Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Цветен и хубав празник е днес .Flowers Cherry Blossom
 Честито на всички именници в темата .  Здраве и благополучие !
 На мойте близки също и те празнуват .

Фенчеее Flowers Tulip Права си за аркадаша много пъти е влизал у форма , но сега доста се измени в лицето и се забелязва от хората.
  Но на мен ми хареса на онлайн премиерата Heart Eyes
 Който каквото иска да приказва.

Беше ме попитала от нерде сме толкова сигурни че ще мине зад камера ?
 От наблюдения и по това , което е споделял . Отдавна си го мислим .  Но вярвам че няма да остави актьорството.
И големият режисьор Джан Улкай от филма е споделил .
 Хубави неща е казал за любимеца .  Hands Clap
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1747864

# 61
Честит празник,скъпи момичета 🤗🤗🤗
Желая ви здраве и красота в живота 💐
Специално за вас, снимки от Ботаническата градина.

Аз днес там реших да отпразнувам празника.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 62
Пепи Hug, много красиво, Благодаря!!
Алинка Kissing Heart, чудесни пожелания, да ти се връщат!! Kiss
Фенче Kissing Heart Мерси, мило!! Kiss
Феми Hug, да са ти живи и здрави имениците!!

хубава вечер!

# 63
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да е честит празникът на цветята на всички ви!!!
Благодаря ви за поздравите и пожеланията!!!
Бъдете здрави и много усмихнати!!!

# 64
Привеееет! 🐝
Ехааа, колко много именички сме имали днес. 😊
Бъдете здрави, щастливи, честити и много обичани, мили Айре ❤, Фенче ❤, Диве ❤, Алинке ❤, Гости ❤!
Надявам се да сте прекарали чудесно деня си, а вечерта да Ви бъде още по- хубава!

А днес в темичката ни е много цветно и дори още по- приятно, благодаря Ви за което. 😘
Аз малко изоставам напоследък, но все пак си споделям отзиви за последните събития, в този случай новите снимки.
С тази екипировка изглежда разкошно, как да не ти привлече погледа?!
Стана ми интересно дали е возил Башак. 🤔 Може и да има снимки, но в момента не мога да си спомня. 😑 Аз не бих се качила, мен много ме е страх. На Къванч може би не бих отказала, но пак не е сигурно. 😂

Най - после се усети пролетта. При нас беше много топло днес. Надявам се през лятото КБТ да споделят повече снимки и да ни радват.
И сега като казах това, започнах да се чудя кога ли ще почнат снимките на филма, дали ще почиват лятото... Ала за сега това са далечни въпроси. 😂 Нека приключат снимките на сериала, пък после ще му мислим.

Да Ви е мноого хубава вечерта! 💜

# 65
Честит празник, мили прекрасни момичета Kissing Heart !

Айре Heart, Фенче Heart, Гости Heart, Диве Heart, Али Heart и всички останали празнуващи, бъдета здрави и заобиколени от много обич и красота Kissing Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 66
Добро утро! Hug

Благодаря ви, дружки! Kiss Айре, Гости , Алинка, Феми, Диве, Ире, Пепи, Ани Hug Heart Eyes Hug

Цитат
Новое фото в сети. Из инстаграм Ахмета Текханлы. Аэропорт Эрджан, Кипр.

Подпись к фото: "Насыщенная ночная операция, проведённая несколько лет назад. Прекрасные воспоминания с Королём."
Нова снимка в мрежата. От instagram на Ахмет Текханлъ. Летище Ерджан, Кипър.

Надпис на снимката: " Наситена нощна операция, проведена преди няколко години. Прекрасни спомени с Краля"

Цитат
🆕 Продолжаются съёмки сериала "История подводной лодки" под руководством второго режиссёра Умута Арала 📽
43-й съёмочный день 🎬

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 67
Привет в понеделник!!

Зарадвах се, че темата ни беше активна на прекрасния вчерашен празник. Blush
Иренце Kissing Heart, Аничка Kissing Heart, Благодаря!!
Диве Hug, страхотно оформление на поста ти!!
Ире Kissing Heart
Цитат
Стана ми интересно дали е возил Башак. 🤔 Може и да има снимки, но в момента не мога да си спомня. 😑 Аз не бих се качила, мен много ме е страх. На Къванч може би не бих отказала, но пак не е сигурно. 😂
хихи Laughing
и мен ме е страх, а и имам лош спомен от бърза моторна скорост Grin
И Башак не обича да се вози, Къванч го е казвал....
само за тая снимка се сещам...не знам дали са на мотор, нямат каски.

ако снимат филма, предполагам ще е късното лято, ранната есен, дано позная!!

Фенче Kissing Heart
щях да споделям нещо за.......
Цитат
Така му съчувствах и на Мерт Фърат по време на премиерите на филма в Лондон, Берлин ... крещяха главно името на Киво, не че не им се радваха и на другите  ...
не съм му съчуствала особено....Мерт много добре знае кой е звездата във филма, едва ли е очаквал да скандират неговото име, за него предполагам е било достатъчно, че е част от този стойностен и награждаван проект.
Къванч по това време беше супер красив, една от най-любимите ми визии. Heart

Цитат
Явно е осъзнал, че ако не споделя нищо, на феновете ще им писне да го чакат
и за това не съм сигурна....за мен той споделя, когато е нещо важно и когато е на кеф.

..........................
Позитивна нова седмица! Nature High Brightness
Хубави новини за Къванч! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:59 от Airra

# 68
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Хубаво е, че винаги по празниците става оживено в нашата тема. Е, и когато има нещо ново от Къванч.😀
Не знам дали се активизира напоследък заради феновете, дали така си го подкарва, но е добре да не ни забравя . Последните снимки са все от през нощта, което най- малкото означава,че и денонощния им график сигурно се е променил. По този повод  мисля,че сигурно са имали и снимки в студио и може това да е причината да нямаше никаква информация.След като е 43 ден от снимките, а те почнаха някъде през февруари, до колкото си спомням. Като се сложат почивните дни и то горе долу стават толкова.
Айра, наистина това е една от най-хубавите визии на Къванч и за мен.
А Башак съм я виждала на една снимка до мотор и държи каска в ръка, но дали се е возила, не знам. На мен такова нещо не ми се е случвало.Аз и в кола мразя да се возя и ако мога някъде да стигна пеша винаги предпочитам отколкото да се возя .
Книгата"Момиче до прозореца" пристигна и вече я прочетох.🤭
Трябва да кажа, че сценаристите явно са взели само идеята от там , но повечето неща, които виждаме сега във филма въобще ги няма описани. Всъщност книгата има две заглавия, Момиче на прозореца и Домът, в които си роден е твоя съдба. Айра, знам, че ти го гледаш. В книгата има само две глави посветени на тази история. Та моето впечатление е, че тази писателка описвайки различни житейски истории, всъщност дава идеи на сценаристите, които те по късно доразвиват във сериалите.
Ще видим какво ще стане в сериала, но един от  главните герои около, които се върти цялата интрига в книгата, тук още не се е появил.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Тези са от моята градина 😀

# 69
Скрит текст:
не съм във форма Head Band
само да сложа снимка от р-ра ни

доста усилено работят явно.....
не виждам добре-4 серия ли пише?
и дата-топ сикрет, строго секретно

Пепи, красота!!
Цитат
В книгата има само две глави посветени на тази история. Та моето впечатление е, че тази писателка описвайки различни житейски истории, всъщност дава идеи на сценаристите, които те по късно доразвиват във сериалите.
да, така е !
Цитат
Последните снимки са все от през нощта, което най- малкото означава,че и денонощния им график сигурно се е променил. По този повод  мисля,че сигурно са имали и снимки в студио и може това да е причината да нямаше никаква информация.
да, може!!

# 70
Айре, оправяй се бързо 😍
 Пише 4 серия. Режисьорът е тагнал доста имена. Видях някаква нова за мен жена Едже някоя си и този, който преди няколко дни ти бях казала,че е снимал Мерич Арал с е там.
Излиза, че Толга е снимал само първите 3 серии.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 71
Привет отново, дружки! Hug Благодаря за споделеното и днес! Kiss
Айре Heart Eyes сигурно си права, вярно е, че Киво споделя само най-важното за него самия Hands Plus1 Да се радваме и на това Smile
Явно довършват 4 серия Thinking А на теб ти пожелавам да се оправиш бързо! Kiss
Laughing
Цитат
не съм му съчуствала особено....
Киво действително е разкошен на премиерите Heart

Пепи Heart Eyes напълно вероятно е сценаристите само да вземат идеи за сериалите си от книгите на психиатърката. Голяма красота е в градината ти!
Аз все още не съм изгледала 2 серия на Момичето ...
Ирко Heart Eyes хайде, честито! Kiss
Скрит текст:

Приятна вечер! Hug

# 72
Добра да Ви е вечерта, Кивушки! 😘

Айре 😍,
Бързичко влизай във форма, нека неразположението да минава! 🙏🤍
Ооо, много им е сладка тази снимка. Но по- скоро не е на бърза машина, ами мисля, че е нещо по- слабичко. Извинете ме за тези определения, ала не съм много наясно с точните имена на различните машини на две колела. 😂
Оох, и аз имам лоши спомени. Веднъж ме возиха и щеше да ми се пръсне сърцето- ужас! 😑

Хмммм, нещо много бавно напредват, едва на 4 епизод. Но с тези специални ефекти няма как да е иначе, а и знаем, че бързата работа е срам за майстора. Wink
Честно казано, ми е доста интересно как протичат снимките. Винаги ми е било любопитно да гледам видеата зад кадър и най - вече как се снимат сцените със специални ефекти. ✨

Фенче 😍,
Със сигурност не му е било много приятно на Мерт, но красотата на Къванч е несравнима. Показах го на една колежка вчера и тя каза, че е бил страшно хубав и не би предположила, че е турчин. Много е хубав, спор нямааааа!
Аз чакам обща снимка от ХанКер. Време е! 😍

Диве 😍, Пепи 😍,
Забравих да отбележа колко са ви хубави градините - прикааааазни! 🐝🌺✨
Споделяйте по- често снимки, много добре ме настройват.

Казах ли ви, че вече съм на лятна вълна. Все ми се бърза. Simple Smile

Желая ви лека нощ! 🌙

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:19 от Irinak

# 73
Добро утро във Велики вторник! Hug

Ире Heart Eyes ще я дочакаш общата снимка на Ханде и Керем, след тази на летището, явно са решили да не се крият вече Hands Plus1
И на мен ми се струва, че действат твърде бавно със снимките на сериала ни, но пък нямаме представа за какво иде реч , явно са по-сложни спецефектите, иначе не си го обяснявам Thinking Възможно е също така да е защото се съобразяват с обстановката в Турция, знам ли Thinking За мен важното е да го видим до края на годината, друго не искам!
Този пич дано сподели нещо повече, че не се издържа вече ...

Момичето на прозореца 3 серия
https://scontent.fsof10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/178121109_37 … a&oe=60AE2074
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 74
Момичета прочетох следното.
В Турция обявиха пълна карантина до 17 май.
Всичко почти е затворено.
Оя Доан съобщи тя е сериозен журналист че заради здравето на хората и сериалите спират да се снимат.
Вероятно и на лодката пак ще преостановат снимките.

Пепиии , опасна си джанъм . Ти си нашият вестоносец от ИГ след Айрето.

Айреее ,мила да се оправяш:hugs:
И аз съм така ама .....

Писаха ,че е почнала и подготовката за втори сезон на Йешилчам ,ама след тая новина ме съмнява да снимат .
Между другото Генарлният директор на блу тв се зарадва на високите резултати на старта на Йешилчам .
И поради това ще наруши правилото и специално този ретро проект ще пускат по два епизода. На 29 април пак ще пуснат толкова.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 10:36 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт