Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Привет!! Heartpulse хубав петък!

Диве Hug с интерес те чета, особено спойлерите! Hands Plus1
Цитат
А си мисля, че Къванч е и майстор в чистенето и приготвянето на риба.
мдаа! и не само:)
интересни неща си хапвате от фургончето Wink
Наистина покрай човека Къванч си намираме доста теми на разговор!

Пепи Hug
Цитат
Или прехвърлям моето усещане на него.😜
май да Wink
абе щом още не се е постригал късо, значи има причина....

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!! Flowers Hibiscus
за Фе, радвам се,  но е малко вероятно да гледам такъв сериал, е със сигурност ще погледна малко от това с каква визия са и как играят.
а и продуцента не бил много читав.
това е споделено в общата тема....
Скрит текст:

аз пък сънувах , че са пуснали новата реклама тук в БГ, Киво беше с черна къса коса и брада и беше много смешен Joy

един спомен от 2019... Бали

КГ с испански дублаж

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 11:52 от Airra

# 586
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес наистина се диша и вече се чувствам много по добре.
Фени, няма още отпуска , от днес започна голямото писане. Днес стоях цял ден, за да мога да отхвърля една част, от понеделник пак.
И аз не си падам по морските дарове. Винаги си оставам гладна , та се налага да има още нещо.😂
Дива, чета с интерес всичко, което споделяш за футбола, така че продължавай, но то вече не остана много.
Ире, не разбрах заминали вече на морето? Да си напълниш душата с хубави емоции и гледки. Аз това лято ще се размина, но има и планини .
Айре, и аз това си мисля, че има причина за дългата коса. А и още са в Истанбул, не са по море. Нищо, че новата яхта ги чака, според турските медии.
За новия сериал на Фахрие не знам какво да мисля. Поне с мъжа й ще са на една вълна. Сигурна съм, че няма да го гледам, така че единствено мога да ѝ пожелая успех.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 587
Пепи Hug

в Бодрум са вече, но косата си стои  Wink
https://twitter.com/AlvinoEua/status/1411032639956455431
https://www.instagram.com/p/CQ1cYPjj3vZ/

https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1411035152600416262

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 22:56 от Airra

# 588
Айре, време е за почивка и зареждане ❤️
Пощипва това момиче като колежките от сериалите 😜

# 589
Айре, време е за почивка и зареждане ❤️
Пощипва това момиче като колежките от сериалите 😜
не го е срам, пощипва чужди булки, а Башак е отзад Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590
Вай бе, аз докато подреждам шкафовете в кухнята какви красоти са се появили ... Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Много ни е готин шекера на видеото! Heart
Пепи Heart Eyes и аз не зная още кога ще почивам това лято ... но, ме крепи мисълта, че след Нова година, само  живот и здраве да е , излизам в безсрочен отпуск Satisfied
Скрит текст:
Бях ви обещала снимки като приключи прословутия ми ремонт на кухнята Smiley Е, остава да се боядиса, че махаме тапетите и да се направят още два шкафа - до хладилника и над него, за да прибера всички уреди вътре, да се купи черна микровълнова, нова лампа, да се сложат още неща, но общо взето почти привършихме, алелуя ! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Стара, но много хубава снимка на Беренка и Хилял

Восъчния Киво е преоблечен и май с нова прическа, пак е бил на ремонт Smile

Лека ! Hug

Добро утро! Hug

*Да бъде ден,
изпълнен с чудеса...
*Да бъде ден,
 богат на доброта...
*Да бъде ден,
любов даряващ...
*Да бъде ден,
сърцата сгряващ...
*Да бъде ден,
от светлината озарен...
*Да бъде ден щастлив,
за теб и мен...
*Да бъде днес,бъди готов !
Grinning
Цитат
Вчера в Бодруме на открытии ресторана Кыванч и Башак  встретились и приятно провели время с друзьями.
Всех очень заинтересовало кого приветливо Кыванч трогает за щеку) 🤗
Бдительные Поклонники провели расследование 🧐 - это Дениз Маршан, подруга и коллега Башак)!👌☀️

Пожелавам ви прекрасна събота с любимите Кузей и Джемре Heart

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 09:41 от queen_fenka

# 591
Привет, момичета 🤗🤗🤗

# 592
Хубава събота!!

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
хубава е кухнята, със здраве да я ползвате!!
мерси за всичко, което си донесла! Flowers Hibiscus
поправяли са восъчния Киво.......Hands V
В СМ  се чудеха  коя е късметлийката с пощипването - Дениз или Букет...Wink
тук Башак го снима

има и много кратко видео на тоя момент, но не мога да го сваля....

статия в италиански сайт за Къванч
https://www.tuttalativu.it/aspettando-brave-and-beautiful-conosc … e-cesur-ve-guzel/
разбира се с гугъл, не е лоша!

Диве Hug
Скрит текст:
много яки мачове снощи, изкефих се за италианците!

за настроние, ново

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:44 от Airra

# 593
Айреее:tulip: , готина емотка с коктейла .Tropical Drink
 Наздраве и да ни е прохладно .

Кога ли ще повторят Сблъсък по лейдито ?
Вечер дават Доктор Чудо  почти не го гледам .
Немам против да ги съберат пак с Елчин или друга, която харесвам и е играл .Само без Туба Б. ко може че ми е  безизразна.
Фарах Зейнеп не я тачим.

Фико Yum

Аркадаша свърши снимките на Йешилчама за втори сезон и нема начин да не запраши на почивка на морето или по планини и паланки за риба .  А това да чистиш риба е отврат. Ще си помисля дали да се жертвам с това с любимеца Joy
Киво е в Бодрум ще се радвам да се видят и да ги щракнат.  
Още не ми е минало журналята го изпуснаха за инфо от сватбата в репортажа ,  това е такава рядкост да излезе нейде. Нарочно ли го правят ... Imp

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 18:24 от femmi2

# 594
ново!!!

накрая се разтанцуваха Grinning

Феми Hug
ами турските журналя не са особено умни Grin
за Сблъсък, вече се отказах да го чакам....
ти половината ни партньорки не ги тачиш....Smirk

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 18:32 от Airra

# 595
Айре Heart Eyes благодаря, и на мен си ми харесва! Kiss
Страхотни неща си споделила днес, браво! И клипа и видеото са страхотни! Само не разбрах защо снимките му са такива удебелени Laughing И статията е хубава, само дето или италианците не могат да смятат или гугулето Laughing И защо все му приписват Седефчето за гадже Smile
Страхотни! Heart

Дано има и други, щом и е разрешил да снима Smile
Феми Hug на теб трудно ще ти се хареса някоя за партньорка на Ча Smile Аз пък си харесвам всички партньорки на Киво, убедена съм, че и Озгето ще ми допадне. С която и да играе, все си мисля, че ще я приема, не понасям само две , три за него, но, не се знае дали и те няма да ме изненадат Smile

А Сблъсък все някога ще го повторят Smiley

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:48 от queen_fenka

# 596
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, е имаме си видео, супер. Искам ми се да разбера какво коментират журналистите. То като гледам всичките им звезди са в Бодрум, сигурно и всички папараци са там. Да се надяваме на още пресни , пресни новини, снимки, видеа. Макар че ако решат двамата с Башак да се скрият със сигурност ще го направят, както стана миналата година. Накрая наистина мъничко се разтанцува.😂 А Башак си е купонджийка. Между другото Мави непрекъснато пуска бански и до колкото разбирам са създадени от Денис.
Феми, аз не виждам голяма разлика между турските журналисти и всички останали. Питат това, което продава за съжаление. Нямам си на идея как трябва да постъпи Чагатай, за да премахне тази сянка от миналото си. Няма какво да се чудиш, достатъчно е да прегледаш публикациите в Тиими и ще видиш , че въпреки очевадното пристрастие на Инеса и всякакви опити да привлече вниманието към проектите на Чагатай коментарите са много малко, но спомене ли Серенай, виж какво става.
Може би единствения изход е Чагатай много категорично да покаже любовта си към Дойгу, така както Къванч направи с Башак. Но пък това на теб няма да ти хареса 😜
Статията сигурно е по повод предстоящото излъчване на ДК.
В интерес на истината и на мен Туба е от партньорките на Къванч, която най-малко ми допада, но като цяло сериала също ми е на последно място в моята класация та може да е свързано и с това.
Но като цяло си харесвам и аз всички партньорки. Очаквам с нетърпение Йозге, защото не съм я гледала никъде, така че на чисто ще мога да приема играта й. То като се замисля, всичките партньорки на Къванч за пръв път съм ги гледала с него. Но единственото Берен съм гледала след това във Фатмагюл и Кьосем. Е и Елчин, но КСШ си е сериал на Къванч.
Фени, честито ,мила. Ох, това е толкова хубаво вълнение, да направиш нещо ново за дома.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 597
Добро утро в неделя, дружки!

Пепи Heart Eyes благодаря, мила! Kiss
Надявам се , че ще имаме още морски снимки това лято.
Изглежда само аз не съм изгледала Фатмагюл, колкото и да се напъвах, така и не успях заради партньора на Берен  Аз най-вече не пропускам Ойкю от партньорките му, до такава степен ми влезе под кожата това момиче с играта си.

Хубав ден!

# 598
Хубава неделя!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart и аз обичам да си гледам Ойкю! Hands Plus1 в НФ сериала беше страхотна!
в италианската статия има някои неточности, да...: ))
Цитат
Дано има и други, щом и е разрешил да снима Smile
това не го разбрах, Киво да е разрешил на жена си да го снима? едва ли има нужда от разрешение, само, че ние снимките не ги виждаме с малки изключения Wink

Пепи Hug, наистина почти всички турски звезди ходят в Бодрум, та папараците са там.
и миналата година имахме папарашки видеа и снимки.
в новото видео/пуснах си авт. превод/ ами нищо интересно не коментират- бил облечен в бяло, прическа с опашка, говорил си с приятели, често си хапвал фъстъци и други ядки/ Laughing/ докато жена му танцувала.
Мави са се кооперирали с тая фирма Direct Message.
но нямам представа дали е на Дениз.
всъщност намерих това, да нейна е марката и дизайна Hands V
Скрит текст:
На мен пък Туба си ми е любима и харесвана като Сюхан, както и двойката - СюДжес. Heart
................................

Анна направи това клипче, много е готино Blush
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1411401410088996864

до Киво е собственика на заведението, което откриваха. Murat Kazancıoğlu
https://www.instagram.com/muratkazancioglu/

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 11:47 от Airra

# 599
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Цветен, светъл, усмихнат и сбъднат да е денят ви! 💜

Бъдете щастливи и благословени!

"Не се нуждаем от по-добри дни, а от хора, които правят дните ни по-добри."
Изглежда КБТ са открили своите.

Благодаря за всичко споделено! 🌺

Фенче, Heart Eyes чудна ти е кухнята! Със здраве и удоволствие да си я ползваш! 
Голяма страст ми е на мен готвенето, все не ми е достатъчно времето, за всички идеи в главата.

Пепи, Heart Eyes съгласна напълно.
Не смятам, че турските журналистит нямат капацитета да подготвят по- смислени и качествени интервюта, но специално тези репортажи от светски събития не се борят за оригиналност, а за популярност.
Имат си таргет, целят се в него, търси се провокация и сензация.

Айре, Heart Eyes
Много харесвам Туба аз. Даже след ДК изгледах в Нетфликс и 20 Минути. Много ми хареса.
Не ми допада сюжета на предстоящия ѝ проект и едва ли ще го гледам.
Ще изчакам да приключи и да подразбера посланието.

Хубав и спокоен неделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт