Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Красива, усмихната и прекрасна неделя
с много хубави моменти!❤

"За да озариш света на другите, трябва да носиш слънце в себе си..."
~Ромен Ролан ~

Благодаря за споделеното! 🌺

На Ирето искам да пожелая сили и търпение! Най- искрени съболезнования! 💔

На Фенчето да изживее незабравими мигове и да запази прекрасни спомени! 😍

На всички останали сърдечно благодаря за подържането на огъня! ❤

Ще повторя тези снимки като най- харесвани от мен от вчерашното събитие

Всичко, в което вярвам и споделям, запечатано в щастливите усмивки на тези красиви хора. Отвъд конкуренцията, фенските войни, фалша и суетата, простичкото удоволствие да се радваш и споделяш чуждото щастие.
Много добре ни се отрази и на нас. ❤

Хубав и спокоен остатък от деня ви желая! 😍

# 481
Привет, сладурки! Благодаря на всички, че сте подкрепяли Айрето Heart Eyes тези дни и сте поддържали заедно огъня тук, за споделената красота и страхотни постове!
Е, какво ще кажете, пожелах си нещо новичко и ни заля звездопад от снимки, супер! Май трябва да изчезвам по-честичко, а ?
Прекрасни снимки! Heart

Отивам да изпразвам куфара, мятам всичко в пералнята, после в сушилнята и после отново в куфара
Алинка Heart Eyes благодаря, беше прекрасно! А от утре ни чакат още 5 весели и шумни дни Hands Plus1 Дали пък няма да се зажени още някой приятел на Киво ?

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 17:37 от queen_fenka

# 482
Фени 😍
Ето нещо ново

Вече е в Бодрум
Има и две кратки видеа и е крайно време да се науча да ги свалям от сторитата. Ако правилно съм разбрала, снимат в Бодрум. Но какво точно ..??? Айра, това е и отговор на въпроса ми за дългата коса.
Али, по- добре няма как да се каже. Благородно ти завиждам , че толкова красиво можеш да изразяваш мислите си.😍

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 18:31 от pe04

# 483
Пепи Heart Eyes
В пресата

Чаго и Кенан явно не са успели да дойдат, жалко.

И аз не мога да свалям, а имам огромно желание да се науча. Ето го видеото при подругите, какво ли снимат наистина ??? Пишат, че е довършителна работа по Подводницата, но защо ли не ми се вярва ? Thinking
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242662%2 … pl_wall_-39664475
Ще се разбере, надявам се!
Нашите КБТ са страхотни! По време на пандемията осигуряваха храна за много хора, останали без работа, но никога не забравят и животните, евала! Heart
Цитат
Годовое обеспечение едой от Кыванча Татлытуга!
Значимое действие со стороны актера, известного любовью к животным! Кыванч Татлытуг все так же продолжает помогать животным. Знаменитый актер вместе с супругой прошедшими днями связался с организацией, которая распространяет в лесах еду и воду для бездомных животных. Татлытуг взял на себя обязательства по расходам организации на еду и воду для животных на протяжении всего года.
Целогодишно снабдяване с храна от Kъванч Taтлъту!
Значимо действие от страна на актьора, известен с любовта си към животните! Къванч Татлъту все така  продължава да помага на животните. През изминалите няколко дни известният актьор, заедно със съпругата си се свърза с организацията, която се грижи да осигурява храна и вода за бездомните животни в горите. Taтлъту пое грижата по разходите на организацията за храна и вода за животните през цялата година.
Забравих - Честит рожден ден на мама Нуртен и Честит ден на бащата! Живи и здрави да са родителите на патрона ни, възпитали такъв прекрасен син и човек Flowers Four Leaf Clover

Лека, дружки! Hug

# 484
Фенче, Мераба!! Heart
и приятен, безпроблемен лагер!! Blush
Привет, сладурки!
Е, какво ще кажете, пожелах си нещо новичко и ни заля звездопад от снимки, супер! Май трябва да изчезвам по-честичко, а ? Дали пък няма да се зажени още някой приятел на Киво ?
при твоето отсъствие, очаквам още изненади Laughing
И на мен нещо не ми се вярва за Подводницата Thinking
едно гифче от мен

ще трябва да ви уча как се свалят клипчета от сторита Wink
жената, която ги е постнала в ИГ е написала>

Господи, сега ще умра Laughing
..........................
Споделила си и другата новина Hands Plus1
https://www.sabah.com.tr/magazin/2021/06/20/kivanc-tatlitugdan-b … llik-mama-destegi
Цитат
Нашите КБТ са страхотни! По време на пандемията осигуряваха храна за много хора, останали без работа, но никога не забравят и животните, евала!
златни сърца имат! Heart

Алинка, супер, че си наминала!! Kissing Heart
чудесни са снимките!
Цитат
Всичко, в което вярвам и споделям, запечатано в щастливите усмивки на тези красиви хора. Отвъд конкуренцията, фенските войни, фалша и суетата, простичкото удоволствие да се радваш и споделяш чуждото щастие.
Много добре ни се отрази и на нас. ❤

Hands Plus1 Hearts
виждайки им щастливите очи и усмивки/говоря специално за нашите хора/, точно Hands V имат ли значение- фенски войни, кой има повече фенове, награди и т.н. Само Къванч да продължава да ни радва с разнообразни и силни роли!!!

Пепи,
Цитат
Айра, това е и отговор на въпроса ми за дългата коса.
да, явно има връзка, Анна очаква скоро да се подстриже Pensive

лека вечер. Nature Stars

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 23:47 от Airra

# 485
Айра, аз лично смятам, че нещо доснимат. Къванч е облечен почти по идентичен начин както при първите снимки, които видяхме.
За това говоря

И това, но не ми се вярва

Лека...
Фени, приятно и спокойно прекарване 🤗

# 486
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви, милички! Kiss Нооо ... май ще имам проблем ... снощи си пресрещнах палеца на дясната ръка и не знам пукнах ли го, навехнах ли го, но е почти неизползваем Weary Сега клюцам по клавиатурата с един пръст, едва се среших, да видим как ще си завържа маратонките Thinking Добре, че децата ми са сравнително големи и се надявам да могат сами да се самообслужват, че аз себе си не зная как ще оправям Worried С бинт го обездвижих, друго не знам какво да го правя. Не се е надул, не е посинял, явно е само навехнат, но като го мърдам си ме боли яко, ега ти и късмета ...
Пепи Heart Eyes е, колко време ще го доснимат този сериал, би трябвало вече да тече постпродукцията Thinking  Но, дрехите са същите, да. Хмм ... ще видим Thinking
Айре Heart Eyes да видим дали Анна ще познае за косата, аз мисля, че Киво скоро няма да се подстриже Thinking
Smile Едже е голям образ , от едно време обича да се показва зад гърба им

Еха, какъв колаж!

Оставям ви, ще ви чета, дано като изчезна отново се появи още нещо новичко Stuck Out Tongue Closed Eyes Пожелавам ви успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 07:35 от queen_fenka

# 487
Бива ли такова нещо?!

Останах без думи…

Момичета,
Благодаря от все сърце за подкрепата. ❤
Ще пиша повече.
До скоро! 😘

# 488
Здравейте Прекрасни снимки Благодаря за всичко

# 489
Здравейте и нека да е лято и слънчево настроение.  Nature Sunny

Фен Hug Лошо се е получило с пръста ,поне го мажи с крем ,хубаво е и лекар да го види.

Сватбените снимки са чок гюзел и аз обичам да има такива.  

Сега набързо новината.
Нямам време в момента да пиша подробно .
Къванч и Чаатай ще стават делови партньори и ще произвеждат вино .
Купили земя и в момента строят там и получили лиценз.
Новината в тиймито и Туитър и навсякъде.
Ко има нещо ще се разбере и дано може и ние да си го купим. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 13:31 от femmi2

# 490
Привет в понеделник!!! Flowers Sunflower

започва астрономическото лято.....
Бива ли такова нещо?!

Останах без думи…

Скрит текст:
Момичета,
Благодаря от все сърце за подкрепата. ❤
Ще пиша повече.
До скоро! 😘
и аз, супер секси!!
Иренце Kissing Heart, толкова ти се зарадвах, липсваш ни!! Nature Low Brightness
Терзи Flowers Hibiscus
Фенчее Kissing Heart, охх  бързо да ти минава!! Flowers Four Leaf Clover
и на мен ми стана смешно със снимките на Едже, тя и на сватбата е била голяма фурия Laughing
Феми Hug, и аз ги чета тия новини, ама много не ми се вярва....
а това е за Чачо, от Бирсен.
Скрит текст:
Ще снима ли Çayatay Ulusoy проект за Amazon?
Ğağatay Ulusoy, първият турски актьор, с когото Netflix сключи сделка, се прочу с филма "Paper Lives" през последните месеци. Слуховете се разпространяват в задкулисието на поредицата, че Ulusoy сега се среща с Amazon за проект. Също така се казва, че Алина Боз се смята за партньорка на известния актьор. Да видим дали слуховете ще се сбъднат.

Цитат
⚡Според журналиста на изданието Hurriyet Мехмет Юстундаг, Чаатай Улусой и Къванч Т., които са приятели от много години, сега са станали бизнес партньори. Актьорите закупиха 10 декара лозе земя в Тракия (Румелия), където ще произвеждат собствени вина. Изглежда, че модата за лозарството, която е широко разпространена сред холивудските звезди (сред винарите Дейвид Бекъм, Брад Пит, Джони Деп и много други), е достигнала до турски знаменитости.

Приятелите вече са получили необходимия лиценз за построяване на къща от 250 квадратни метра и са започнали строителни работи. На първия етап произведеното вино ще бъде достъпно само за близки приятели на актьорите, но в бъдеще те очакват да получат необходимата експертна оценка и да създадат своя собствена марка вина.

Позитивна нова седмица,
Хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

.......................
преди малко от един сериозен арабски профил/ТТ/

Официално: Легендата КТ ще  се завърне през новия сезон с нов проект, подробности не са известни.
още

Много съм щастлив, че Къванч ще се завърне на екраните с бомба проект през този сезон. Не искам да пиша сериала, докато не стане ясно.

да не се настройваме на 100 %/само споделям какво се пише в СМ Hands V

а новата снимка от ИГ на Киво, според мен е за фотосесия Thinking

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 15:26 от Airra

# 491
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Лятото започва добре 🌞🌞🌞
Хайде и аз да потретя

Ирка, мила, много ти се зарадвах и аз😍
Сега пак имаме гатанка. Да видим накрая какво ще излезе. Спомням си, че докато чакахме какво ще снима за Нетфликс направо ни изненада за Подводницата. Никъде и никой не направи такова предположение, така че може и сега да имаме изненада.
Айре, аз не мисля, че е фотосесия. Бижутата на врата му са същите като на сватбата. Едва ли биха го снимали с негови. По скоро биха сложили някакви за реклама. Но за няма и месец имаме толкова много снимки лично поставени от Къванч. Нещо се случва, да видим .
Хубав остатък от деня 🤗🤗🤗

# 492
Здравейте отново, момичета! 😍

Много хубаво започна тази седмица - великолепна снимка и чудесна новина.
Все такъв да бъде Къванч, по- честичко да споделя снимки в ИГ.
Напоследък наистина имаше снимкопад, както каза Пепи 😍. А снимките бяха великолепни! Коя от коя по- хубави. Но снимката с Башак е много специална, много мило ми стана, когато я видях. ☺

Сега ще има да се чудим какъв ще е проектът, а? Вие как мислите? Аз нещо се позамислих за новия проект на АЯ - Три куруша. Ама още е рано за догадки.

Фенче 😍,
Бързо да минава палецът. Представям си колко те боли. :/ Но ще мине! Стискай зъби за сега. 😘

Айре 😍,
На мен също ми е хубаво, че съм тук. ☺
Много тежки седмици изминаха и ми се отрази психически, подтиснатите емоции и шокът изригнаха. Но и това ще мине. 🙏

Диве 😍,
Всичко ще се нареди. Меркурият май ни удари стабилно. Още ли е ретрограден? Аз за всичко лошо обвинявам него. 😂

Благодаря Ви още веднъж за подкрепата! ❤Редовно Ви четях, но имаше моменти, в които нямах сили за писане.

Хубава вечер! ☺

# 493
Вай бе, Киво като качественото вино, колкото повече минава времето толкова по хубав/о става Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе, здравейте!

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:35 от Slawena

# 494
Привеет!! Hug
Ире Kissing Heart мила, пожелавам ти много сила и от тук нататък всичко да е много по-позитивно и щастливо!! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
ретр. Меркурий дава по-маловажни проблеми, има и други ретр. планети тая година, като Сатурн, планетата на кармата.
Не се знае дали ще имаме тв. сериал, но аз лично искам Къванч да продължи да снима с ОГМ...и да не се връща към АЯ.
Славенка Hug, радвам се да те видя в темата! Blush
Пепи Hug, наистина голяма изненада беше Подводницата....та търпение и чакане с какво друго ще ни сюрпризират.
Да видим коя от нас ще познае, дали е фотосесия или не, на мен снимката ми изглежда професионална.

4 години от финала на Дръзки и красиви
има ново клипче от Маука
/Ани Kissing Heart, спешъл фор ю/ и за другите, които харесват сериала!

...................
Феми,
1 еп на Йеш-м с бг суб
https://dood.la/d/6uhogi6yldrw?fbclid=IwAR0OpoQZdcPuvTi4i9KYLFYs … B2VJILx3en8lHXAmA

В темата на Берен, момичетата са започнали с превода на 3 сезон! Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:36 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт