Днес е слънчево и топло ама то няма угодия ,щото и прекалените жеги не са добре без да разхлади. Айренце ,:hugs:

И аз мисля че е професионална снимка или ще е за фотосесия по случай новият му проект или проекти или рекламира бижута на марка. Не си падам по толкова накичени ама на него му отива ,то няма нещо което да не е секси когато става дума за Киво.
Чок се пише че се връща на роден екран та има голяма вероятност да е истина. Не разбирам с договора за ОГМ и НФ как така ще снима и за чужда компания ако е АЯ.
По принцип с ексклузивните договори е по сложно или не е подписал задължаващ договор ?
Ако снима Краля тя го продуцира ОГМ и няма проблеми.
Изглежда е сериозен източник и доколото разбрах не казват кой е сериала ,защото още няма подпис. Може да се колебае Киво

А по повод деловото партньорство на аркадашите възможно е те обичат земята .
Няма да се учудя и да живеят в някоя пустош особено Чачи който си е станал Отшелник .
Ще пием техно вино когато го разпространят живот и здраве.

Хареса ми един коментар.
Боже Киво и Чаги представям си как тия мъже мачкат с боси крака грозде за вино и го правят.
Искам да видя тази гледка да съм там и да ги заснема и любувам може и в ритъм на някоя песничка да мачкат гроздето.
Мда и аз искам и рускинята иска и много ще станат желаещите:joy:
А за Амазон и Чаго неразбрали няма да останем. Само ме втриса от избора на Алина Боз. Как пък баш тази бе

Дано не е вярно искаме друга че отсега я погнаха била слаба ракия за него
Аз искам чувствена, като Мелиса Аслъ Памук ще са супер двамата според мойте усещания

Много ще се преработи и на златната русалка да обърне внимание че скука

Мерси и за превода и линка

Значи почнаха да го превеждат. Благодаря !
Не знаех и за Сатурн ,прочетох и статията която споделихте.
Айре би ли ми препоръчала книги от него изглежда интересен човек.
Изгледах и Островна приказка ,хареса ми.
Става за лятото и имат химия главните и добре се разбират ,повече от добре даже.

Хубава сряда!!