуЧаг, на сватбата Stuck Out Tongue Winking Eye
И този колаж си го бива! Hands Plus1

Започнали са превод на бг. на Йешилчам ? Супер! А има ли вече превод на Атийе ? Много ми се гледа.
Гледам, обсъждали сте Алина Боз като партньорка на Чаго - на мен ми харесва момичето и доколкото съм я гледала и играе добре.
Хазал в Пера Палас, отиват си с партньора и

Виж, нея бих я гледала отново с Киво, в ЗП беше много малка. И с Фахрие, да, малко ми беше в КСШ. А и с Езги Мола бих искала да го видя, много ми харесва и като актриса и на външен вид. Ето ги с Биркан, празнуват РД на партньорка

И за Туба годините не важат, страхотна е в новата реклама, само колко е отслабнала след ДК, браво!

Чакам с нетърпение и филма на Демет с Шукрю за Нетфликс, много ги харесвам и двамата и мисля, че ще си отиват като двойка. Но, снимките едва сега започват, на 30 юни, та ще си почакам Stuck Out Tongue Closed Eyes
А какво готвят американките за КГ ? Стана ми любопитно, пропуснала съм.
Много любима снимка! Heart Дано ни подарят още такива подобни, удоволствие е да ги гледам заедно един до друг.

# 526
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Слава богу, нашата екскурзия отпадна и съм много доволна, защото на тая жега щеше да си е живо мъчение.
Айра, а на мен ми напомни тази снимка от летните снимки от миналото лято. Имаше няколко все от този род.
Очаквам да се появят още, все има приятели от детски му години, с които ще се види сигурно. Друг е въпроса дали ще споделят. Вчера всъщност не дописах за рекламата. Тази на Танер е била свързана с въпроса за икономията на питейна вода.
Ще бъде интересно да видим и Башак, макар че не ми се вярва.
Фени и аз първо си помислих, че най -ще му отива да рекламира някоя страхотна кола 😂
Дали искам Къванч да играе с някоя от предишните си партньорки ? Трудно ми е да отговаря. Но като се замисля той е играл със Зерин Текиндор в три различни сериала, е не е тя основен персонаж, но и трите пъти им се получи страхотно. Нито за миг не съм и направила сравнение , може би, защото и двамата са невероятни актьори. С главните героини неминуемо ще се прави сравнение, но ако история е различна, режисьора подходи по по различен начин те биха могли да го направят и отново да бъде прекрасно. Аз като, че ли сега най -много искам повторение с Елчин, просто, защото сценария на Сблъсък беше такъв, че не можах в пълна степен да се насладя на техните общи сцени.
Али, въобще не следя много източници. Отдавна съм ги пресяла, защото забелязах, че една новина като излезе тя се върти навсякъде, което пък ми спестява време. Е, пропускам понякога някой хубав колаж или видео, но тук компенсирам. По този повод да питам, Айра и Фени, често цитирате Ана, къде четете нейните писания ?
Феми, без да те дразня, но аз също бих се зарадвала на обща снимка, както имаше от сватбата на Хазал.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 527
Пепи Heart Eyes добре, че се е отложила, ужасно беше пътуването вчера! Че и климатика го включваше на порции шофьора да не простудим децата, които спаха почти през цялото време. Щом и аз бях мокра, дето не се потя особено, смятай Worried
Цитат
С главните героини неминуемо ще се прави сравнение, но ако история е различна, режисьора подходи по по различен начин те биха могли да го направят и отново да бъде прекрасно. Аз като, че ли сега най -много искам повторение с Елчин, просто, защото сценария на Сблъсък беше такъв, че не можах в пълна степен да се насладя на техните общи сцени.
Така е, пак ще бъде прекрасно, не се съмнявам, но неминуемо ще сравняваме. И в същото време ми е страшно любопитно дали отново ще ни залепят за екрана. За това, ако решат да повторят някоя двойка, най-добре да е във филм. И на мен не ми стигнаха сцените с Елчин, но искам да го видя с нови партньорки, по-интересно ще ми е. А любимите ни партньорки можем да си гледаме и в други проекти, макар, че и аз като теб някак трудно ги приемам с други партньори Stuck Out Tongue Closed Eyes
С Айрето Heart Eyes членуваме в КТ - Северна Америка във ФБ, там пише и поства страхотните си клипове Анна.
Хубав следобед! Hug

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:11 от queen_fenka

# 528
Пепи, аз Анна освен в групата-КТСА, я чета и в ТТ, там тя пише, ако има нещо важно или пита за нещо.
Дано да се появят още снимки от Адана!!
и миналото лято беше с тази риза, да!
тая снимка може да сте я забравили...

Фенче Kissing Heart, много си е готин, още една Heart Eyes

разсмя ме тоя фен, какво е написал към снимката-"Когато двама красиви мъже се съберат" Grinning
за причината за рекламата Hands Plus1
сложила си и снимки с колеги Hands Plus1
Щях да отбелязвам, че новата фотосесия на Туба е страхотна!! Hands Ok Hand
Цитат
А какво готвят американките за КГ ? Стана ми любопитно, пропуснала съм.
доколкото разбрах-КГ-финал,
21 възхитителни фенски глави, написани от ,

ще ги четете като книга.
в Темата на Берен има 2 преведени серии от 3 сезон!

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:47 от Airra

# 529

Айреее , ама това стара снимка ли е ? Обърках се заради ризата .

Е , много станахте за ДуЧаг и общи снимки .Mask
  Добре де кефете са ако има такива в понеделник. Аз ще гледам само аркадашите Grinning
 Може и да загубя баса , да се обзаложим ли че няма да отиде Чаго ?
Готин колаж Sunglasses
 Селяхатина не ми се нрави . Smirk

На Дивото хоро много се кефим всички и че уважи специалната колежка .
 Тогава познах че ще присъства.
Добре се разбират и със зетя и  двамата се бяха почерпили.
https://www.youtube.com/watch?v=GM5UHtxGXKo&t=29s
 https://www.youtube.com/watch?v=Nf7cu0z4Gz0
Архиви

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 17:33 от femmi2

# 530

Какъв поглед само.

И още една

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 18:27 от pe04

# 531
Айре Heart Eyes благодаря!  Kiss Сигурно е това Thinking А, не било само трейлър Smile

Ха ха, този фен е много "скромен " Laughing
Познах ризката от миналата година Smile На мен пък ми харесва, че си пази дрехите, които обича и си ги носи, не че не може всеки ден да си купува нови, но той е скромен и обикновен човек, не обича да парадира с нищо, а може!
Феми Hug Smile
Цитат
Добре де кефете са ако има такива в понеделник. Аз ще гледам само аркадашите Grinning
Може да не видим нито един от аркадашите, ако са заети, ама няма лошо да си помечтаем.
Пепи Heart Eyes благодаря, страхотен! Heart

Представям си колко му е мило в Адана, където се е родил и израснал, със  сигурност има много приятели и там.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 18:57 от queen_fenka

# 532
Еха ,какви готини снимки.

Фен Hug Така е сложихме тигана а рибата още у морето Joy
Като гледам Киво е зает,аркдаша дали изобщо е поканен ?
Очаквам папараците да ги заснемат, когато се срещнат по яхти на морето. Или някой да качи снимка от компанията.  

А,за зъболекар исках по бързо ама без час не става и не всички работят.
С хапчета потушавам болката.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 19:30 от femmi2

# 533
Феми Hug Дано не те боли през нощта! Hands Pray
Малко да се посмееш и разсееш с двамата аркадаши Smile

Така е, по-добре първо да видим кой изобщо ще присъства в понеделник на сватбата на Танер, може пък и да не ги е поканил дори Smile
Heart Толкова обичам усмивката му!

Анна : " Мисля, че повече хора ще отидат да се ваксинират сега 😃"
И още една много любима снимка

# 534
още готини снимки си имаме Hands Ok Hand
благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Nature Stars

# 535
Фен ,Мерси Kissing Heart
Ах ,тези движения.  Stuck Out Tongue Winking Eye
В тийми Инеса е говорила за бизнес партньорството с виното.
Отдолу под видеото припомнят интересни неща.  Възможно ли е да е вярно щом Киво е бил в Урла ? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 12:22 от femmi2

# 536
  • AMS

Пак съм по нощите, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Щях да пиша и по-рано, ама не сколасах преди мачовете.
Скрит текст:
Първият Дания-Уелс - 4:0. Хареса ми, че датчаните се мобилизираха,
след онази ужасна случка на терена в първият им мач.
Но втория мач -  Италия - Австрия, ми скъсаха нервите 90 минути (0:0).
Италианците едва победиха в продълженията,
но австрийците малко не им достигна да изравнят и да има дузпи. Та 2:1.
Италианците ги сочат за фаворити, но до сега не видях нещо изключително.
Сетих се колко много харесвах като футболист Роберто Манчини,
който сега е треньор на адзурите.

Но да си дойда на думата.
Като видях зеления екран зад Къванч, реших да потърся,

"Защо се използват зелени или сини екрани при снимане на филми?"

Иначе набрах кивчета и ги пускам веднага, защото се страхувам,
че лапито може да попадне под въздействието на сатурн.

# 537
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes даа! Надявам се и на още Smiley
Феми Hug Може пък и да е вярно, защо не ? Ще видим. Как е зъбчето ? Дано си успяла да спиш.
Диве Kissing Heart благодаря за всичко споделено, много интересно ми беше да те прочета Flowers Hibiscus
Още една любима моя снимка

Какъв невероятен цвят има косата на патрона, когато я пусне по-дълга Heart

Прекрасна неделя ви пожелавам! Hug

# 538
Хубава неделя! Blue Heart

Диве Hug
Скрит текст:
и аз се изкефих на мачовете вчера....
Браво на датчаните!
и италианците си заслужиха трудната победа с тия страхотни 2 гола, особено първия.
това за зеления екран го знам, мерси, че си постнала инфото.
Цитат
защото се страхувам,
че лапито може да попадне под въздействието на сатурн.
Laughing

Фенче Kissing Heart дано има още!!
ето изненадата от КТСА
https://www.northamericaten.com/kuzey-cemre/
отваря се като книга, фен-фикшън/фантазия/ за КГ, пропуснатите сцени.
за съжаление май не може да се превежда с Гугъл. Sad

...................

https://www.snobmagazin.com/magazin/memleketi-adana-dan-5-milyon … smasi-h16485.html
5 милиона рекламна сделка от родния му град Адана/превод с Г./
Kıvanç Tatlıtuğ, който увеличи продажбите на компаниите, за които от години е рекламна звезда, този път се превърна в лице на марка почистващи продукти. Твърдеше се, че Татлътуг, който е бил пред камерата в родния си град Адана за рекламата, се е ръкувал с компанията за 5 милиона TL.
Според новините от календара; Kıvanç Tatlıtuğ , който е и търсеното име в рекламите със своята харизма и достоен семеен живот , стана рекламно лице на почистващия продукт Finish след Mavi Jeans. Татлътуг, който има значително състояние с подписаните от него рекламни споразумения за милиони долари, наскоро поднови споразумение с дънковата компания за 7 милиона TL. Актьорът, който направи успешна кампания, като увеличи продажбите на компанията, влезе в радара на други компании. Въпреки че се казва, че Татлътуг е получил 5 милиона TL за новата си работа, актьорът е отишъл в родния си град Адана за снимане .

Феми Hug, наистина Киво беше в Урла сравнително скоро, може и да има нещо вярно за виното....бакалъм!

прекрасната усмивка Heart

# 539
Фен Hug  През нощта добре спах , но има възпаление и се усеща .
 Дано утре ме види зъболекар да го намаже с лекарство и после да го ръчка .  

хабера за новата реклама на руски
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1811118

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 18:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт