Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Благодаря ви за пожеланията Kissing Heart
Ире Kissing Heart
Цитат
Честно казано, ми е доста интересно как протичат снимките. Винаги ми е било любопитно да гледам видеата зад кадър и най - вече как се снимат сцените със специални ефекти. ✨
и на мен ми е супер интересно, особено за подводницата и подводните снимки, все пак сериал с такъв жанр се снима за първи път.
Фенче Kissing Heart, и на мен ми се струва, че снимат прекалено бавно Grin
спец, екфектите би трябвало да са в пост продъкшан периода, правят се на компютър.
аз спокойно мога да си изчакам края на снимките, знам, че Къванч няма да се показва много, но после дано има повече летни.
а тия от Мави, да ме прощават ама са много зле, една реклама не направиха Expressionless

Феми Hug и ти да си добре!!
прочетох новината, но нещо не ми се вярва Thinking
нали има сериали, които приключват тоя сезон и трябва да си завършат оставащите серии.
е ако нашите снимки спрат..............хич не ми харесва
пфууу Angry
https://www.dizidoktoru.com/gundem/film-dizi-tv-ve-reklam-cekiml … ruldu-h11961.html
...........................
ДК започва на 3 май в Коста рика

видео:
https://twitter.com/kivanc_kosovo/status/1386737727006257152

хубав ден!!

Фенче, дала си странен линк към Момичето Wink
Момичето на прозореца
3 епизод бг. субтитри.
Тук 👉🏻 https://ok.ru/video/2593698875924

Пепи Hug
наистина Умут е тагнал непознати за нас имена
ersinarc- https://www.instagram.com/ersinarc/
в колко часа се прибира от снимки....

ece cesmioglu- https://www.instagram.com/ececesmioglu/

................

Бирсен пише, че снимките на сериалите продължавали....
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1387000778708115456
Наборите от серии, един от секторите, най-засегнати от забраните за пандемия през миналата година, този път не са засегнати от пълното затваряне. Новите епизоди от поредицата ще продължат да срещат публиката. Мисля, че всички работещи в този период имат голям късмет, въпреки всички рискове.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 18:50 от Airra

# 76
Айре Heart Eyes Laughing ами мислила съм да го дам линка на Момичето Stuck Out Tongue Closed Eyes То от бързане ... сори!
Благодаря ти за всичко споделено! Flowers Hibiscus Дано Бирсен  да е права и да не спират отново снимките Hands Pray
Надявам се лятото да имаме много снимки ! Така по-лесно се чака.

МАВИ май наистина може да не дадат реклама този сезон Thinking

# 77
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря за всичко споделено.
Явно снимките са все през нощта. И оператора качва такива нощни видеа. Не им е лесно. За спец ефектите въобще не съм наясно как стават , но се сещам за видеата, които вие качихте при снимките на КСШ. Тук със сигурност ще бъдат по големи и по ефектни. Самият жанр го предполага. Ще видим какво ще стане. Добре поне,че не спират снимките, макар че ако правилно си спомням в Турция и до сега май имаше някакви ограничения за вечерен час. Но те и сега продължават.
Фени, ти изгледа ли КСШ ? Междудругото дават времето да се оправи и ако сте свободни предлагам другата седмица на 4 или 5 да направим нашата среща. Орси да се включи само, а и други желаещи ако има.
На Мави и аз съм им ядосана.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 78
Добро утро на Велика сряда! Hug

И една прелестна  и щастлива усмивка!

Пепи Heart Eyes още не съм го изгледала КСШ ...  За срещата съм на разположение, на 5 - ти ми е чудесно, че не съм на работа! Hands Plus1
Брад Пит на 57 ... невероятно изглежда за възрастта си! И явно неслучайно сравняват Къванч с него, той излъчва същата класа и също както на него му отива всичко! Убедена съм, че и нашето момче ще изглежда зашеметяващо и след 20 години, и той е от мъжете, които остаряват красиво Heart

Прекрасен ден! Hug

# 79

я да ви питам..
Скрит текст:
виждате ли това човече до снимката?

щото аз като отворя темата в Хром и не го виждам

Пепи Hug
Цитат
Явно снимките са все през нощта. И оператора качва такива нощни видеа. Не им е лесно. За спец ефектите въобще не съм наясно как стават , но се сещам за видеата, които вие качихте при снимките на КСШ. Тук със сигурност ще бъдат по големи и по ефектни. Самият жанр го предполага. Ще видим какво ще стане.
да! не им е много лесно, сигурно си почиват през деня.
Киво не мисля, че ще го видим скоро, но пък не се знае......
от Джери....

47 снимачен ден свърши....това е подаръка

Фенче Kissing Heart, хареса ми съпоставката с Брад с тези снимки !!

на стари фотки сме Wink
#GQturkiye 27 April 2015

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 13:30 от Airra

# 80
Айре Heart Eyes не го виждам човечето ти аз. На Хром съм.
Нали ?  Заради това и аз като видях в нета снимката на Брад веднага направих тази асоциация.
Предполагам, че нарочно снимат през нощта, нали ще се пазят от слънцето Laughing
Джери голям подарък ни е поднесъл, ама и това е нещо, от другите нищо! Залагахме на Йозге, че нали уж споделяла повече в ИГ и ТТ, но може би не им е разрешено и само каквото ни отпуснат режисьорите Thinking
На стари фотки ще сме, няма други Satisfied

# 81
Фенче Kissing Heart
Цитат
не го виждам човечето ти аз. На Хром съм.
офф......
Скрит текст:
е добре де, как слагаш емотки от http://smayliki.ru/ че да си ги виждаш? : ))
пиши ми на ЛС.
и аз си играх да слагам нова украса на 1 стр/звездички, цветченца/, а се оказва, че не се вижда
Цитат
Предполагам, че нарочно снимат през нощта, нали ще се пазят от слънцето Laughing
да бе, логично.....
Джери не е имал впредвид подарък за нас, а за него, предполагам:)
Йозге си е активна в ИГ, но си слага нейни си неща.
в тая ситуация....
Цитат
Асоциацията на продуцентите TESİYAP проведе разговори с властите, което даде положителен резултат. На снимачните екипи ще бъдат предоставени специални пропуски, които ще им позволят да продължат да снимат при условие, че ще бъдат или на работа, или у дома (няма да могат да се наслаждават на природата). Така снимките на сериалите ще продължат.
ще си починем от новини.

лека вечер Hug

# 82
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра , и на телефона не се вижда човечето.
Нищо ново няма, само тези снимки в колко часа снимат. Добре поне, че няма да прекъсват, макар че около Байрам сигурно ще спрат за няколко дни.
Те Йозге и Мерич непрекъснато качват нещо, но за съжаление нищо от това, което ни интересува. Башак и тя се покри.🤔
Видях, че рускините са превели сериала на Бурджу. Голяма работа са. Не мога да разбера това нарочно ли е или е съвпадение да има сериал и филм по едно и също време. При Чагатай така се получи, сега и при Бурджу. Прочетох, че и Онур почва своя филм за Нетфликс, ще участва и Сонгюл.
Общо взето всички по известни актьори вече са на платформите.
Фени, аз съм написала 5, но тогава съм на работа. Ако искаш на лични да се разберем.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 83
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Айре, всичко виждам, но на лапитата основно ползвам мозила.
Хром само когато много ми запецва vk или kanalD.

Виждам ви и как трескаво се гласите за празниците.
Ами сполай ви в приготовленията!!!
При мен разликата в календара е един месец и съм с други бръмбари.
Та и мм реши да започне ремонта и ми иде да ...

И к'во сега! Пак американският Къванч.

Ще ми е интересно да се видят на живо с истинския Къванч.
С американският нямам желание да се виждам,
защото не му знам и 1/3 от филмографията.
Докато при истинския съм гледала всичко и то не по един път.

Лекинка!!!

# 84
Добро утро на Велики четвъртък! Hug

Айре Heart Eyes аз и Смайлики не мога да ползвам вече Thinking Може би защото не съм ВК, нямам идея, но не се получава. Много се радвам, че няма да спират снимките!
Пепи Heart Eyes другата седмица съм свободна, няма да има нито едно дете от моите на градина и шефа ме пусна отпуска на 5 и 7 , та когато кажете, на мен ми е все тамам Hands Plus1
Значи щом не споделят нищо нито Йозге, нито Мерич явно не им е позволено.

Диве Hug разсмя ме с американския Къванч Laughing Много си изпуснала, че не си гледала почти нищо с него, и той е невероятен актьор. Благодаря за прекрасните кивчета! Flowers Hibiscus

Желая ви много хубав ден! Hug

# 85
Привеет!

Фенче Kissing Heart, няма връзка с ВК, но е  голяма играчка за да се вижда и в Хром/една мацка ми обясни на ЛС Flowers Hibiscus/
гледала съм Брад, харесвам го, но май трябва да наваксам с негови хитове, които съм пропуснала.
Пепи Hug, сериала като е за НФ-си идва от платформата преведен за руската аудитория, не го превеждат рускините.
четох много хубави отзиви за Фатма,  съвпадение е , че сега излиза в НФ и, че Бурджу снима сериал за турска тв.
и на мен ми липсва Башак в ИГ....и снощи по някое време се изкефих....свирна ми тела за известие в ИГ
получавам това Blush
Диве Hug, страхотни гифчета!
аууу само ремонт ти липсва Wink

Скрит текст:
а през нощта сънувах Ойкю, беше ми много добра приятелка Laughing

Хубав ден!!

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:17 от Airra

# 86
Айре Heart Eyes а защо аз не мога вече да ги ползвам Thinking
Браво, имаш повод за радост, имаш ли лайкче от Башак! Hands Plus1
Я, да те питам нещо, тъй като разбираш от фотошоп
Скрит текст:
Преди малко моята приятелка ми прати тези снимки и аз зяпнах ...

Ето и Фреди като млад , да сравниш

Това фотошоп ли е или е наистина двойник на Фреди този испанец ??? Защото очите и веждите са на Фреди ... Аз си мисля, че е фотошоп, чак пък и погледа му да е същия ... но, ако наистина му е двойник, не му завиждам какво ще му се случи на този младеж  Laughing

Хубав ден! Hug

# 87
Мараба !

Набързо  че пада батерията на тела и после пак ще пиша.

Айренцеее HugFlowers Tulip
Мини през тиймито и виж какво са писали пресата за нашите хора .
Бе дрънкат си ... Заслужават актьорите и процент от продажби.

Видя ли новата Дуда в ИГ ?
Кръвното ми се покачи само да е посмяла да се нареди в Йeшелчима ушите стърчащи ще й откъсна Joy
ша фърчи перушина и Чачо ще ме накара да стана  лоша. Imp
Каква е тази наръфана ябълка нещо намеква ли ?

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 13:47 от femmi2

# 88
Фенче Kissing Heart, не знам ти как си слагала преди смайлики, но по този лесния начин, вече не се виждат в Хром, само в Мозила. Expressionless
Скрит текст:
ами то се вижда и без да разбираш от ФШ, че това си е отделен човек, двойник на Фреди.
Цитат
не му завиждам какво ще му се случи на този младеж  
е кво да му се случи, няма да го бият? Laughing

Феми Hug четох, ама не му обърнах внимание, драскат си хората......
абе стига си се вкарвала във филми, няма да влезе в Йешилчама.....
обаче снимката с ябълката ми хареса
online isn''t real= онлайн не е реално

това, което ни показват в нета...лъскава действителност, но не всичко е идеално, както се вижда от обратната страна.

Heart

# 89
Айре Heart Eyes а не е ли възможно да са сложили очите на Фреди на друг образ ? Носа, устата и овала на лицето са други, видях, но може ли двойника да има дори същия поглед, това ме шокира, не друго, знам, че всеки човек си има някъде двойник. Няма да го бият естествено Laughing но ще има да му досаждат на момчето. Знаеш ли колко лайка и коментари имаше под тези снимки - хиляди , за няма и час Worried А снимките вече са изтрити .Не знам ... Но, съвсем възможно е и да си права, Велислава беше постнала снимка с нея и малкия ми син и завалели въпроси от къде го познава - оказа се, че е копие на един испански много известен волейболист и никой не и вярваше, че това е братовчед и Stuck Out Tongue Closed Eyes Показа ни го - наистина са като близнаци, само е малко по-тъмен и висок Thinking
Явно тогава заради това е проблема, че вече не се виждат Смайлики в Хром.Еми ... много жалко, но ще мина и без тях.

Лека! Hug

Общи условия

Активация на акаунт