Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Айре ,Мерси ,значи почистващи препарати аз си помислих нещо за  рибите Joy

Да и характера също .
Скорпион и Дева и Везни добре си пасват ,щото и Дуда е скорпи ,ама от нея алергия получавам.  Joy

Доколкото знам е тренирал в училище. Дали е играл професионално в отбор не съм сигурна.  
В интервюта е споделял че ако не е станал актьор е мислил за баскетбола.
Има снимки на които играе баскет.

Айреее ,кълбото ти се оправи стана пак медиум Joy Сбъдна се желанието. Wink

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 21:00 от femmi2

# 511
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!

Скрит текст:
Не ви завиждам за жегата. Минах я с голям зор
и сега съм пак с яке и затворени обувки.
Едната ми е доста тясна заради контузията, ама нови няма да купувам.

Благодаря ви за споделеното!!!

Извинете, че малко отсъствах. С фалшив фб е така. Там се кипря повече.
Доста време отделих на групата ми, а си мислех да ви слагам кафе сутринта.
Хем днес няма мачове и имах много време, ама не успях.
Скрит текст:
Леле мачовете вчера ме съсипаха. Такова нещо не съм гледала.
Това, вратарят на Словакия да си вкара автогол, беше уникално.
А, за затвърждаване на резултата срещу Испания,  Куцка добави още един автогол.
Та, 5 на нулааааааа. Ама това е нищо.
Голямото нещо беше в последните мачове, в последната група, преди осмина финалите.
И двата мача завършиха  два на два. Точно при такъв резултат унгарците можеха да отпаднат.
Съдиите и var-контролът изпълняваха политическа поръчка срещу унгарците.
Само и само да не продължат унгарците, които играеха с немците,
дадоха несъществуваща  дузпа на французите, които играеха с португалците.
Мачовете бяха по едно и също време уж за да няма такива работи, ама ...
Паднаха ми в очите и френските и испански футболисти.
Ослушваха се за това какво става на другия мач и нарочно въргаляха топката в центъра,
само и само да не се промени резултата.

Та да си дойдем на думата  >>>
Къванч с нов договор за реклама. Супер. "Finish"

За ЗП и Бихтер  бих отбелязала рекордния брой зрители на последната серия,
партито и гледането заедно от целия екип на финалния епизод.  

# 512
Хелоуу!! Nature High Brightness
кафето е късно WinkCoffee

Диве Hug, е какво ти е фалшиво на ФБ-а? Thinking
за коментара ти на тема Евро 2020 Hands V
Скрит текст:
и аз ги гледах мачовете, но не съм се задълбочавала толкова, колкото теб в конспирации, а може би имаш право.
Много обичам галата послучай финала на ЗП!! Емоциите бяха толкова силни и истински!! Hearts
Ти би ли искала да съберат отново Къванч и Берен?
Феми Hug, разсмя ме Grinning
Цитат
Айре ,Мерси ,значи почистващи препарати аз си помислих нещо за  рибите Joy
мммм искам кълбото ми да познае за нещо друго!!
...............................
КБТ са в хотел Шератон в Адана
с тях са Гайе и Зерин.

надявам се рекламата да е нещо по-оригинално!
м/у другото и Танер е бил рекламно лице.
Скрит текст:

а американките са подготвили някаква изненада на тема КГ, за утре.

Blue Heart

хубав петък!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 12:29 от Airra

# 513
Петък ден на майстора Stuck Out Tongue Winking Eye
 Като казах майстор снощи закъсхме с колата добре че бяхме наблизо не извън града та се наложи да я карат в сервиз . Непредвидени раходи  така е с количките .

Айре Hug размяхте ли те радвам се .
 Ето нещо от Т  това са Киво и Чаго на старини с въдиците Animal Tropical Fish
Скрит текст:
https://twitter.com/kivcag_/status/1408207458833780737
има и надпис на инглиш .

След малко излизам  на адската  жега .

# 514
Привет, дружки! Завърнах се !
Е, каква е тази брутална красота, питам аз

Благодаря ви за всичко споделено, изчетох ви с огромно удоволствие! Heart
Ще пиша по-късно подробно, много новички неща сте споделили, да се видя с моите хора и малко да си почина от жестоката жега и 24 часовата петдневна работна седмица. Само да ви кажа, че децата ни са геройчета, издържаха и път и жега и всичко стоически, и толкова послушни бяха, всички в хотела ги хвалиха, а на нас ни се възхищаваха как сме се осмелили да тръгнем с толкова малки деца на лагер. После ще кача някоя снимка да видите сред каква красота бяхме. До по-късно!

# 515
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени , добре си се завърнала. Липсваше ми.
Писах преди теб, но нещо съм направила и сега отново.
Честно казано аз още миналата седмица четох при рускините, че Къванч е сключил договор за 10 или 11 милиона турски лири за препарати за бита, но въобще не му обърнах внимание. Вчера бях леко озадачена. Но днес четох, че рекламната кампания, в която е участвал Танер е била със силно екологична насоченост. Сега вече нещата си дойдоха на мястото. Парите са много, но  вярвам, че не само това е било водещо за Къванч.
Снимките от Адана са страхотни. Предполагам, че е много вълнуващо да се върнеш на мястото, където си израснал. А и сега всички знаят, че е там.
Интересно ми е дали ще присъстват с Башак на сватбата на Танер и Едже ? До колкото разбрах лично кметът на Истанбул щял да ги венчае.
Дива, чак ми се иска да гледам мачове като те чета, но сега други емоции ме тресат.
Фени, наистина сте герои. Чакам снимки.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 516
Фенче Kissing Heart, добре си се завърнала!! Flowers Hibiscus
утре ще пиша повече....
27 гр. в 21,30 Head Band

лека вечер Nature Stars

# 517
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви, милички! И вие ми липсвахте! Kiss
Снощи като ми каза Айрето Heart Eyes за новата реклама, честно казано бях леко потресена Дори я избъзиках, че нали искаше нова реклама, на ти сега Но, сега, след това, което си писала за Танер вече не ми е толкова нелепо
Много ме заинтригува този блогър, който е споделил, че Киво ще го видим на екран през новия сезон в бомба сериал, но не бързам да се надявам. Ще видим. Че като се зарадвам на нещо, то обикновено вземе, че не стане
Диве Heart Eyes палецът ми е уж по-добре, но не ме питай как съм им връзвала косите на моите дългокоси момичета и как ги къпех и подреждах куфари, взе ми се здравето направо, но се справих. Ще мине, но бавно.
А сега обещаните снимки
Скрит текст:
Бяхме на лагер в Чепеларе, в хотел Родопски дом, много хубав и чист и с много усмихнат и любезен персонал. Тихо и много красиво място. Аз бях със седем деца в огромен апартамент.

Това е гледката от терасата ни, снимах я и през деня и вечерта

Зад хотела си имахме такава площадка, децата много и се кефеха

Най - любимото място в хотела беше басейна, голям помощник за заспиване вечер Laughing

Най - "големият " ни лагерник, на две и половина Smile Сетих се за Поли, дето викаше, че работя в сладкарница, вярно е, големи бонбони са всички Heart

Зад хотела имаше училище, там ги водехме на сянка, когато беше горещо, а се бяхме подготвили за планина и почти никое не носеше в куфарите си баш летни дрехи Stuck Out Tongue Closed Eyes

На едно от моите деца му падна първото млечно зъбче и феята на зъбките му донесе през нощта монетка. А то не можеше да повярва, че го е открила на Чепеларе Smiley

Утринна гимнастика

Танци на открито вечер

Отбелязахме и Еньовден

Ходихме и до Смолян

Днес минахме и през Пазарджик, видяхме само зоологическата градина, че там пък беше ад под небето, сигурно имаше 39 градуса Thinking

Децата се забавляваха чудесно през цялото време и никой не се сети за майка си и баща си Smile Сега ни пишат родителите, че не са спрели да разказват. Е, това беше.
И аз ще лягам, че съм гроги, лека и синеока! До утре! Hug

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 22:59 от queen_fenka

# 518
Фени, вие сте герои. 🤗
Много зареждащи снимки.
Лека 🤗😍

# 519
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет по никое време, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Фенче, Heart Eyes огромно уауу! за целия ви екип!
Моите деца също съм изпращала по лагери доста отрано и само позитиви мога да споделя.

С тези жеги направо ме отчайвате, предстои ми да пътувам до България, при мен е 13-14 градуса.

И аз така реагирах  при новината за рекламата.
Все още не съм особено ентусиазирана.

Мисля, че от толкова различни източници, макар и неофициални, все има нещо за нов проект. Няма дим без огън.
Ако все пак се окажат фалшиви новини, няма да съм разочарована, защото Подводницата твърдо се очаква.

Диве, играла съм го тоя филм с хакнатия фб само преди няколко месеца. Въпреки че,смея да твъря, съм умерен потребител, се чувствах ужасно от навлизането в личното ми пространство и се борих упорито да си върна профила. Бяха променили парола и имейл адрес гадовете и използвали профила ми за споделяне на проислямски постове.
В крайна сметка си го върнах, най- уязвими са профили, регистрирани с abv.bg, затова ако и вашите са такива, не е лошо да ги промените. Също така вече съм с максимална защита на профила.
Извинявайте за спама, както обикновено, пиша от телефон и ми е сложно със скрит текст.

Пепи, Heart Eyes браво на теб, доста източници следиш. Аз напоследък не само не се вписвам във времето, но сякаш ми липсва и търпение за ровене и проследяване.
Преглеждам само тт и то не съвсем редовно.

Айре, Heart Eyes замислих се и аз над въпроса ти.
Въпреки огромната ми любов към Б&Б, въпреки наложилата се като успешна практика с повторение на легендарни двойки, сякаш не ми се гледат отново Къванч и Берен.
Много ми се гледат и двамата, но по отделно.
Има някаква магия в първите кадри с нов партньор. В напасването, в проследяването на жестове, мимики, в разгадаването на емоциите и предаването им към публиката. Мисля, че неминуемо тази магия, ако не убита, то ще бъде ощетена от търсене под лупа на следи от предишни герои.

Желая ви спокойна нощ, с надежда и вяра, че най- доброто предстои!

# 520
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Фенче, много се радвам, че се върна и благодаря за разказа със снимките!!!
Да, бавно минава за съжаление, а как бързо идва ...
Алиннка, благодаря много за споделеното!!!

Скрит текст:
Вече не искам да го търся старият си фб профил.
Даже гo обявих за "компрометиран".
На този му усилих защитата и взех мерки с алтернативни адреси.
Айре, казвам, че е "фалшив"
Скрит текст:
защото мейл адресът и регистрацията  ми беше с ник нейм, а не с името ми.
Ползвах го за контакти със страници, свързани с форума, vk,
групи на българи в чужбина, в Холандия,  и по-малко с България.
Използвам го за регистрация на сайтовете за гифчета.
С оня "официалния" също се бях регистрирала за гифчета
и като направих определена бройка и ми рекоха, че толкова ми се полагало.
Та, като реших да правя група и страница на съучениците си,
избрах него с името с което ме познават. Да ама ....
Права е Алиннка за абв-то. Синът ми какво ме направи за този адрес. ...
Но пък и ги издокарах едни, та чак не знам как ги измислих.
Сега съм си в групата и пак съм админ. Другият админ ме покани за адмн.
Ама зор беше да осъществя връзка с него и да го науча как да го направи.  
Смених си вече ник нейма с името и бързам там да  напиша каквото има да пиша
и да оправя доколкото мога опциите, за да се справят и без мен.
За мачовете, знам, че има тема и дори преди съм писала в такава,
но там имат друг стил, който не ми допада. Любител съм, а там е  за "професори".
А това за отстраняване на унгарците от европейското хич не е теория на конспирациите.
Сега искат и от съюза да ги изгонят
Пепи, утре/утре лалетата ще играят в Будапеща.
Скрит текст:
Та ... ще ви уведомявам за директните елиминации.
Те холандците са царе да стигат до финал и да не могат да вземат купа.

Да ви кажа честно, не знам дали искам да са заедно отново в проект Берен и Къванч.
Оставам на тях да преценят. Иначе Едже сто пъти каза, че е готова със сценария.
Аз ще ги гледам и поотделно и заедно.

А за Finish - ами не употребявам точно тази марка,
ама сега може да се преориентирам, щом Къванч ще рекламира.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 21:10 от * Diva *

# 521
Хубава събота!! Flowers Cherries
спешъл кафенце от мен.....

Фенче Kissing Heart, браво на вас! Hands Clap  голямо постване на снимки си ударила Wink
децата сигурно са били щастливи! на теб шефката да ти даде сега поне 1 седм. почивка Stuck Out Tongue Winking Eye
Али Kissing Heart, радвам се да те видя Blush
за рекламата, както Пепи сподели- може и да има нещо общо с екологията.
честно казано на мен не ми е толкова важно какво ще рекламира, важно ми е киното Hands Plus1
Ако са му предложили добър договор, що пък да не се съгласи, както написа една рускиня ВК, той има мечти свързани с животните и за това ще му трябват повече пари.
Сигурно е много развълнуван, намирайки се в родния си град, а и да снимат рекламата там, явно има причина.
Да видим дали ще отидат на сватбата на Танер и Едже, която е в понеделник.....
Цитат
Мисля, че от толкова различни източници, макар и неофициални, все има нещо за нов проект. Няма дим без огън.
Ако все пак се окажат фалшиви новини, няма да съм разочарована, защото Подводницата твърдо се очаква.
да Hands Plus1
Цитат
Има някаква магия в първите кадри с нов партньор. В напасването, в проследяването на жестове, мимики, в разгадаването на емоциите и предаването им към публиката. Мисля, че неминуемо тази магия, ако не убита, то ще бъде ощетена от търсене под лупа на следи от предишни герои.
Hands Plus1
Диве Hug, разбрах какви неприятности си имала/както и Али/ с ФБ Disappointed
ауу и аз съм с абв. там, трябва да си сменя имейла.
за Киво и Берен-каквото решат, по скоро  не очаквам да  играят отново.
за унгарците,
Скрит текст:
.......................................
Къванч ще бъде сред имената, които ще промотират важността да бъдем ваксинирани. Видеото ще излезе скоро

Очаквам изненадата от американките за КГ
8 години от финала на моя The Best.....

Феми Hug, може и Чачо да е сватбарин в понеделник Wink
и аз я видях тая снимка с рибарите Laughing

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 11:45 от Airra

# 522
Здравейте !
В тази жега се е за вино с лед за разхлаждане.
Заради мойте болежки не мога да пия напоследък алкохол.  
И като за капак на всичко ме мъчи зъб за пломба ли е що ли но трябва да издържа до понеделник да си запиша час за зъбар.
Пих хапче и ме успокои сякаш. Дано не се влоши дотогава. 

Фен ,:hugs: Подвиг си е лагера с малки деца.
Хубави снимки си ни споделила и ми хареса и мястото. Прииска ми се да го посетя.
Сега като каза Айрето да ти отпуснат заслужена почивка.  

Айре Hug Flowers Cherry Blossom
За сватбарите ще разберем , Чаго ходи на такива събития по изключения на близки приятели.
Не искам честно казано заради онази да си вее коня ама... Важното е рибаря да не ми го поднесе тоя Шок да е младоженец.  
Киво дали ще свърши ангажиментите в Адана за да присъства.

Между другото привършват снимките на Йешилчама и очаквам да запрашат на морето и да се разбере нещо достоверно за новите планове.  

Трудно се гледа превода на Йешилчама ,много реклами , ти изскачат и запълват.
Май зависи нерде е качен за филма няма такива проблеми .

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 12:28 от femmi2

# 523
Привет, дружки! Hug

Хайде, и от мен едно кафенце, макар и закъсняло Smiley

Аз едва преди малко се излюпих, след 5 дни ставане през час, спах като невидяла, въпреки жегата Smile
Радва ме, че снимките ми са ви заредили и ви благодаря за хубавите отзиви Kiss
Айре Heart Eyes Феми Hug а бе то трябва, и не само на мен, ама няма кой да работи, вече имаме колеги в отпуска, та никакви компенсации за нас Smile Шефката ни компенсира по друг начин.
Феми, а ти не чакай понеделник, а отиди още днес на стоматолог, че със зъб шега не бива, опасно си е, особено ако е горен.
Айре Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Ако са му предложили добър договор, що пък да не се съгласи, както написа една рускиня ВК, той има мечти свързани с животните и за това ще му трябват повече пари.
Сигурно е много развълнуван, намирайки се в родния си град, а и да снимат рекламата там, явно има причина.
Да видим дали ще отидат на сватбата на Танер и Едже, която е в понеделник.....
За рекламата и аз си мисля, че е приел най-вече заради приюта, все пак много пари си трябват за такъв проект. И да, важното е какво прави като професионалист в киното. Е, щях да се изкефя ако рекламираше напр. някоя разкошна кола, като самия него, но това предлагат ... Пък и в Адана! А дали Башак ще вземе участие, както пишат някои ? Ще е чудесно, ако я направят двамата. Колкото до ваксината, и Киво дори да ми я рекламира няма начин да ме навие Stuck Out Tongue Closed Eyes
Алинка Heart Eyes отново много хубав пост, благодаря! Kiss
Цитат
Абсолютно! И аз не искам повторение с предишни партньорки, освен може би във филм. Но, с Берен определено не искам, мисля си, че няма начин да се повтори онази невероятна магия, която ни показаха в ЗП. Те отново ще са страхотни, не се съмнявам, но няма да е същото. По тази причина не искам да снима отново и със Сонгюл, с останалите може, но само във филм.
Олеле, и ти си имала такива неприятности с профила, много съжалявам! Ужасно е това, което са правили с него. Добре, че сега всичко е наред.
Диве Heart Eyes благодаря! Kiss Ох, много съжалявам за неприятностите, които си имала и ти, повече да не се случва! Благодаря за кивчетата! Flowers Hibiscus

Кога минаха 8 години от финала на любимия ми КГ Heart Да си го отбележа

Гости Hug забравих да ти благодаря за прекрасната снимка на сем. Бономо!
Иренце Heart Eyes радвам се, че отново си сред нас! Heart
Хубава събота, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 12:44 от queen_fenka

# 524
нова от Адана
Heart

жалко, че е с маска....
ризата им напомняла на Саруханчо, така пишат в ТТ Laughing

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!!!
Цитат
А дали Башак ще вземе участие, както пишат някои ? Ще е чудесно, ако я направят двамата.
да, но едва ли ще участва. Wink
от бившите партньорки, най-много искам повторение с Фахрие!!
рускините са открили нещо....
Един от спонсорите на докум. филм за селското стопанство, в който участва Къванч е Финиш Hands V

Феми Hug дано не те мъчи много зъба!!
ще ме прощаваш, но ще се изкефя на общи снимки на КБТ и ДуЧаг, на сватбата Stuck Out Tongue Winking Eye
а за бг. превод на Йешилчама, само Ашкъма са се наели, ще видя другите серии къде ги качват.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 13:33 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт