Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Ами дано пуснат корица и с Киво, много по-хубав е от Сера
Ох, посмях се и с подружките Smile

Цитат
красавец, отвал всего просто... 😍 такое лето исходит от этих фотографий ☀❤❤💖

На первое фото даже боюсь смотреть 😇😇🙃🙃🙃

😂 мне тоже страшно, но я со страхом борюсь😂😂😍😍😍
Ние имаме преведени интервютата на Киво за ЕЛЛЕ, да видим какво ще споделят по-подробно Thinking
Е, как какви новини чакам за сериала ни, за всеки друг пишат, за нашия йок, нищо, даже заглавие си нямаме До кога ? И как само фрагман ? Йок! Иначе и аз чакам кога ще имаме филм, Гювенатам го каза, не са наши щения, а за тв сериал дори не смея да си мечтая, но все по-уверено пишат всички за Краля, според Инеса е почти сигурно, ама да видим
Диве Kissing Heart точно! Hands Plus1
Цитат
Ааааааааа, ама как така Нетфликс ще пусне само инфо
за новите премиери и после само фрагман за Подводницата.
Ами премиера, ами фотосесия, ами интервю с Къванч.
Благодаря за Кузейката Heart

Лека вечер!

# 631
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Снощи писах, писах и спря тока за секунди, но всичко изчезна и много се изнервих.
Фени, ако не се лъжа Подводницата е U-571. Но съм сигурна, че няма да оставят това заглавие. И видя ли сега какво стана? Ние искахме реклама с мощна кола за Къванч, а то Берен я подкара. 😀 Но и тя си е наш човек.
Диве, точно , и аз искам пълна програма. Интервюто и фотосесията са сигурни. Да видим как ще се развият нещата с пустия Ковид, дано имаме късмет и за всичко останало.
Не мога да им се начудя на тези журналисти, интервю от преди 10 г.  и го държат в тайна толкова време. Миналата година не бяха ли с главната редакторка на това списание заедно на яхтата? Дано пуснат и нещо ново.

Е, това са публикували от КТglobul. Май има и нови неща.
Феми, изчезна, а гледам ,че има някакво раздвижване около нейния човек. Май много са го вбесили този път.
Ире, твоите любимци не ги следя , но щом те карат да се чувстваш добре е чудесно.
Айра , и на мен ми е много любопитно за филма какъв ще е. Но ми е пълна загадка, защо Къванч си е още с дългата коса.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 632
Диве Hug
мерси за Кузивчетата! Wink
Цитат
Ааааааааа, ама как така Нетфликс ще пусне само инфо
за новите премиери и после само фрагман за Подводницата.
Ами премиера, ами фотосесия, ами интервю с Къванч.
Пълна програма с червен килим, ако може.
е това е ясно, но пак ще е рекламна инициатива преди премиерата.
Фенче Kissing Heart
в началото си помислих, че ще има нова фотосесия, интервю за Елле, но според Анна-ще е нещо старо, бакалъм.

Цитат
Е, как какви новини чакам за сериала ни, за всеки друг пишат, за нашия йок, нищо, даже заглавие си нямаме До кога ? И как само фрагман ? Йок!
хмм, за кой друг сериал за Нф са се разписали?
аз в момента нищо не чакам за нашия сериал-имаме си резюме, актьори, СЦ, режисьори, едно заглавие само липсва, ако не са го измислили....
ти какво по-точно чакаш, много ми е интересно? Wink
все пак не става на въпрос за тв. сериал.

Фемии Hug, Чачо нещо му е прекипяло, щом е писал в ИГ си Grinning

Скрит текст:
💣🔥Я уже пять лет нахожусь в прекрасных отношениях, однако каждый год вы делаете ложные новости как сегодня, и вы считаете, что вы правы и ничуть не манипулируете сознанием? Очень жаль... Какая у вас цель? Я не понимаю, оставьте уже нас в покое... (с) Чагатай Улусой. 8 июля 2021 года

явно това е.....

О и Пепи Hug е наминала.....
главната редакторка на Елле е много добра приятелка на Башак, бяха в луксозния хотел.
наистина Берен снима реклама за БМВ, браво на нея!

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:00 от Airra

# 633
Здравейте !
Не пиша  но ви чета.
Нещо не ми се пишеше.
Лека полека минава възпалението от лекарството.

За Киво и НФ по принцип  пускат инфо и тийзър като наближи премиерата.
А интервю предполагам ще има за списание свързано с подводницата.
Потайни са и не правят компромиси. Дано има и червен килим зависи от вируса.

Момичета на Чаго му е дошло до преливника. Frowning
Гледам и чета и не вярвам на ушите и очите си.  Това да пише в ИГ и да дава обяснения и да се коментира още повече и да разлюти журналята не е в негов стил.  Но всичко си има граници.
Тази СС ще му я лепят докато е жив. Нищо не е имал с нея търсят сензация и Серка иска да си прави пиара.
Сега сигурно си умира от кеф че пак е по страниците и нейното име е до Чачовото. Angry
Направо съм бясна от репортажа. Ча още тогава се въздържа но само той си знае какво му коства това.
 Дуда ще празнува че защити връзката им брех. Направо съм в ступор и шок и не мога да се освеста. И не само аз то е неква лудница. Това ще се помни в историята.
Без да споменава името й хе ,хе къв чешит е само.
Почти пет години са в прекрасни отношения.
Щото ся някъде толкова.
Може и от преди да се познават  нещо не ми се вярва. Има такива мнения.
Днес един писа че Ча и СС се сдобрили и били на яхта и прочие . Затова е цялото изригване и на него и мениджърът му. Как не го е срам тоя лъжльо ама като му плащат.
Няма да е с Ду сто години аз съм медиум Mask Лоша съм ама си пазя своето.

Айре ,  Hug за сефте ще правя тема дано се получи.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:14 от femmi2

# 634
намерих.....
Цитат
Днешния голям репортаж  от издание Фортуна, посветен на работата на Netflix в Турция споменава премиерата през този сезон на Yakamoz S-245 с участието на Kıvanç Tatlıtug (преди това работното заглавие на поредицата беше История на подводницата).
Якамоз - името на подводницата, преведено като "отражение на луната върху водата"

Феми Hug, не се ядосвай за глупости.....
бързо да се оправяш Flowers Four Leaf Clover
ами това е положението, защитил е връзката си, нищо не можеш да направиш.
Успех с темата. Hands Plus1

лека. Nature Stars

# 635
Айре ,Мерси Flowers Tulip  
Не съм убедена че е заради връзката му. Пък и заради това да е нема лошо. Просто му писна от СС не са му издържали нервите след репортажа.
Всяка година пишат измишльотини и е мълчал сега изригна.
Иска спокойствие и се стреми към това. 
Това е цената на славата.
Не споменава името на любимата си. Е чешит бе дори и сега Joy
Не му идва отвътре пък и в редките случай, когато репортери ги снимат не поглежда Дуда в очите камо ли да я фане за ръка. Има некви проблясъци за кратко.
Рускините падам с тях и коментарите Joy

Забравих да питам кои летни сериали гледате ?
В общата тема има класация за сериал най добър  за изминалата и тази година.
Вратата доста е напреднал заради подкрепата на мощните фенове. Керем с новата визия и прическа сори ама не му отива поне за мен. Смешен ми е.
Киво е друга бира и работа. :wink
Изглежда Ча в новият сезон на Йешилчама  ще свири на китара :stuck_out_tongue_winking
_eye: Отдавна не го е правил.

# 636
  • AMS

Благодаря ви за споделеното, дружки!!!
Върнах се с извънредна емисия във връзка с микробиолога Арман.
Ето какво открих за  Yakamoz  >>>

Скрит текст:
Превод с гуглето от https://tr.wikipedia.org/wiki/Yakamoz

Якамоз (на латински: Noctiluca scintillans, на гръцки: diakamós) е едноклетъчно морско същество, което свети при възбуда. Може да се разглежда и като морска светулка, защото биологичната луминесценция на две същества (биолуминесценция) ги прави специални. Когато това същество, което е с малки размери, се събере в голям брой и разпръсне светлина, то се нарича Якамоз. За да се наблюдава качулката, други източници на светлина (слънце, луна и градски светлини) не трябва да потискат пламтящите светлини. Когато се появи обгарянето, изглежда, сякаш в морето горят дълги флуоресцентни лампи.
Noctiluca scintillans е еукариот с вид на балон. Той е много разпространен по целия свят, особено в крайбрежните води. Той няма твърда броня като тази на други огнени водорасли. Лови близо до морската повърхност с дългия и лепкав един от двата камшика. Храни се с други микроскопични морски създания, които се придържат към неговите биччета в резултат на техните произволни движения. Диаметърът им е 1–2 mm. Те могат да бъдат отделени от водата с фино сито или марля и изследвани с голяма леща. Също така е забелязано, че съществото, което обикновено се размножава безполово чрез разделяне, може да се размножава по полов път.

Феноменът на луминесценция, който прави Yakamoz специален, възниква в резултат на реакцията на двойката луциферин-луцифераза субстрат-ензим. Тези химикали се съхраняват в хиляди сферични органели, разпръснати в цитоплазмата.

Разсейването на светлината на въпросните същества се счита за защитен механизъм. Единичната атакувана клетка излъчва светлина, позволявайки на по-големите хищници да забележат нападателя си. Тази функция се използва и от рибарите. Някои риболовни лодки имат висока мачта и място за сядане в края на мачтата. Това е една от причините, поради които мостовете на сейнери за плаване са многостепенни и могат да бъдат контролирани дори от последния етаж. Един от рибарите седи тук и вижда пътеките, по които рибата преминава, като прави въглен в безлунните нощи и ръководи кормчията или директно командва лодката. Отново, лукс светлина се използва при риболов на синя риба поради въгленната светлина; Светлината не е така, че рибата да дойде, но така че синята риба да не се страхува от светлината, излъчвана от въглищата, докоснати от линията ... Тъй като луксозната светлина потиска светлината на въглищата, тя пречи на синята риба да открие линия.

А ето и на български какво пише за >>>
Noctiluca scintillans - Ноктилука

Лекинка!!!

# 637
Благодаря ви, Айра, Дива 🤗
Въобще не се сетих за тази дума. В съзнанието ми е останала една снимка и видео от сторито на Башак на подводница-музей .
Но сега се сетих за това, че думата якамоз имаше и друго значение на " лунна светлина отразена върху вода" Май така беше.
Лека 🤗

# 638
Добро утро, къзлар!

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Якамоз беше думата, как не се сетих Мъчех се да си я спомня, какви ли други не ми идваха в главата, но не и не... Пепи Heart Eyes пък аз бях убедена, че  я помниш, защото именно ти беше споделила какво означава думата Якамоз. Нищо чудно и с това заглавие да си остане сериалът ни
Диве Kissing Heart благодаря за споделеното, интересно!
Ох, само как го чакам този Арман ...

Феми Hug къде изчезна, джанъм ? Ох, ще ме скъсаш, пазела си своето А на Ча явно му е прекипяло, за да пише в ИГ си, но аз не съм убедена, че му е писнало именно от СС, а не по-скоро от журналята, които пишат глупости, съмнявам се това е работа на Сера, да се занимава с толкова евтин пиар, ама знам ли ? Thinking А не споменава името на любимата си, защото няма нужда, всички знаят коя е от години Laughing

Хубав петък, дружки! Hug

# 639
Хубав петък Blue Heart

Диве Hug, интересно инфо си намерила Hands Plus1
Феми Hug, запознах се какво по-точно е станало, че твоя човек реагира така остро, ама тия турски журналя наистина- някои от тях са много тъпи Head Band а видеото от Учанкуш, ноу комент Laughing
и.......
Скрит текст:
повече шапки не ме карай да ви правя Wink
Фенче Kissing Heart, Пепи беше споделила..........
Цитат
Това заглавие на сериала дано се запази. Не си спомням дали тук не бяхте качили значението на думата "якамоз" , но някъде четох, че тази дума е избрана за най - красивата на конкурс, защото в другите езици няма една дума за лунна светлина върху вода.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1327336.msg42909468#msg42909468

сладури!!

....................
чета в ТТ отзиви за ДК/в Италия/
гледаемостта е добра!!

това гледаха вчера.
една италианка написала.......

Дайте на Туба приз, че не припадна тук, ако бяха на нейно място веднага ще се свлека на земята..... Grinning

като няма друго интересно, това поствам.Wink
време е за нова снимка......
Башак не споделя в ИГ, дали са още в Бодрум Thinking

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 13:06 от Airra

# 640
Айре ,ан тъка мрънкай за нова снимка на Киво Ко може и двамата с аркадаша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Айренце ,:hugs:Сори ти я направи с желание ама какво да ти кажа ....
Скрит текст:
Специално одобрение трябва , но аз си я гледам и харесвам . Heart Eyes
Нормално е да му прикипи тези нямат срам.
Само да не му хрумне нещо още по лошо след тия небивалици че тогава  ще ги удуша тия дето го предизвикват .
Мениджърат му реагира също . Нали сум ви казвала колко обича в кавички  въпросната личност .
Фенче Hug От двете му писна и от журналя и от СС.  Ама това се продава и чете .
Редактирам се с тази  нова снимка на Берен от Санта Моника - Америка  

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 16:14 от femmi2

# 641
Привет, дружки! Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes Феми Hug

Айре Heart Eyes не се учудвам, че наш Джеско разтреперва коленцата на италианките Laughing Като няма друго, ще си споделяме и такива нещица, какво Smile Предполагам, че са още в Бодрум, дано ни изненадат приятно с новички снимки.
Феми Hug а Ча имал ли е изобщо нещо със Сера ? Защото само нея му приписват постоянно Thinking Пък не помня да бяха чак толкова любима двойка по времето на Прилива Thinking
Щастливата Йозге

Цитат
Цифровата платформа Dramax, която вече започна да се излъчва по целия свят, приканва производителите да се присъединят към разширяването на турското съдържание. За да направят това, те просто трябва да потвърдят правата върху поредицата, които могат да публикуват на платформата, получавайки възнаграждения. В момента дублажът се извършва на испански и арабски. Подготвя се дублиране на английски, руски и урду. Също така има субтитри

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 20:33 от queen_fenka

# 642
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, нямам търпение за утре.
Башак е още в Бодрум, но за Къванч не знам. Явно са много близки със сестра си.
Айре, нямам представа дали е добър резултата на ДК, но при положение, че имаше карантина навсякъде, през деня мисля, че и италианците гледат да са навън.
Ох, но и Йозге, май е доста"лудичка"....с кучето на преглед.😀 Но и тя прави малко като Хазал, която качваше снимки докато беше бременна и така затваряше устите на папараците.
Феми, Чачо може да се поучи малко от тях. И пълната изолация не помага, тогава си измислят новини сами.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 643
Башачка от Бодрум, сигурно и Къванч е там.

Феми, здраве да е....
Пепи, ами добре си е.
Йозге ми е екцентрична, като един артист и малко шантава, да...
а Букет е много близка и с Дениз.

Фенче Kissing Heart Hands V
ооо завиждам ви за утрешната среща Wink

Мави доста са снижили качеството и класата си Close
Скрит текст:

лека вечер.

# 644
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Не съм научила още микробиологията за Арман.
Но "лунна светлина отразена върху вода",
ми прилича на Лунната пътека.
Ама имам време. А като казах това, та се сетих за друго.
Моля, да ми припомните резюмето за Подводницата!

И утре да пиете по още едно и заради мен!!!

Лека и синеока!!!

Общи условия

Активация на акаунт