Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте ,няма да изреждам по именно на всички прегръдки . Hug Днес е слънчево и топло ама то няма угодия ,щото и прекалените жеги не са добре без да разхлади.

Айренце ,:hugs:Flowers TulipFlowers Tulip
И аз мисля че е професионална снимка или ще е за фотосесия по случай новият му проект или проекти или рекламира бижута на марка. Не си падам по толкова накичени ама на него му отива ,то няма нещо което да не е секси когато става дума за Киво.
Чок се пише че се връща на роден екран та има голяма вероятност да е истина. Не разбирам с договора за ОГМ и НФ как така ще снима и за чужда компания ако е АЯ.
По принцип с ексклузивните договори е по сложно или не е подписал задължаващ договор ?
Ако снима Краля тя го продуцира ОГМ и няма проблеми.
Изглежда е сериозен източник и доколото разбрах не казват кой е сериала ,защото още няма подпис.  Може да се колебае Киво Rolling Eyes

А по повод деловото партньорство на аркадашите възможно е те обичат земята .
Няма да се учудя и да живеят в някоя пустош особено Чачи който си е станал Отшелник .  
Ще пием техно вино когато го разпространят живот и здраве.  Wine Glass

Хареса ми един коментар.
Боже Киво и Чаги представям си как тия мъже мачкат с боси крака грозде за вино и го правят.
Искам да видя тази гледка  да съм там и да ги заснема и любувам може  и в ритъм на някоя песничка да мачкат гроздето.
Мда и аз искам и рускинята иска и много ще станат желаещите:joy:

А за Амазон и Чаго неразбрали няма да останем.  Само ме втриса от избора на Алина Боз. Как пък баш тази бе Head Band
Дано не е вярно искаме друга че отсега я погнаха била слаба ракия за него Joy
Аз искам чувствена, като Мелиса Аслъ Памук ще са супер двамата според мойте усещания Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ще се преработи и на златната русалка да обърне внимание че скука Joy

Мерси и за превода и линка Flowers Hibiscus
Значи почнаха да го превеждат. Благодаря !

Не знаех и за Сатурн ,прочетох и статията която споделихте.
Айре би ли ми препоръчала книги от него изглежда интересен човек.

Изгледах и Островна приказка ,хареса ми.
Става за лятото и имат химия главните и добре се разбират ,повече от добре даже.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:33 от femmi2

# 496
  • AMS

Привет, дружки!!!
Айре, Фенче, Ирка, Пепи, Ани, Алиннка, Феми, Славена, Терзи, ...
Благодаря за споделеното!!!
Ирка, искрено ме зарадва с появяването си!!!
Фенка, ме разтревожи с  тази контузия.
И като знам колко бързо минава ... все я мисля.
Айре, снощи мачовете бяха супер.
Уесли беше на стадиона,  не в студиото.

Скрит текст:
А предната вечер гледах филма за Мемфис Депай.
Майката е холандка, а бащата от Гана. Бащата ги изоставя
и той не иска да носи неговата фамилия, и си измисля сам името.
Много унижаван и голям бунтар. Освен футболист е и рапър.
В средата на декември 2019 получава контузия на коляното.
Налага се операция и дълго време да е извън футбола.
Това означава, че Европейското ще мине без него.
Но заради короната първенството се отлага с една година
и така Менфис Депай успява да се възстанови напълно.

Не съм гледала всички мачове. Но следя резултатите.
В последните срещи в групите вече се чувства как влизат във форма и ритам.
Но съм далеч още от това да знам имената на всички играчи.
Втората фаза ще наваксам.
И хич не ми се смейте, че съм запалянко. Нарочно станах такава дива.
Не можех да допусна, че това е мъжки приоритет,  
да се съберат мъжете да гледат футбол и аз да нося салатата, ... Аааа
Навремето изпреварих мм и приятелят му съсед , както се прибрах по-рано от работа
и си направих салата, и седнах пред тв-то. Влизат, и като ме видяха,
решиха да отидат да гледат мача у другия съсед. И така от тогава . ...
Като дойдох тук, започнах да ходя за холандските мачове в заведенията на голям екран ...
А сега в тукашното тв студио освен именити футболисти има и жени, които коментират.

Та да си дойдем на думата >>>

Къванч е умопомрачителен!

Иначе винарната, мисля, че не е проблем за Къванч и Ча.

Лека вечер!!!
И извинявайте!!!, ако съм пропуснала някоя дружка,
или съм ви досадила с ...  

# 497
Диве ,не си досадила .
 Радваме се когато пишеш и споделяш.
Готини КивЧаг гифки .
Не е проблем за тях винарната имат средствата и известност.
Ще се разбере с времето ако има нещо вярно.  

Фен , като се прибереш да пишеш как си и да видим някоя снимка от лагера ако може разбира се.

Редакция :
Хайде момичета Киво ще бъде Крал.  Така пишат и дано е достоверно инфото. Че много знаещи се навъдиха.
Мда договора си е договор.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:43 от femmi2

# 498
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Това време.... няма угодия. Но изведнъж толкова жега , а аз обичам да ми е топло, но днес ми беше много тежко.
Дива, да Къванч е умопомрачителен.
Днес ми се мерна, че имало статия за вчерашната снимка и стайлинга бил дело на Башак. Те турските журналисти много знаят де.
Айра, следя една руска страница в ИГ и преди малко прочетох, че блогъра, който писа за нов проект на Къванч е написал специално съобщение, че Къванч ще снима с OGM.
Много снимки видях свързани с края на ДК и бъдещето излъчване в Италия. Даже рускините бяха качили инфо, че днес е бил в тренда на Италия.Но часа на излъчване ме озадачи.
Феми, най- после ще си имаш превод да си го изгледаш както си трябва.  
Ох, но фенките на Чачо много ме разсмиват с неговите партньорки. Как пък никоя не приемат. То и аз не я харесвам Алина, но освен Хазал за друга почти не съм срещала добри отзиви. А ми кажи защо е тази омраза към Серенай? Тази Инеса не пропуска случай да я "клъвне" . Ако ти се пише разбира се. А Къванч и Чаго със сигурност влагат парите си , но ако ме питат мен, но никой не ме пита , по-добре да не смесват приятелството с бизнеса.
Ире, никакви предположения нямам за бъдещия проект. Хем ми се иска Краля, хем не. Честно казано ми се ще някакъв хубав филм. Поне това знаем лично от Къванч, но да видим кога ще стане.
Дива, много ми харесват твоите писания за футбола и ми е интересно да те чета.
Фени, дано минава бързо, макар че знам, че сега със сигурност имаш толкова ангажименти, че едва ли се сещаш колко те боли.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 499
Хубава сряда!! Purple Heart

Пепи Hug, задават се африкански жеги.....Pensive
чета аз разни блогъри в ТТ/2 са де/ ама докато не стане ясно със сигурност, дали ще имаме сериал през новия сезон, аз не мисля да коментирам....
Много ми е странно от къде се взеха тези снимки, при положение, че снимачния процес на Подводницата свърши, ама те си знаят........

вече не е толкова слаб, тук ми е Hands Ok Hand Heart Eyes
за Серенай-имат си основания, меко казано да не я харесват./по времето на ПО/
Диве Hug, чета те с интерес!
да идват осминафиналите! Wink
Феми Hug
и аз съм на мнението на Пепи-по-добре да не смесват бизнеса с приятелството-нашите хора, ако има нещо вярно за това вино:))
Също не съм фенка на такива герданчета за мъже, ама на Киво му седят бая секси Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен Алина е готина и става все по-добра актриса....преди мрънкаше за Афра, ама сега май я харесваш:))
за Хули Леонис ли говориш?
Скрит текст:
има книги, но са за напреднали в астрологията/не съм ги чела/
следи го в ютуб или на сайта му
https://www.youtube.com/c/XyliLeonis/videos
https://www.facebook.com/xyli.therapy
https://xyli-leonis.com/

от 5 юли в Италия...

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 11:02 от Airra

# 500
Задават се жеги ,а искахме топло ,щото само дъжд нема угодия. В момента Турското черноморие е бъкано от звезди и туристи. Гърция е разхлабила мерките.
Там е по скъпо от тук.

Айре ,:hugs: Не вярвам да си влошат отношенията ако има нещо вярно за този бизнес.
Всеки ще си произвежда негова марка или обща ?
Ама наистина искам да видя тази картина как мачкат гроздето и го събират ако са по баклава още по добре.
Дуда не щъ да я гледам как се кикоти и кикерчи там. Те ще си наемат персонал.
Между другото те влагат парите в яхти, рибарство, уроци по гмуркане.
Киво с неговата любов към животните помага със средства. Чаго харчи за благотворителност не винаги я споменава. Така трябва.

Снощи Чъкмата написа Киво ще работи със сигурност за АЯ и после се коригира за ОГМ.
Тиймито са го сложили като основна новина.
Договора си е договор и филм ще снима с тях.  

А за Афра не я харесвам още не ми е толкова дразнеща до Ча в Йешилчама.  Обаче химия и заряд Йок .
По си химичи със Шекерджито ,щото ролята и ретро стила и лепна, като ръкавица.

Пепи Flowers HibiscusЗа Серенай имаме си основания.  Айрето много добре е запозната.
Доста е дълго за обяснение. Свързано е с Меджезира ,пиара на гърба на Ча и с нейните чичковци паричковци и бизнесмени.  Добре се отърва и той и ние но още му я лепят и вярват някой че са имали отношения, което е пълна лъжа. Изписа се какво ли не и Ча търпя.
Чачо не я долюбва и мениджърът му. Разбира се няма да разтягат и приказват но се подразбира.  
Енгин малко преди да свърши ПО каза едни неща и поля феновете на сериала и който вярваше в тяхната любов със студен душ Joy Може да не е точен цитата  смисъла е този . Никога не имало нищо между тях, няма и да има. Ще спра дотук, че ако продължа ще стане лошо.  
Никога не съм я харесвала, като жена и актриса и поведение .
 Има моменти, които ми допада в роля.
Толкова по този въпрос. Да снима с който си ще и да стои далеч много далеч от нашите хора.
Ча да не попада в такива бози.  
Извинявам се че не е в спойлер но съм пред телефона.

Айре има раздвижване на филма с Хазалка и Онур. Обещаха скоро изненади.  
Мрънкахме и ни прочетоха Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 15:25 от femmi2

# 501
Привет!! Hug

В последните дни няма нищо интересно, та и тук е тихо.....бяхме на  2 стр. Disappointed
Феми Hug, остави ги тия вина, те да ни радват с ролите си!
а Киво-влага пари в морски развлечения, защото му е хоби, както и на Ча Wink
могат да си ги позволяват, да са живи и здрави!! Blush
Дано скоро излезе филма на Хазал!
знам за блогъра Чакма, но аз вярвам само на Бирсен и Ранини.
готин колаж за теб...........
Скрит текст:

11 години от финала на легендата..........

Бихтер е в тренда....

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:49 от Airra

# 502
Айре , нема нищо ново за коментиране.
Нейсе имаме архив и творчество .
Така е да ни радват с роли да са здрави , нема да върнем едно хубаво пенливо вино  ако стане реалност .
Мерси за колажа Gift Heart
 Мисля че едно от нещата , които ги събра е общото хоби освен професия .
Между другото още едно сходство . Киво и Чачи са играли баскетбол . Но и двамата стават актьори  по стечение на живота и съдбата . Ча е мечтал за кариера  по баскетбол.  
 Добре че станаха  звезди в актьорството , защото спорт рядко гледам и чета за него.

този повод не ми се коментира слагам, че е хубава снимка . Никой не иска атентати и т. н.

КивЧаг Gift Heart Акцентират на ръцете им.

Това за годишнината на Бихтер да се смея ли що ли ? Толкова откачени има това е сериал даже ходят на гробища наистина и ядът халва и плачат.
 Иначе сцената е уникална ,  сериала е класика .

Айреее ако ми резнеш големичко от това ще съм благодарна.
 Репетиция на танците . Пу  ! Heart Eyes
https://twitter.com/chaiteajr/status/1405525248645074946
 Август месец втори сезон на Йешилчам . Според мен това не е случайно:rolling_eyes: има нещо вярно за нов проект и ускоряват излъчването и снимат.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 15:04 от femmi2

# 503
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Някои  са на морето...други, като мен работят в жегата....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Адска жега е. На работата е ужас Слънцето пече право в стаите, аз стоя с маска по цял ден и всички сме на път да откачим. След работа едно дете се преби пред очите ми на рампа с тротинетка, виках бърза помощ, родителите в София то плаче,.. Нали Меркурий свърши , сега да не е почнала някоя друга планета да е ретроградна ?
Фени, как ли е с децата на това време? Аз ще пътувам в събота и трески ме тресат , най-вече заради горещините.
Айра, е все нещо има. Ето

Феми, то наистина какво да си мисли човек. Но пък да си актуален и след 11 години си е нещо много. Възползвах се от линковете, които Айра и Дива бяха качили, та си изчетох това, което сте писали преди години. Истински съм впечатлена. Никога не се бях замисляла за символиката на цветовете, например. Алина, беше писала за облеклото на Къванч и Йозге при първите снимки, които качиха от Нетфликс, но след като изчетох писаното за ЗП вече гледам по по различен начин и май е време и аз да си го припомня отново.
Още нещо, което видях вчера, нашия режисьор Умут / или Омут, не знам кое е правилно/ вчера се беше тагнал от САЩ - Нетфликс. Интересно какво ли прави там ? Айра, а за снимките от онзи ден четох, че са снимали цял ден и Къванч е правил подводни снимки. Ако се загледаш в твоето гифче, най- напред върви един мъж със бяла тениска и розови панталонки, мисля че е Толга Каречли . Все пак снимките започнаха през февруари и тогава едва ли са се гмуркали в студената вода.
Гости, тази снимка ми напомня само, че чуждите деца растат винаги много бързо. Живи и здрави да са.
Хубав остатък от деня 🤗🤗🤗

Докато пиша е излязла новина за нов рекламен договор на Къванч с финландската марка Finish.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 17:14 от pe04

# 505
Пепи ,тъкмо идвах с новината за новата реклама. 
Не разбрах какво ще рекламира. Хубаво е когато си в родният край.
Е ще е нещо различно от Мави.

Умут Арал не знаех че е в Щатите.  Заснел е страхотна реклама на парфюм в исторически стил.  Гледах я в тиймито.

# 506
А за това какво ще кажете

# 507
Пепиии ,светни ме джанъм за това което си споделила . Това не е за марсианци Joy

# 508
Нетфликс са сложили под името си години на раждането и смъртта на Бихтер.

# 509
Да, имаме си новина, както си пожелах и преди, Киво да се включи в някоя нова реклама Wink
от Бирсен

След Мави, Къванч е станал лице на марката Финиш, снимките за рекламата са в Адана и Башак е с него.
Finish е американска марка за почистващи препарати.

Пепи, и ти ли ще ходиш на лагер?
ох имала си неприятности...Frowning
Фенка е добре, но още не й е минала ръката....
Може и Толга да е бил с розовите гащи, на негo прилича.
а Умут какво е правил в САЩ,  той си пътува по работа....Thinking

от Шинаси

Гости, мерси, сладури!! Blush
Феми,
Цитат
Мисля че едно от нещата , които ги събра е общото хоби освен професия .
и това, че най-вече са си допаднали по характер.
Чачо бил ли е проф. баскетболист или само любител?

а, че има някои леко лудички фенове, които отбелязват смъртта на Бихтер, така е...но това се случва със сериалите, които остават във времето!!
ще ти извадя гифчето.....
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:03 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт