Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Привет, дружки!
Благодаря ви за споделеното!
Али Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss
Феми Hug каква разходка, мила, каква прохлада Smile На работа сме цял ден със стотина деца, голяма разходка му ударихме, мани, а там е една идея по- прохладно от тук . А как се омацаха с брашно, ще ви покажа , това им хареса най-много Laughing
Скрит текст:

Айре Heart Eyes много хубави стари/ нови снимки на ашкъма Heart Ама си имаме и новичка с двамата Къванчовци

# 571
  • AMS

Привет, дружки!!! Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Рових се в старите гифчета, та открих горното кивче.
Но да си призная съм забравила от къде е.
А се зарових, защото вчера Алихан е имал рожден ден.
Голям и здрав да порасне!!!

И моля, да не се притесняват тези, които не разбират от футбол!
Всеки луд с номера си, та моя е този.
Не разбирам от  Куин и Фреди, но чета с много голям интерес.
Чакам  снимки и от Копривщица, че и тази година ще си остана на снимки.

Скрит текст:
Иначе снощи беше голям спектакъл Англия - Германия 2:0
А Швеция - Украйна - 1:1 в редовното време и 1:2 след продължения.
В продълженията шведите се бяха приготвили за дузпи,
вкараха едни яки играчи, но получиха червен картон.
В последната минута момчетата на Шевченко / харесвам го / вкараха гол.
Сега два дни почивка.

Дали се  е ваксинирал Къванч не знам.
Знам само, че преболедувалите също ги ваксинират, но само с една инжекция.
За психо драмите съм ви обещала, че ще изгледам Момичето на прозореца.
А щом казвате, че са близки до реалността непременно, ще ми харесат.
На Атийе остават още два епизода да се качат с превод.
И да си призная, до сега никога не запомням какво се пише за предстоящи проекти.
Тоя каза, оня рекъл, ... Ааааааааа  Като излезе резюмето, тогава ще го уча.
За ДК как беше едно, а стана съвсем друго в последната минута.

Иначе харесвам Неслихан, а за Серенай съм си останала със спомените от Меджезир.
Не всеки може да носи славата и популярността с достойнство като Къванч!!!
Е, има разбира се и други като него!, но той е водещият в това отношение!
Хайде, че много се отплеснах, а има и нова снимка, за което благодаря!!!
Приятна вечер!!!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 12:57 от * Diva *

# 572
Добро утро, хора! Hug

Юни отмина, юли дойде.
Времето бърза, не иска да спре.
Слънце ни гали с лъчите си пак.
Целува ни нежно от сутрин до мрак.
Юли пристъпва с надежда сега.
Юли ни носи любов, топлина.
Юли на плажа, морски вълни.
Бира и цаца и много мечти....
Юлските нощи, каква красота!
Момче и момиче и с тях любовта.
Милват се нежно с горещи ръце..
Юни отмина... Юли дойде....
Добромир Радев
Диве Kissing Heart благодаря за споделеното! Kiss Жив и здрав да е Алихан! Heart
Цитат
И моля, да не се притесняват тези, които не разбират от футбол!
Всеки луд с номера си, та моя е този.
Не разбирам от  Куин и Фреди, но чета с много голям интерес.
Чакам  снимки и от Копривщица, че и тази година ще си остана на снимки.
О, изобщо не се притеснявам и ми е супер интересно да чета какво споделяте за футболните си страсти, но само за мен изглежда тази тръпка е останала в миналото, та заради това и не споделям нищо по темата, но се образовам покрай теб най-вече. Колкото до Куин и Фреди и тяхната непреходна музика не е и необходимо да разбираш, тази музика, както и всяка друга единствено само се чувства, усеща / или пък не / с душата  ... Наистина, всеки луд с номера си, музиката е моя номер. Та по този случай да ви поздравя за 1 юли със също такава безсмъртна песен Heart

Аз съм снимала само малчовците за съжаление, не Копривщица Smiley
Айре Heart Eyes превели са видеото, което сподели Hands Plus1 Следобед ще го преведа, че сега нямам време.
Цитат
Турецкая пресса решила сегодня поподробнее обсудить стиль Кыванча и как легко он меняет его для каждого нового проекта.
💫Кем он только не был на экране, и пляжным парнем и парнем с района. Немного от Брэда Питта, немного от Дэвида Бэкхема, немного от Индианы Джонса. Канал D с гордостью представляет! Кыванч Татлытуг (разве можно быть красивее) и его стиль!
 И симпатичный, и красивый! Турция его узнала, когда ему было 19 лет. Кыванч Татлытуг победив на соревновании изменил свою жизнь. Светлые длинные волосы, выразительные глаза, очень насыщенная внешность! То отпуская волосы, а иной раз собирая их в экстраординарные укладки, он выбирал разные направления в моде. За очками он может спрятать свою внешность до неузнаваемости, совсем как супермен. Турция таким его полюбила, а дальше последовал первый образ на экране! Канал D выпустил сериал "Гумюш", роль шикарного Мехмета предстает перед нами с отрощенными волосами, даря нам волнение и меняя имидж с течением времени. Затем приходит Халиль, который показывает нам совершенно другого Кыванча, другую харизму и другую красоту, светлые волосы обрезаны, небрежная борода выпущена, взрослел на наших глазах. Теперь перед нами запретный житель особняка Зиягилей, для этой роли он поднабрал килограммы и показал нам всю красоту своих волос окончательно сведя с ума всех девушек, а чтобы доказать Бихтер свои намерения он предстал перед нами с остриженной головой. И тут, восхитительный Секиз, отыграв короткую роль ребенка с улицы в "Эзель", поднабрав еще килограммы, отпустив бороду и потеряв волосы он показал нам настоящего психопата в этот раз напугав наши сердца. Но тут же приступил к потрясающему Кузею, ради которого он сбросил тринадцать килограмм! Подстриженные волосы, сбритая борода, молодой, но со сложной судьбой, невезучий парень, таким он вернулся на наши экраны. Как будто этого было мало, он показал нам свой талант в фильме "Сон бабочки" для которого расстался с еще семью килограммами. Кыванч, которого мы знали стал неузнаваем сбросив двадцать килограмм и доказав свои права на актерство. Теперь, вернувшись в прежнюю форму он предстал перед нами в потрясающе красивом образе Курт Сеита, аккуратно уложенные красивые волосы и ухоженная борода, могущественный военный, ох этот Курт Сеит, он очень красив. Время шло, а Кыванч Татлытуг продолжал сражать нас своей красотой в рекламных роликах. И вот перед нами Джесур, гораздо более зрелый, более плотный и мощный бей эфенди (господин), волосы как львиная грива, борода покрывающая щеки, красавец из Европы, хорошо, что появился в окрестностях. В "Давай же сынок" перед нами рыбак с бронзовым загаром, выпущенная щетина, переходящая в бороду и взъерошенные волнистые волосы, Кыванч снова сделал невозможное! И снова изменения, удивляя нас усами на лице, неухоженными волосами и висящим животом, Кыванч предстает перед нами в образе Сары Сарухана ради которого был изменен имидж.
После всего этого, в обыденной жизни у его плеча жена Башак Дизер, знаменитый модный стилист, который помогает ему так сногсшибающе стильно выглядеть. В его стиле есть что-то от Брэда Питта, что-то от Дэвида Бекхэма, а в ковбойской шляпе он вылитый Индиана Джонс, от чего у публики перехватывает дыхание. Отрастив волосы во время пандемии, он вновь собрал их сзади и выглядит очень счастливым. То взъерошивая свои волосы, то собирая их в форму, то приводя их в порядок, он сводит социальные сети с ума. Первый выход в свет после выздоровления и карантина в новом образе заставил забиться сердца! Какое волнение, какой взгляд, какой мужчина, мысли покидают разум. Волосы собраны назад, грудь нараспашку, на шее свисают аксессуары, харизма сбивает с ног. Снова противник Брэда Питта, только вот в наших сердцах ему противников нет. Будто этого урагана было мало, он показал нам себя в социальных сетях, снова преподнося нам уроки моды. З7 летний Кыванч с годами только краше и харизматичнее, снова мы, снова Турция на крючке, ох Аданалы( парень из Аданы), душа моя Аданалы.
автор перевода Angella Braun
За съжаление са пропуснали Кадир Адалъ, срамота.

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 06:40 от queen_fenka

# 573

Фенче Kissing Heart
за стихчето и поздрава! Flowers Tulip
емоции сте имали с това брашно: ))
много се изкефих на новата снимка! и аз я бях постнала снощи Wink
нали никой вече не мисли, че Киво е много слаб? Wink
вижда му се и тръпчинката....Heart

видях, че рускините са превели видеото....

Диве Hug
гифчето е от това видео> не му схващам особено замисъла Nerd

даже американките скоро му сложиха субки.

Да е честит и щастлив Алихан, да се снима в нова хубава роля!

Пожелавам през новия месец да имаме хубави новини за Къванч и Башак! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 13:39 от Airra

# 574
Лято е ! Хубави емоции за всички в реала и виртуала.  Ще ходите ли на моренце имате ли любими места ?
Фенче ,Тенкю за стихчето и сладурите в брашно.

Като стана въпрос за бира и цаца ,класика ама доста е тежка тая риба особено в жегите.  
Обичам рибка и миди ама напоследък не ми понасят мидите.  
Между другото Чаго ги обожава Heart Eyes
Имаме общи неща с него.
На новата снимка с двамата адаши Киво си хапва рибка поне така ми се мерна в чинията.
Те двамата рибари си хапват и ловят не какви да е риби. Спомням си и за една огромна риба меч от един Байрям.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:03 от femmi2

# 575
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss О, не питай колко време ги михме и изтупвахме след това, така се бяха развихрили с брашното децата  Laughing
Видях след като пуснах поста си, че си споделила новата снимка, ама няма лошо да я повторя, нали ? Прекрасен ни е шекера на нея! Не е много слаб, супер си е. А трапчинките са му там, и понякога се показват, да Smile
Да припомня видеото от канал D

И превода
Цитат
Турската преса реши днес да обсъди по-подробно стила на Kъванч и колко лесно го променя за всеки нов проект.
Какъв ли само не е бил на екрана, и момчето от плажа и момчето от района. По малко от Брад Пит, по малко от Дейвид Бекъм, по малко от Индиана Джоунс. Канал D с гордост представя Къванч Татлъту (нима е възможно да бъдеш по-красив ) и неговият стил!
 И сладък, и красив! Турция узна за него, когато беше на 19 години. Къванч Taтлъту победи в състезание, което измени живота му. Руси дълги коси, изразителни очи, много наситена външност! Ту пускайки свободно косата си,  а друг път събирайки я в екстра неординарен стил, той избираше различни насоки в модата. Зад очила той може да скрие външния си вид до неузнаваемост, точно като Супермен. Турция такъв го обикна, а след това последва първият му образ на екрана! Канал D пусна телевизионния сериал "Гюмюш", в ролята на великолепния Мехмет се появява пред нас с пораснала коса, дарявайки ни вълнение и с променящ се имидж с течение на времето. След това дойде Халил, който ни показа съвсем различен Къванч, друга харизма и друга красота, русата коса е подстригана, пуснал е небрежна брада, пораствайки пред очите ни. Сега пред нас е забраненият обитател на имението Зиягил, за тази роля той качи килограми и ни показа цялата красота на косата си, окончателно подлудявайки всички момичета, и за да докаже намеренията си на Бихтер, той се появи пред нас с обръсната глава. И ето, идва възхитителният Секиз, изигравайки кратката роля на дете от улицата в „Езел“, натрупал още килограми, пуснал брада и загубил косата си, този път той ни показа истински психопат, който изплаши сърцата ни. След което той веднага пристъпи към удивителния Кузей, заради когото отслабна с тринадесет килограма! Подстригана коса, обръсната брада, млад, но с трудна съдба, нещастно момче, такъв се върна на нашите екрани. Сякаш това не беше достатъчно, той ни показа таланта си във филма „Сънят на пеперудата“, заради който свали  още седем килограма. Къванч, когото познавахме, стана неузнаваем, като свали двадесет килограма и доказа правото си на актьорство. Сега, след като възвърна предишната си форма, той се появи пред нас в потресаващо красивият образ на Курт Сеит, с акуратно оформена красива коса и добре поддържана брада, могъщ военен, о, този Курт Сеит, той е много красив. Времето минаваше, а Kъванч Taтлъту продължи да ни изумява с красотата си в рекламни роли. И ето, пред нас е Джесур, много по-зрял, по-плътен и по-мощен бей ефенди (господин), с коса като лъвска грива, с брада, покриваща бузите му, красавецът от Европа, колко хубаво, че се появи в околността!
 В „Хайде, бе сине“ пред нас е рибар с бронзов загар, с огромна брада и разрошена вълниста коса, Kъванч отново направи невъзможното! И отново промяна, удивлявайки ни с мустаци на лицето, с неподдържана , недодялана коса и прическа и с висящ корем, Къванч се появява пред нас в образа на Саръ Сарухан, заради когото беше променен имиджа му.
След всичко това в ежедневието му до рамото му стои съпругата му Башак Дизер, известен моден стилист, която също му помага да изглежда толкова зашеметяващо стилен. В стила му има по нещо от Брад Пит, нещо от Дейвид Бекъм, а в каубойска шапка прилича на Индиана Джоунс, от което на зрителите им спира дъха. Пуснал дълга косата си по време на пандемията, той отново я събира отзад и изглежда много щастлив. И пускайки косата си, или събирайки я на опашка, или оправяйки я, той всеки път подлудява социалните мрежи. Първото му появяване след оздравяването и карантината в този си нов образ накара сърцата да бият! Какво вълнение, какъв поглед, какъв мъж, мислите просто напускат разума. Косата събрана назад, разгърден, на врата му висят аксесоари , харизмата му просто те събаря. Отново противник на Брад Пит, само дето в нашите сърца той няма противници. И сякаш този ураган не беше достатъчен, той ни се показа в социалните мрежи, отново преподавайки ни уроци по мода. 37-годишният Къванч с годините става само по-красив и харизматичен, и отново ние, отново Турция е на куката, о Аданалъ (момче от Адана), душа моя Аданалъ.

Турция си обича Къванч, това го знаем, той е тяхната гордост, но как наистина пропуснаха да отбележат и тази му емблематична роля, в която за пореден път показа много различен образ и зверска игра се питам Thinking

Феми Hug Flowers Hibiscus Точно цаца или сафрид си похапва Киво, най-хубавото нещо за това време на плажа, за мен поне, де, щото аз само тези обичам и печена скумрия Smile. Не си падам и по морските дарове, убедих се, когато имах възможност да опитам всичко в Мадрид. Ами останах си гладна в един ресторант, хем пробвах от всичко - миди, калмари, октопод и др. , определено не е мойто. Ама така де, пробвах само, за да не си умра проста Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох, има шанс да завали при нас ... алелуя! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 576
Канал Д какво резюме да направили за Киво.  Браво !

Фен ,как ме разсмя:joy: Октопод не съм опитвала нямам и желание.
Цаца ядът ли в Туркиш мислех че не.
Рибката си е полезна заради омегата.

# 577
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет в първия ден на юли! 🐚
Юли е красотата на лятото! ☀
Джулай  морнинг- изгревът, когато мечтите  и надеждите се сбъдват !
Нека  бъдем обновени и пречистени със слънчевите лъчи на първият юлски ден!
Щастлив  и  късметлийски месец! 🍀💞💋

В магазин за слънчеви очила и аксесоари в Левент.

Благодаря за всичко споделено! 🌺

# 578
Айлинче , нова снимка си ни донесла Sunglasses

гифка с Фикош , хлапето на Хазалка.
От малко знае какво да прави , чисти си количката. Сладурче сладко Yum

Вчера завършиха снимките на Пера Палас  и празнуваха и него го очакваме .

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:08 от femmi2

# 579
Али Kissing HeartFlowers Cherry Blossom

май е скъсил косата си? Thinking

Фенче Kissing Heart, е разбира се, че няма проблем с повторението...
Мерси за Превода Flowers Hibiscus, ей сега ще го прочета!
охх и при нас ще валиии.....!! Nature Cloud

Феми Hug сладурче е Фико!!
аз много обичам панирани миди и калмари:)
а нашите кой знае какви морски деликатеси си хапват, с това разнообразие което имат Yum
.............................
новина, за тези, които харесват Фе Hands V, Ире Kissing Heart
включва се във втори сезон на историческия сериал/Селджуците/ с Баръш Ардуч.

не ме кефи особено избора й, но й пожелавам успех!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:38 от Airra

# 580
Привет момичета 🤗🤗🤗
Вчера имах много, много емоционален ден. Още не мога да се съвзема, изтощих се и физически, и емоционално.
Имаме си нови снимки , наистина не изглежда слаб вече. Айра, не мога да преценя дали е си  подкасил косата, но имам чувството, че вече едва я изтрайва. Или прехвърлям моето усещане на него.😜
Фени, благодаря за превода. Къванч си е Къванч. Дива, много хубаво го е написала- не всеки умее да носи славата с такова достойнство. А твоите дечица са големи сладури.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 581
Айре HugКалмари и аз обичам панирани.  

За ФЕ не съм и фенка .
Не мислех че ще се впусне в исторически проект и то на Селджуците продължението.
Да допълня...  Историческите са гаранция особено е националния канал.
Може да се е договорила за по кратки епизоди като време.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:31 от femmi2

# 582
Алинка Heart Eyes  Страхотна нова снимка си ни донесла, благодаря! Kiss
За фенките на Фахрието
Цитат
Фахрие Эвджен подписывает соглашение с продюсером Эмре Конуком. Актриса сыграет главную роль в сериале Альпарслан, который является приквелом сериала Великие Сельджуки, став партнершей Барыша Ардуча
Фахрие Евджен подписва споразумение с продуцента Емре Конук. Актрисата ще участва в сериала Aлпарслан, който е предистория на сериала Великите Селджуци, ставайки партньорка на Баръш Ардуч

Ей, върви му на партньорки на Баръш. Ама четох, че този Конук не бил плащал на актьорите от Селджуците, та не знам  Thinking
Феми Hug нищо не си изпуснала, като не си опитвала октопод, според мен, де Smile Радвам се, че съм те развеселила Smile Де да ги знам ядат ли цаца в Турция Satisfied По-скоро си мисля, че е сафрид това пред него.
За теб! Hands Plus1 Може да се купува по магазините вече

Много сладък Фико Heart
Айре Heart Eyes не виждам да е скъсил дължината Thinking Е, не успях да те зарадвам първа с Фахрието Smile
Пепи Heart Eyes супер, това е хубава умора! Сега в отпуск ли излизаш ?
Благодаря, сладки са ми джуджетата Satisfied
Така е, Киво си е Киво! Heart

# 583
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и споделеното!!!
Е, всеки ден с нова/стара снимка. Супер.
А на другият Къванч тениската музикална -  с AC/DC.
Ама наистина каналД голям гаф с това да забравят Кадир.
Написах им го - Kadir Adalı  nerede?

Скрит текст:
Днес няма футбол, но да си довърша мислата.
Забравих да ви кажа, че на такива първенства,
освен футболисти и съдии, присъстват и височайши особи.
Особено, ако срещите са в съответните страни.
На първия мач на лалета присъстваха краля и кралицата,  
а на следващия - премиера в оставка.
На мачовете на англичаните присъства принц Уилям,
но на последния беше с Кейт и малкия принц Джордж.
Камерата дава реакциите им след гол, което също ми харесва.
Друго, което пропуснах е, че все повече отбори, преди започването на мача,
падат на колене за почитане жертвите на расизма.
Днес не е само джулай морнинг, а и ден, в който
Холандия се извинява за колониалното робство.
Попадна ми нещо в нета, което също  ме впечатли >>>
Отговорът на сенегалския футболист Садио Мане (Ливърпул) на тези,
които му се смяха за телефона със счупеното стъкло :

Скрит текст:
" Защо ми са луксозни автомобили, диамантени часовници и самолети?
Какво ще сторят тези вещи за мен и света?
Бях гладен и трябваше да работя...
Играх футбол бос и нямах образование..
С това, което печеля благодарение на футбола сега, мога да помогна на народа си!
Построих училища и стадион!
Осигурявам дрехи, обувки и храна. В родното ми място в Сенегал давам допълнителна заплата от 70 Евро на месец, на всички, които работят за семействата си!
Не е нужно да позирам с луксозни автомобили, луксозни домове, пътувания и самолети!
Предпочитам моите хора да получават част от това, което животът ми е дал!"
Днес е и рождения ден на принцеса Даяна. Щеше да стане на 60 години.
Мисля си, че светът щеше да бъде друг днес, ако я имаше.

Във всички тези неща намирам връзка с Къванч,
с отношението му към хора, колеги, фенове , животни, спорт, изкуство, ...
Та за риболова и Къванч. Ами то в почти всяко дизи има ходене на рибен ресторант.
А си мисля, че Къванч е и майстор в чистенето и приготвянето на риба.
Колкото до морските дарове, всеки петък идва едно фургонче и квартала се нарежда.

Скрит текст:
Вземам за вкъщи прясно изпържена и там на място хапвам от холандските специалитети -
херинга / сурова с кисели краставички и лук / или палинг /пушено филе от змиорка/

Ох, ама как забравиха наистина Кадир!
Фахрие я видях във фотосесия и много ми хареса.
За Фико, скоро мисля, че трябва да участва в сериал.
Е, стига съм ви мъчила. Омитам се. Извинете ме!!!
Лекинка!!!

# 584
Добро утро, дружки!

Диве Kissing Heart благодаря за споделеното! Kiss
Скрит текст:
Не зная дали светът би бил друг, ако Даяна беше жива, но е факт, че светът охладня от загубата на такива човеци като тези двамата, които помогнаха на много хора през толкова краткия си живот ... За Даяна се знае, но малцина са запознати с това, че Фреди тайно е дарявал огромни средства на хора, останали без дом или за лечение. R.I.P Cry
Благодаря ти за страхотните кивчета! Kiss

Малко паралели днес
Цитат
я не встречала подростков с такой точеной фигурой данной от природы!

2014-2021 💕

И един музикален поздрав за добро лятно настроение Heart Днес се диша, хора! Smile

Пожелавам ви прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 08:59 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт